Anmälan till Krisberedskapsdagen 8 oktober

Lördag 8 oktober 10:00-15:00, i samband med Mikaeli marknad, anordnar Sjöbo kommun en Krisberedskapsdag för allmänheten. Nu bjuder vi in frivilligorganisationer, polis, räddningstjänst, kommunala bolag, näringsliv, länsstyrelse med flera inom samhällsviktig verksamhet att delta.

Syfte med Krisberedskapsdagen

Syftet med krisberedskapsdagen lördag 8 oktober är detsamma som för den nationella krisberedskapsveckan, alltså att informera om och uppmärksamma på vikten av krisberedskap. Framförallt med fokus på de fyra grundläggande behoven; värme, vatten, mat och kommunikation. Men också om förebyggande insatser för att minimera risken för kris samt stödjande insatser under en kris. På Krisberedskapsdagen ges alla deltagare möjlighet att synliggöra sin verksamhet samt hur den bidrar till samhällets krisberedskap.

Välkommen med din anmälan!

Det är självklart kostnadsfritt att delta! Krisberedskapsdagen äger rum på marknadsplatsen i Sjöbo, Parkvägen, öster om Icalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi tillhandahåller tält och bord. Inga stolar finns på plats så vi som av en eller annan anledning behöver sätta oss ned för att vila ryggen bör alltså ta med egen tältstol/pall.

• 08:30 finns vi på plats så att du kan börja packa upp
  • 09:30 ska allt vara uppackat och iordningsställt och vi samlas för en gemsam fika (kaffe/te & fralla).
  • 15:00 stänger Krisberedskapsdagen och först då börjar vi packa ihop

Har du frågor & funderingar är du välkommen att höra av dig till eva-lena.nilsson@sjobo.se eller 070-823 99 84.

Anmäl senast söndag 25 september

Vår information på Krisberedskapsdagen 8/10 rör följande områden (flera val möjliga) * (obligatorisk)

Senast uppdaterad: 2 september 2022