Välkommen att sommarjobba hos oss!

Bild

Louise Larsson är badvärd på Sjöbo simanläggning och instruktör i babysim, minisim och simskola.

På Sjöbo simanläggning planeras det för fullt inför sommaren så att verksamheten kan fungera så bra som möjligt utifrån den nya pandemilagen.

Till sommaren söker vi vikarier och säsongsarbetare till en rad olika verksamheter. Bland annat simlärare och badvärdar. Välkommen att söka!

Som simlärare och badvärd hos oss i sommar blir din arbetsplats på något av våra tre friluftsbad; Orebadet, Frenningebadet och Östra Färsbadet.

- Vi har stora ytor att arbeta på, och vi kommer att lägga upp verksamheten så att vi kan hålla ordentligt avstånd till varandra. Vi kommer även att begränsa antalet barn i grupperna, säger Louise Larsson.

Hon är badvärd på Sjöbo simanläggning och instruktör i babysim, minisim och simskola. På sommaren är hon teamledare på friluftsbadet i Lövestad.

- Det är så fruktansvärt roligt att arbeta med barn! Att få följa deras simutveckling; från att vara rädd för att doppa huvudet till att kunna ta riktiga simtag. Vi har även en härlig stämning på jobbet, berättar Louise.

- Om du är öppen och social, har nära till skratt, är lättsam och tycker om att arbeta med barn så är det här du ska jobba, konstaterar hon med ett stort leende!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2021