Undersköterskor till vår Pool mot äldreomsorgen i bemanningsenheten.


Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Inom vård- och omsorgsförvaltningen ryms verksamheterna äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionsnedsättning samt kommunens måltidsverksamhet.
Vård och omsorgsförvaltningen i Sjöbo kommun arbetar efter visionen om Ett Gott Liv Varje Dag för våra kunder.

Arbetsplats

Vård- och omsorgsförvaltningen, Bemanningsenheten

Arbetsbeskrivning

Personalpoolen, som ingår i bemanningsenheten inom vård omsorgsförvaltningen, erbjuder ett flexibelt och omväxlande arbete inom äldreomsorgen i Sjöbo kommun. Arbetet innebär att du arbetar i olika arbetsgrupper på de olika enheterna utifrån visionen Ett gott liv varje dag med att salutogent synsätt. Arbetet är styrt av socialtjänstlagen samt Hälso- och sjukvårdslagen. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat ute på våra enheterna. Bemanningsenheten kommer under hösten att arbeta med att kvalitetssäkra vårt arbete och där ser vi Dina kunskaper erfarenheter och tankar som mycket betydelsefulla.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad undersköterska, gillar utmaningar och ett omväxlande arbete. Det är av stor vikt att du är flexibel, trivs med snabba förändringar kring arbetstid och arbetsplats och ser framemot nya utamningar eftersom det ofta är nya arbetsplatser varje dag.

Som undersköterska i poolen ser vi att Du är trygg i din yrkesroll, ser möjligheter istället för svårigheter, har lätt för att samarbeta, har en positiv grundsyn och har en förmåga att se de uttalade och outtalade behoven i verksamheterna.
Du utgår från ett salutogent förhållningsätt i bemötandet till kund och arbetar för att varje kund ska få känna ett Gott liv varje dag.

För tjänsten krävs B-körkort samt tillgång till bil för att kunna ta sig till de olika arbetsplatserna inom äldreomsorgens verksamheter och i hela kommunen. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, 75-85% till en början. Därefter tillämpas önskad sysselsättningsgrad
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-13
Referensnummer: 163/17
Sök jobbet här

Antal tjänster

3

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Meriterande om du har erfarenhet från både hemtjänst och särskilt boende samt kunder med olika former av hjälpbehov.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktperson

Emilie Bergstrand, Enhetschef bemanningsenheten
Telefon: 0416-27016
E-post:

Facklig representant

Kommunals exp
Telefon: 0416-271 41