Försenade fakturor (uppdaterad)

Fakturorna för barnomsorg och från vård omsorg är försenade i januari på grund av tekniska problem hos oss.

I samband med årsskiftet bytte Sjöbo kommun ekonomisystem. Detta har tyvärr lett till försenade fakturor från Vård och Omsorgsförvaltningen.

Vi vill därför informera om följande:

  • Det kommer att komma två fakturor under februari månad som kommer att ha förfallodatum 2022-02-28. Den första fakturan avser december månads avgifter och är den faktura som blivit försenad. Den andra fakturan avser avgifter för januari månad.
  • Om det är så att ni har trygghetslarm så kommer en av fakturorna att ha en kostnad för trygghetslam. Denna faktura avser december månad då trygghetslarmet innebar en kostnad. From januari månad kommer larmet inte att kosta något.
  • Vid överflytten till nytt ekonomisystem har tyvärr en del kunder som tidigare haft autogiro tappat kopplingen med autogirot. Om det är så att du tidigare haft din faktura via autogiro och nu erhåller en faktura där det inte tydligt framgår att den betalas via autogiro kommer fakturan inte att dras via ditt autogiro.

Vi ber så mycket om ursäkt för detta och ber er vänligen att kontakta din avgiftshandläggare så att vi kan lägga upp tjänsten med autogiro till er igen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 februari 2022