Malenagymnasiet

Torsdagen den 6 februari kl 17,00 - 19,00

Är ni välkomna till Öppet Hus på Malenagymnasiet och Vuxenutbildningen.

Malenagymnasiet, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

Aktuellt

Korsningen Ommavägen/Esplanaden kommer genomgå en ombyggnation under hösten. Detta innebär att korsningen stängas av för trafik från och med vecka 38.

I samband med detta utgår hållplatserna på Ommavägen och Planteringsgatan.

Elever och övriga pendlare hänvisas till Sandbäcks busshållplats på Västergatan.

Under denna begränsade period kommer det vara lite stökigt, men vi hoppas ni har överseende med detta.

För mer information se Sjöbo kommuns hemsida.

https://www.sjobo.se/arkiv/nyhetsarkiv/nyheter/2019-08-23-olycksdrabbad-korsning-byggs-om-till-cirkulationsplats.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om oss

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns tre yrkesförberedande program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammetoch Introduktionsprogrammen. Under läsåret 19/20 Hotell- och turismprogrammet åk 3.

Vi är ett litet gymnasium med cirka 230 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola och om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

"Trivs du så lyckas du"

Välkommen!

Kontakt

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 november 2019
Sidan publicerad av: Åse-Lotte Melin