​Sjöbo Kommun söker feriearbetare med inriktning motorintresse

Bild

Från vänster, ​Johanna Asplund, behandlare och Hanna Smith, samordnare.

Råd och stödenheten söker nu tre feriearbetare som är intresserade av att ingå i ett projekt med syfte att skapa en plats för ungdomar med ett motorintresse att vara på. De ungdomarna som söker tjänsterna behöver ha ett intresse av att hitta ett bra sammanhang för ungdomar med ett motorintresse att vistas på. Det är även önskvärt att de är intresserad av att lära dig hur kommunen arbetar för att fatta nya beslut. Personerna behöver vara engagerade och intresserade av att samverka med andra aktörer för att kunna omsätta idé till verklighet.

Ungdomar födda 2003, 2004 eller 2005
Sjöbo kommun ligger på topp 3 listan med flest registrerade A- traktorer i Skåne. Det finns ett stort intresse bland kommunens ungdomar i frågan och den vill vi ta vara på.

Ungdomar födda 2003, 2004 och 2005 kan söka tjänsterna som annonseras ut. Vi har breddat åldersgruppen och förlängt ansökningstiden tom 2 maj.
Syftet med arbetet är att ungdomarna skall bli delaktig, öka kunskapen och intresset för att från grunden arbeta fram en hållbar möjlighet till en samlingsplats för ungdomar med motorintresse att vistas på.

För att nå fram till målet behöver ungdomarna vara beredda på att vilja lära sig mer om de kommunala förhållningsreglerna som finns för att kunna skapa en hållbar och anpassad plats för de att vara på. Det är även önskvärt att ungdomarna som får ferietjänsterna ska kunna fungera som kontaktpersoner till övriga ungdomar med samma intresse.

Period för feriearbete
I projektet kommer ungdomarna att få en handledare som vägleder de i deras arbete under anställningen som är feriearbete under två veckor vecka 26 och vecka 28 på bestämd tid - samt 4- 5 arbetstillfällen utspritt under maj till september då ungdomarna ska påbörja och slutföra arbetet.

Mer information
Här kan du läsa mer samt skicka in ansökan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 april 2021
Sidan publicerad av: Else Håkansson