Teater: Äventyret med Lilla Vilda Teatern

24 sep
Sjöbo
Två personer sitter på varsin sida om en resväska. Runt dem ligger och hänger kläder, saker och tyger. Kanske ska de åka på en resa?

Lilla Vilda Teaterns föreställning Äventyret

Matilda och Magnus tycker allt låter gräsligt, luktar apa, smakar pyton, ser stökigt ut, känns vasst och vill resa bort från allt. Då börjar de fundera på att vi har fem sinnen och plötsligt
öppnar sig världen. Ett litet äventyr tar fart och tillsammans upptäcker de små vanliga saker på ett nytt sätt. Dagen tar en överraskande vändning…

ÄVENTYRET är en rolig och livfull musikteaterföreställning för alla med barnasinne! Den handlar om att det kan vara givande att se varandra och livet omkring oss med öppna sinnen.

Föreställningen spelas på Flora Biografteater den 24/9 kl 10.00, och passar från förskoleålder och uppåt. 50 kronor för vuxna, gratis för barn! Boka din biljett genom att ringa Bengt Nettrup på telefon 072-01 01 24 och berätta hur många ni blir och hur många barn/vuxna.

Föreställningen presenteras av Sjöbo kommun och Färs Riksteaterförening som samarbetar under hösten 2022 för att erbjuda teater för barn och deras vuxna!

Mer information
Datum: 24 september 2022
Tid: 10:00 - 10:45
Ort: Sjöbo
Plats: Flora Biografteater
Pris: 50kr för vuxna, gratis för barn
Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 augusti 2022