• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Prova på att sova ute och möt våren under stjärnorna i Snogeholm den 2 maj 2020

Prova på att sova ute och möt våren under stjärnorna i Snogeholm den 2 maj 2020

Bild

Romeleås- och Sjölandskapskommittén (RÅSK), Sjöbo kommun, Friluftsfrämjandet, Friluftsvaror.se och Stiftelsen Skånska landskap välkomnar dig att möta våren ute i Snogeholms strövområde.

Lär dig att bygga ett vindskydd tillsammans med Friluftsfrämjandet, boka ett tält eller en hängmatta från Friluftsvaror.selänk till annan webbplats, eller bara kom och upplev ljuden och lugnet i skogen tillsammans med oss runt lägerelden. Under dagen finns möjlighet att paddla kanot och pröva på bågskytte med Skånska pilbågsgillet. På söndag morgon är det kanske dags för årets första morgondopp?

Evenemanget är en del i satsningen
#HelaSkåneSoverUte som är initierat av Stiftelsen Skånska landskap. Vi välkomnar därför allmänheten att slå upp tält, sätta upp hängmattan eller rulla ut liggunderlaget vid Raftarps lägerplats från klockan 12.00. Eller varför inte pröva att sova i något av områdets vindskydd?

Låna utrustning
Du som inte har egen utrustning för att sova ute kan låna gratis på www.fritidsbanken.selänk till annan webbplats. RÅSK finns på plats för dig som har frågor kring arrangemanget och Friluftsfrämjandetlänk till annan webbplats och Friluftsvaror.selänk till annan webbplats finns tillhands för praktiska tips kring att sova ute. Friluftsvaror.selänk till annan webbplats kommer att dela ut rabattkuponger som ger 20 procent rabatt på deras sortiment.

Toaletter kommer att hållas öppna hela dygnet.
För den som vill finns möjlighet att köpa middag av Soppverket och frukost av Elsekjells Mejeri. På Villa Vandra finns dessutom möjlighet att fika och äta.

Vi kommer att hålla till vid Raftarps lägerplats. Se karta över området här.länk till annan webbplats

Deltagande i evenemanget är gratis
Anmäl din medverkan här.länk till annan webbplats

Ta dig till platsen
Information om hur du tar dig till platsen på fots, cykel, buss eller med bil, hittar du här.länk till annan webbplats

Program 2-3 maj
Hela programmet och vad det har att erbjuda kommer att läggas upp här inom kort.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 mars 2020
Sidan publicerad av: Samir Hassan