Press- och informationsmaterial

Är du intresserad av vad som händer i Sjöbo kommun?

Läs gärna våra nyheter som du hittar på vår startsida. Letar du efter något särskilt? Då kan du använda vår sökfunktion eller kika vidare i nyhetsarkivet.

Du kan också följa och gilla oss på våra olika kanaler på sociala medier för att få information och nyheter från oss, eller ta en titt i vår evenemangskalender.

Vårt pressrum

I Sjöbo kommun finns en kommunikatör på kommunledningsförvaltningen som kan hjälpa, stötta och producera information tillsammans med förvaltningarna. Kommunikatören hjälper även gärna till att förmedla kontakter åt media.
Pressrum erbjuder vi via verktyget Mynewsdesk. Här har vi samlat vårt pressmaterial.

Mer Sjöbo och Sjöbomagasinet

Sjöbo kommun har under ett antal år gett ut informationstidningen Sjöbomagasinet. Tidningen delades ut i din brevlåda. Här hittar du några nummer av Sjöbomagasinet.

Under 2020 testar vi ett nytt upplägg. Vi köper en sida varje månad under 10 månader i gratistidningen Mer. På sidan publicerar vi intressanta, roliga och viktiga reportage från våra verksamheter. Vi har även med en hälsning från vår kommundirektör. Efter ett upphåll med Sjöbomagasinet känns det extra roligt att kunna erbjuda lite Mer Sjöbo helt enkelt!

Unable to render Vue app.
Senast uppdaterad: 29 maj 2020
Kommun och politik