Så är vi igång!

Publicerad 18 maj 2017

- Stort tack för mycket trevliga och givande uppstartsmöten på Tranesgården i tisdags! Vi uppskattar att ni kom och ser verkligen fram emot att få fortsätta det här arbetet tillsammans med er, säger Cecilia Henrikson och Pernilla Colhag, som lyckades sätta samman ett inspirerande och intressant program för uppstartsmötet.

Linda Peterson, Ästad Vingård, berättade om familjens arbete med att förvandla det traditionella lantbruket till en SPA- och konferensaläggning och vinproducent. En fantastisk resa som visar att ingenting är omöjligt!

Efter en mini-workshop där kreativiteten flödade och förslagen för hur sydöstra Skåne ska bli ledande inom hästturism var många. Samarbete, nätverk, kvalitet var återkommande i diskussionerna och i många olika sammanhang.

Per Michanek avslutade med att berätta om den ultimata hästturismresan - Mongol Derby 100 mil på 10 dagar över Mongoliets stäpper och kopplade dessa vilda, friska och starka hästars liv till vår egen hästhållning. En tankeväckande jämförelse.

- Vi återkommer med info om höstens träffar så snart de är klara. Kom ihåg att det bara är att ringa eller skriva om ni har idéer ni vill diskutera, frågor ni vill ha hjälp med eller något annat ni vill prata med oss om, hälsar Cecilia och Pernilla.

pernilla.colhag@sjobo.se, 070-834 17 34
cecilia.henrikson@sjobo.se, 070-834 17 35

Vi hörs snart igen!