Golvläggare till AB Sjöbohem


AB Sjöbohem är ett kommunalägt fastighetsbolag, som har Sjöbo kommun som verksamhetsområde. Förvaltningen omfattar en total yta av 133 000 m2 lokaler och bostäder. Vår verksamhet är att förvalta och utveckla våra fastigheter för att tillhandahålla bostäder och lokaler utifrån kundens behov samt försäljning av fastighetsrelaterade tjänster. Idag är vi ca 60 anställda inom AB Sjöbohem som jobbar med fastighetsförvaltning och städtjänster. Bolaget omsätter 150 MSEK.

Vi söker nu en golvläggare till vår underhållsgrupp, som vill vara med och utveckla Sjöbohem in i framtiden.

Arbetsplats

AB Sjöbohem

Arbetsbeskrivning

Som en av våra golvläggare hos oss på Sjöbohem kommer du att vara mycket viktig för bolagets och avdelningens fortsatta utveckling.
Du kommer att vara en del av ett team som sköter underhållet i våra egna fastigheter. Dina arbetsuppgifter är golvarbeten i våra egna fastigheter. Utifrån din erfarenhet kommer vi att gemensamt utforma dina framtida arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Din Profil
Vi söker dig med utbildning och erfarenhet inom bygg/golvläggning.
Vi lägger stor vikt vid att få ett fungerande team och att vi trivs på arbetet. Därför ser vi att du är ansvarstagande och
engagerad i ditt arbete. Vi förväntar oss en god förmåga att samarbeta och kunna ge god service åt våra kunder.
Vi ser att du kan agera självständigt mot de uppgifter och mål som vi har. Eftersom vårt mål är god förvaltning av våra fastigheter prioriterar vi kvalité och långsiktighet i vårt arbete.

Körkort B krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-03
Referensnummer: AB Sjöbohem/18
Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Eftersom vi arbetar med fastigheter som används av verksamheter inom förskola/skola/skolbarnomsorg så kommer du att behöva lämna ett utdrag från belastningsregistret om du kommer vidare i anställningsprocessen.

Kontaktpersoner

Sven-Erik Andersson, Förvaltare
Telefon: 0416-27135

Kent Tillberg , Förvaltningschef AB Sjöbohem
Telefon: 0416-27134