Bjud in oss till ditt företag

Bild

På bilden ser du från vänster, Kamilla Danielsson tillväxtchef, Magnus Weberg kommunalråd och Karina Hansson kommundirektör.

För att stärka företagsklimatet, bygga relationer och utveckla samarbetet mellan näringsliv och Sjöbo kommun genomför vi företagsbesök. Med vårt besök vill vi få mer kunskap och större förståelse för företagets villkor och förutsättningar.

Vi vill även höra vilka förväntningar du har på oss som kommun och hur du upplever kontakten.
För oss är du som företagare mycket viktig och därför har under hösten 2019 en ny avdelning bildats – tillväxtavdelningen. Avdelningen har bland annat relationsbyggande och stärka företagsklimatet i Sjöbo kommun som en central del i sitt uppdrag.

På vår företagsträff får du träffa Kamilla Danielsson, tillväxtchef på den nya avdelningen och Karina Hansson, kommundirektör samt Magnus Weberg, kommunalråd.
- Sjöbo kommun växer och allt fler väljer att flytta hit. Det är positivt men ställer oss samtidigt inför spännande utmaningar. Att det går bra för ditt företag är därför viktigt för oss, då det gynnar hela kommunen med arbetstillfällen och skatteintäkter. Tillsammans med kollegorna på tillväxtavdelningen vill vi ha en nära dialog med dig och jag ser därför framemot en inbjudan till ditt företag, säger Kamilla Danielsson, tillväxtchef.

Bjud in oss
Skicka din inbjudan till oss via epost till: kamilla.danielsson@sjobo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 oktober 2019