Förskollärare till Grimstofta förskoleområde, 2 tjänster


Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Grimstoftas förskoleenhet erbjuder verksamhet för åldrarna 1-5 år. Inom enheten finns tre förskolor, Blockflöjten, Lergöken och Tofta förskola, med placeringar i natursköna områden nära centrum. Inom området ingår även pedagogisk omsorg i form av dagbarnvårdare.

Arbetsplats

Grimstofta förskoleområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är sugen på att få använda din kompetens och ditt kunnande för att vara med och utveckla förskolan i vår kommun!
Vi söker dig som gillar att inspirera och inspireras av andra!
Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön på förskolan är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du kommer även att, i samarbete med arbetslaget, utveckla och utvärdera förskolans kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt. För övrigt ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom förskola samt mentorskap för en grupp barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare med engagemang och intresse för barns utveckling och lärande och som vill vara med och möta de spännande utmaningarna som förskolan står inför.

Du kommer att få vara med och utveckla vår förskola med lärmiljöer och pedagogisk dokumentation. Vi förutsätter att du är positiv och kan möta föräldrar och kollegor med glädje, har en tro på det kompetenta barnet och ser möjligheterna i ditt arbete.

Vi söker två förskollärare varav:
1 tjänst 100 % tillträde snarast enligt överenskommelse
1 tjänst tillträde januari 2018

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 1 tjänst 100 % tillträde snarast enligt överenskommelse 1 tjänst tillträde januari 2018
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-15
Referensnummer: 157/17
Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

2, 2 tjänster

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktperson

Sofie Stagevik, Förskolechef
Telefon: 0416-27460

Facklig representant

Joakim Persson
Telefon: 0416-273 62