Skånsk Hästnäringsdag sätter hästföretagarna i fokus

Publicerad 03 september 2018

Den 6 september är det dags för Skånsk Hästnäringsdag. Programmet bjuder på föreläsningar, mässa, mingel och inspiration.

I år satsar vi på mässa och innovation och varvar mässmingel med föredrag som förstås anknyter till Skånsk Häststrategi – nätverkande, tävling/träning/utbildning, turism. hälsa och innovation/entreprenörskap. Vi ses den 6 september!

Vi uppdaterar information om Hästnäringsdagen löpande! Information kommer här på hemsidan och på Facebook.
Anmälan via https://www.simplesignup.se/event/136178

Hästen i Skåne arrangerar Skånsk Hästnäringsdag för tredje året i Sjöbo kommun, en av Sveriges hästtätaste kommuner. Hästnäringsdagen är . en mötesplats för hästfolk! Företag, föreningar, kommuner och myndigheter hälsas välkomna till denna dag. Hitta nya kunder! Få nya kontakter! Se omfattningen, styrkan, kraften och variationen.
Hästen i Skåne skapar en unik kommunikationsmöjlighet för en stor näring och kanske lite spretig näring, som omfattar allt från den enskilda hobbyryttaren, elitutövare, föreningar och förtag i miljonklassen. Välkomna till en informationsrik och utvecklande dag med hästen i fokus!

Hästen i Skåne är en ideell förening och arbetar för en positiv utveckling av hästverksamheten och landsbygden i regionen. Föreningen är länken mellan samhället och hästnäringen och främjar en positiv utveckling av hela den skånska hästverksamheten. Var med och påverka den utvecklingen och gör hästsektorn ännu starkare!

Hästen i Skåne ska arbeta med hästrelaterad affärsutveckling, marknadsföring, utbildning och ridslingor/ridleder i Skåne. Hästen i Skåne ska vara ett nav för information, kunskap, nätverk och rådgivning för den skånska hästverksamheten. Hästen i Skåne ska arrangera seminarier för information och kunskap om aktuella frågor inom skånsk hästverksamhet. Föreningens ambition är att samordna hästbranschens behov med den offentliga sektorns för att skapa kraftfulla och gynnsamma förutsättningar för en positiv utveckling av hästnäringen.

På Hästen i Skånes hemsidan, faceboksida och facebookgrupp publiceras löpande nyheter, information och annat aktuellt för det skånska hästfolket och sidorna är också en möjlighet för hela Skånes hästverksamhet att samlas, kommunicera och synas.

Program finns på Hästen i Skåne