Hästrundan 2020

26 jun - 28 jun
Sydöstra Skåne

Hästrundan är ett evenemang för dig med ett hästintresse, stort som litet. Clinics, föreläsningar, käpphästhoppning, turridning, ponnyridning, uppvisningar, konstutställning är exempel på aktiviteter som erbjuds.

Kom till sydöstra Skåne och se den bredd som finns inom hästnäringen i området, upplev gemenskap med andra hästintresserade och njut av härliga dagar i vacker miljö. Den 26-28 juni 2020 bjuds det på en stor variation av aktiviteter med koppling till häst på olika platser runt om i sydöstra Skåne med omnejd. På lördagseftermiddagen kommer det dessutom att ordnas en hästfest på Svabesholms Kungsgårdlänk till annan webbplats i form av fartfyllda uppvisningar som avslutas en grillmiddag.

Mer information om sommarens deltagande aktörer hittar du under fliken Aktiviteterlänk till annan webbplats. Listan uppdateras efter hand som fler aktivitetsarrangörer blir klara.

Följ oss gärna på Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats för löpande uppdateringar och annat kul.

Varmt välkomna!

Mer information
Datum: 26 juni 2020 - 28 juni 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Ort: Sydöstra Skåne
Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2020
Sidan publicerad av: Ylva Wallström