Nominerad i bästa samhällssajt

”Den gemensamma kretsloppsplanen- från avfall till resurs” är nominerad till Publishingpriset i kategorin samhällssajt.

Den gemensamma kretsloppsplanen är ett av de viktigaste strategiska instrumenten som vår kommun har för att minska avfallsmängderna och förbättra avfallshanteringen. I kretsloppsplanen kan du till exempel läsa om hur avfall kan bli en resurs, nationella mål och olika styrmedel.

-Det är så otroligt kul att bli nominerad för bästa samhällssajt. Webbplatsen för den gemensamma kretsloppsplanen spelar en viktig roll för det arbete som kommunen ska göra de kommande nio åren för att nå en hållbar utveckling i samhället. Planen fungerar som inspiration och vägledning och är framtagen av Kävlinge, Lomma, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Svedala, Tomelilla, Trelleborg, Vellinge och Ystad tillsammans med Sysav. Nomineringen ger ett kvitto på det vi ville att sajten skulle upplevas som; intressant, kunskapshöjande och engagerande, säger Marika Tagel-Mårtensson, avfalls- och miljöingenjör på tekniska förvaltningen i Sjöbo.

Vinnarna meddelas 17 november.

Besök: www.kretsloppsplanen.se Länk till annan webbplats.

Publishingpriset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling. Publishingpriset Länk till annan webbplats., som delats ut sedan 1990, är en årlig jurybedömd tävling ”för lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation”. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister och redaktörer.


Publishingpriset - Den årliga jurybedömda tävlingen för filmer, trycksaker och webbplatser Länk till annan webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 oktober 2021