Jobba i Sjöbo kommun

Vi gör skillnad

Sjöbo kommun är kommunens största arbetsgivare,  med en mängd olika yrkesroller och fler än 1 300 anställda. Vi behöver ständigt rekrytera utbildad och engagerad personal som kan arbeta hos oss.

Sjöbo kommun är beroende av kompetenta och engagerade medarbetare som vill och kan bidra till verksamhetens utveckling. Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här.

I filmen nedan berättar några kommunanställda om sitt yrke och hur det är att jobba i Sjöbo kommun.

Vi behöver rekrytera

I kommunen finns en mängd olika yrkesområden. Alla våra yrken innebär mycket kontakt med människor, så det viktigaste för dig som vill ha anställning i kommunen är att tycka om att möta andra människor i ditt jobb.
Vi som arbetar i Sjöbo kommun gör det för att vi trivs med att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Att vara till nytta för Sjöbos kommuninvånare är alltid syftet med våra arbetsinsatser.

Vi kommer att ha ett behov av nya medarbetare inom de närmaste åren. Genom att titta på prognoser över befolkningsutveckling av de åldrar som mest behöver service (barn, ungdomar och äldre) och prognos över personalomsättningen i olika yrkesgrupper ser vi behovet av nya medarbetare. Antalet personer som går i pension är ca 30 per år.

Exempel på yrken där vi kommer att behöva anställa personal

  • Förskollärare
  • Undersköterskor
  • Sjuksköterskor
  • Lärare
  • Socialsekreterare
  • Chefer

Alla lediga jobb annonseras på kommunens hemsida. Se länk här nedan, titta regelbundet för att se om det är något som passar dig eller anmäl dig på bevakning.

Relaterade länkar

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 maj 2022