Sjuksköterska kväll och var 6:e helg - önskad sysselsättningsgrad


Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet.
Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.

Arbetsplats

Vård och omsorgsförvaltningen, Hemsjukvård Rehab

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta kväll i Sjöbo kommun.
Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Ett salutogent synsätt är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt med olika kvalitetsregister som BPSD och Senor Alert.
Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I arbetet ingår att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation sker i Procapita.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning som distriktssköterska eller kring vård av äldre. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt. Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Du är en positiv och engagerad person med intresse av att utveckla den kommunala hälso- och sjukvården såväl i ordinärt som i särskilt boende.

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, Önskad sysselsättningsgrad.
Arbetstid: Kvällstid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-08
Referensnummer: 149/17
Sök jobbet här

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Schema

Kväll och var 6:e helg

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktperson

Karin Ingelstedt-Ekelund, Enhetschef
Telefon: 0416-27149

Facklig representant

Beatrice Walldén, Sjuksköterska
Telefon: 0416-27380