Cykelcirkus i Sövde!

11 jul
Sövde
3 personer i gula tröjor kramar varandra i akrobatiska positioner på ett bord. I förgrunden syns två cyklar

Cykelcirkus med CircusByMe och SKROT

CYKELCIRKUS - en akrobatisk och musikalisk cirkusupplevelse för alla åldrar som presenteras av Europa Direkt Sydskåne och Mobilitetsprojektet.

Cykelcirkus!
Europa Direkt Sydskåne och Mobilitetsprojektet bjuder in till Cykelcirkus! Förutom att se en cirkusföreställning kan du också testa elcyklar, gå EU-tipsrunda med fina priser och få veta mer om dina möjligheter att resa och jobba utomlands! Läs mer och anmäl dig här: https://europadirektsydskane.se/cykelcirkus
Plats: Salsbjer Idrottsplats vid Sövde Badplats. Ta med något att sitta på. (Vid dåligt väder Sporthallen i Blentarp)
Tid: 11.30-16.30, Cykelcirkus 13-13.30
För: Alla åldrar!

Cykelcirkus är en samtida cirkuskoreografi präglad av glädje och energi och med en känsla av att nu kommer cirkusen till byn. Detta cykelturnerande performance utgår från olika fantastiska cyklar och rörelsen att kramas och framförs av två akrobater och en jonglör. Till detta specialkomponerad musik som spelas av två livemusiker från musikgruppen SKROT. Musikerna spelar på egentillverkade skrotinstrument, vanliga instrument och analoga ljudeffekter.

Vi vill väcka liv i publiken, sprida skratt och hopp och ge en känsla av att allt är möjligt. Cyklarna och cyklandet symboliserar mycket och i dem ligger ett löfte om att kunna cykla iväg och uppfylla sina drömmar. Att se världen! Och nu tar vi världen till byarna.

Cirkusartister: Signe Veinholt, Matthes Speidel och Rebecka Nord
Musiker: Anna Cederquist & Martin Harborg från musikgruppen SKROT
Regi: Nalle Laanela
Komposition: Anna Cederquist & Hans Nilsson
Produktion: Circus By Me

Mer information
Datum: 11 juli 2022
Tid: 11:30 - 16:30
Ort: Sövde
Plats: Salsbjers idrottsplats
Pris: Kostnadsfritt
Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 juni 2022