Elbilar – Webbföreläsning 23 september

Bild

Antalet laddbara bilar ökar och intresset för ämnet är stort. Vill du lära dig mer om elbilar och laddning av dessa, så ska du lyssna på föreläsningen den 23 september 2020 klockan 14.00.

Webbföreläsning
Föreläsningen ges av kommunens Energi- och klimatrådgivare Anna-Karin Nilsgart i samarbete med den kommunala rådgivaren i Hässleholm/Osby.

Under föreläsningen kommer vi att gå igenom olika typer av laddbara bilar, laddning i hemmet och utanför samt ekonomiska bidrag. Vi kommer även att dela med oss av tips kring vad som kan vara bra att tänka på inför ett köp samt när man har köpt en laddbar bil.

Anmälan
För att få tillgång till föreläsningen behöver du anmäla dig till anna-karin.nilsgart@horby.se. En länk till föreläsningen samt instruktioner kommer sedan att skickas till dig. Föreläsningen ges via Teams. Anmälan är inte bindande och föreläsningen är gratis.

Mer information
Kommunala energi- och klimatrådgivare ger råd till privatpersoner, organisationer och företag inom energieffektivisering och förnybar energi. Rådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 september 2020
Sidan publicerad av: Samir Hassan