Vi behöver Dig som vill arbeta som F-3 lärare i Piratenområdet


Vollsjö skola ligger i norra delen av Sjöbo kommun och tillhör Piratenområdets rektorsområde.

Vollsjö skolas elevers trygghet och lärande står alltid i fokus, här ska alla elever känna att de lyckas och de är värdefulla. På vår skola så arbetar vi aktivt för att eleverna vet vad som förväntas av dem, de ska veta hur de ska lära sig, vad de ska lära sig och varför de lär sig olika saker.

Vill du vara med att skapa meningsfulla och inspirerande lärandesituationer så hoppas vi att du söker en tjänst. Vi behöver Dig som kan ansvara för läs-och skrivutveckling, Dig som vill integrera ämne och arbeta tematiskt och jobba klassrummet med ytterligare en pedagog.

På Vollsjöskola finns ca.180 elever i förskoleklass och grundskola 1-6. Området har två arbetslag som arbetar med årskurserna F-3 och 4-6 där fritidshemmet är en integrerad del.

Arbetsplats

Piratenområdet, Vollsjö

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår förutom undervisningen allmänt förekommande arbetsuppgifter inom grundskola samt mentorskap för en grupp elever.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör löpande urval, intervjuer och rekrytering, så skicka in din ansökan omgående!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, Heltid eller deltid enlig överenskommelse
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-22
Referensnummer: 168/17
Sök jobbet här

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktperson

Pia Jönsson, Rektor och förskolechef
Telefon: 041627256
E-post:

Fackliga representanter

Ann-Marie Ekstrand, Lärarförbundet

E-post:

Johanna Edeslätt, LR

E-post: