Feriearbete - Motorintresserade ungdomar

Vill du vara med och påverka och utveckla/möjliggöra en plattfom för motorburen ungdom.

Sjöbo kommun erbjuder nu tre ungdomar sommarjobb i ett projektarbete skapa en plattform för ungdomar med ett motorintresse att vistas på.

För att göra detta behöver du vara intresserad av att hitta ett bra sammanhang för ungdomar med ett motorintresse att vistas på. Det är önskvärt att du är intresserad av att lära dig hur kommunen arbetar för att fatta nya beslut. Du behöver därför vara engagerad och intresserad av att samverka med andra aktörer för att kunna omsätta din idé till verklighet.

Är du den nyfikna personen vi söker med lust att hitta lösningar och att se möjligheter? Kom och bli en i gänget, vi behöver dig!

Vem är du?
Du är intresserad av fordon, meckande och/eller intresserad av att hitta ett positivt sammanhang för motorintresserade ungdomar att visas på. För att nå fram till målet behöver du vara beredd på att vilja lära dig mer om de kommunala förhållningsregler som finns för att kunna skapa en hållbar och anpassad plats för dig och dina kompisar med samma intresse. Det är även önskvärt att du kan fungera som en kontaktperson till övriga ungdomar med ett motorintresse för att på så sätt skapa delaktighet. Du tar eget ansvar, bjuder på dig själv och är inte rädd för att skapa nya kontakter att samverka med.

Syftet med arbetet är att du som ungdom skall bli delaktig, öka kunskapen och intresset för att från grunden arbeta fram en hållbar möjlighet till en samlingsplats för ungdomar med motorintresse att vistas på.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2021
Sidan publicerad av: Else Håkansson