Vårens kulturprogram är här!

Ett collage av bilder som relaterar till olika programpunkter från programmet, på grön bakgrund och med glitter bakom. Det är porträttfoton, regnbågshjärta, en ödla, en pensel och mycket mer

Våren 2023 erbjuder Kultur och fritid i Sjöbo kommun som alltid ett program med konstutställningar, barnteater, teknikhjälp, bio, bokklubbar, föreläsningar och mycket annat.

År 2015 antog FN:s medlemsländer Agenda 2030, en handlingsplan med 17 globala mål för hållbar utveckling för oss människor och vår planet. Detta året satsar vi på klimatet. Du kan se att vi markerar många av våra evenemang med något av de 17 målen.

Våra bibliotek är meröppna – hämtar du ut en tagg kan du besöka dem alla dagar kl. 8-22. På Kulturhusets bottenplan ligger Sjöbo konsthall som erbjuder visningar två gånger i veckan och även skaparverkstaden Fantasia som alltid är öppen. På Flora biografteater visas film flera gånger i veckan, och den 27:e juni öppnar Elfstrands krukmakeri och arbetslivsmuseum med ett brett sommarprogram.

Nästan alla aktiviteter som du finner i det här programmet är gratis. Men ibland behöver du föranmäla dig.

Vår önskan är att du ska vara delaktig, få nya perspektiv, stimuleras, uppleva, ifrågasätta. Och roas!

Ladda ner programmet längst ner på sidan. Senast nästa vecka (v 4) kan du hitta programmet i tryckt form på biblioteken.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 januari 2023