Sjöbo sommarmarknad - anmäl ditt företag att delta

Bild

Sjöbo sommarmarknad är bygdens stora folkfest och lockar årligen tusentals besökare från hela Skåne. Marknaden är en naturlig del i kommunens varumärke men också ett utmärkt tillfälle för företag att marknadsföra sig, sprida kännedom kring den egna produkten samt att öka sin kundkrets och försäljning.

Sjöbo sommarmarknad, en av Sveriges största marknad med omkring 100 000 besökare, är en kommunal- och regional stolthet med flera hundra knallar från hela landet. Intresset att ställa ut på marknaden är stort och för Sjöbo kommun är det viktigt att besökarna erbjuds en mångfald bland utbudet, berättar Håkan Andersson, ansvarig för Sjöbo sommarmarknad.
- Marknaden har en lång och stark tradition. Vår strävan är att marknaden också ska innehålla en lokal prägel och marknadsföra hela Sjöbo samt att den även i framtiden håller sin ställning som en av de ledande i landet.

Vill du ställa ut på Sjöbo sommarmarknad?
Just nu pågår arbetet för fullt med att planera årets upplaga av marknaden. En del i arbetet handlar om att behandla alla ansökningar som kommer in om att delta på eventet.

Vill du att ditt företag ska synas på Sjöbo sommarmarknad? Anmäl ditt intresse till sjobomarknad@sjobo.se så hjälper vi dig med ett upplägg till ditt företag.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 februari 2020