De globala målen

Nominera till hållbarhetspriset

Vet du någon som har bidragit till hållbar utveckling i Sjöbo kommun? Nominera då den personen eller organisationen till Hållbarhetspriset, där den kan vinna
10 000 kronor!

Organisationer, företag och enskilda personer bidrar med en mängd olika initiativ för att öka den sociala, miljömässiga och ekonomiska hållbarheten i vårt samhälle. Genom att dela erfarenheter och kunskap kan fler inspireras och vi kan tillsammans åstadkomma mer för en hållbar utveckling.

Sjöbo kommun vill uppmuntra till fortsatt arbete för en hållbar utveckling, och delar därför ut hållbarhetspriset. Priset är en hedersutmärkelse och ett ekonomiskt bidrag på 10 000 kronor till fortsatt arbete för hållbar utveckling i kommunen. Samhällsbyggnadsnämnden beslutar om vem som vinner årets hållbarhetspris.

Vem kan bli nominerad?

Du som bor eller verksam inom Sjöbo kommun kan bli nominerad eller själv nominera en organisation, ett företag eller en person till priset. Känner du till flera som gjort ett bra arbete för hållbar utveckling så kan du nominera flera kandidater. Kommunanställda och kommunala verksamheter kan tyvärr inte få priset. De kan istället få ett hederspris i form av ett diplom för sitt hållbarhetsarbete.

Fyll i formuläret nedan och nominera den du tycker ska vinna årets hållbarhetspris. Skicka in din nominering senast 30:e september! Prisutdelning sker på julskyltningen första helgen i december.

Nominera till hållbarhetspriset

Skicka in din nominering senast 30:e septemberVilka globala mål tycker du att den nominerade har bidragit till eller höjt kunskapen för? (flera val är möjliga) * (obligatorisk)
Vilka globala mål tycker du att den nominerade har bidragit till eller höjt kunskapen för? (flera val är möjliga)

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 juni 2024