Invigning i Lövestad

Publicerad 03 mars 2016

I morgon, fredag, hålls invigning av Lövestads nya sporthall, skola, förskola och fritidsgård och meröppetbibliotek. Välkomna!

Lövestad skola, förskola och fritidsgård har renoverats. Meröppetbiblioteket öppnar och Östra Färs hallen står redo att tas i bruk.Renoveringen påbörjades i augusti 2014. Efter en lång process står lokalerna klara för verksamheterna att ta i bruk.
– Jag vill rikta ett stort tack till alla som arbetar i verksamheten, alla föräldrar och elever för ert tålamod och engagemang. Och ytterligare ett tack till Elisabet Hammarqvist-Arlefalk som har slitit hårt för att hålla ihop och hålla kvalité i verksamheten under den här tiden, säger Richard Löfgren, förvaltningschef för familjeförvaltningen.
Richard Löfgren är nöjd med ombyggnaden:
– Nu har vi en ny lärmiljö för alla barn som går på förskolan och skolan, en lärmiljö som skapar bättre förutsättningar för barns utveckling. Vi har en förskola och skola som kan möta det ökande antalet barn som vi vet får sin skolgång i Lövestad framöver.
Den 4 mars hålls invigning av all verksamhet. Programmet börjar kl 12.
Elever från Lövestads skolas första verksamhetsår finns på plats, liksom nuvarande elever, politiker och personal från Sjöbo kommun.

Program (PDF-dokument, 776 kB)