Missa inte #sommarisjöbo!

Vi är mitt uppe i sommaren och sommarlovet. Du har väl inte missat vårt fullspäckade och roliga sommarlovsprogram #sommarisjöbo!? Än finns det mycket aktiviteter kvar.

Vad sägs om att testa parkour, spela kubb, prova på grafitti, testa aktiviteter på Äventyrscampen, skapa i naturen tillsammans med konstnären Jasmine Cederqvist, ställa upp i Sandskulpturtävling, trycka egna pins med ett egetritat motiv, eller skapa i lera med keramiker Lina Thörneby!

Hade du ställt in dig på att testa gyrokopter? Gyrokoptern är framflyttad på grund av dåligt väder. Nytt tillfälle blir torsdagen den 30 juli klockan 13.00-19.00 på Sjöbo-Sövde flygfält. Glöm inte att ha med en påskriven medgivandeblankett med målsmans namnteckning om du vill testa att flyga!
Mer information samt blanketten finns på Sjöbo kommuns hemsida.

Alla aktiviteter anordnas utomhus och maxantal är 50 personer. Vid de flesta aktiviteter är personal från fritidsgårdarna eller kulturskolan samt feriearbetare med, med brassestolar, pop-up tält, vatten och utomhusspel. Många aktiviteter arrangeras av föreningar, studieförbund och andra aktörer i och kring Sjöbo kommun. Verksamheten är öppen för deltagarna att komma och gå som de vill och det krävs ingen föranmälan. Alla aktiviteter är kostnadsfria, och även alkohol-, tobaks och drogfria!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 juli 2020
Sidan publicerad av: Johanna Svedin