Torbjörns texter

Kriget i Ryssland

Den 22 juni 1941 då flög massor av tyska krigsplan in över sovjet Staten. Tyska krigsplan bombade städer och byar i Ryssland. Medan krigsplanen även bombade ryska krigsplan sönder och samman. Under tiden så kom den stora tyska krigsmakten som nu stormade landet Ryssland. Stora tyska trupper intog städer och byar i landet. Tyska soldater kom överallt i Ryssland.

Tyska krigsplan kom in över Rysslands huvudstad Moskva och fällde massor av brandbomber över staden Moskva. Husen i Moskva stod i brand Detta var en stor chock för folket i staden Moskva i Ryssland. Tysklands krig i Ryssland gjorde att landet Sverige tvingades att tyska soldater fick åka tåg genom Sverige Detta kallas för tysk tågen för folket i Sverige,

Det är sommaren 1941 i Sverige På en tågstation utanför Stockholm så kom ett tysk tåg och stannade På detta tåg så fanns det tyska soldater som skulle till kriget i Ryssland. Svenska soldater vaktade detta tåg med Vapen i sina händer. Tyska soldater steg ut från tåget för att vila och få mat av svenska soldater.

En svensk soldat var en ung kapten som heter Jörgen. Kapten Jörgen var en man som tillhörde svenska nazist partiet och hyllade Tysklands ledare Adolf Hitler. När nu tyska soldater steg av detta tysk tåg. Då gick Kapten Jörgen fram och hälsade på några höga tyska militärer som han bugade sig för kapten Jörgen beundrade dessa tyska soldater

Sen gick tyska soldater ombord på tåget som gick mot krigets Ryssland Kapten Jörgen stod och beundrade alla dessa tyska soldater som ska kriga mot ryska Röda armén i Ryssland. För kapten Jörgen var en svensk nazist.

Samma kväll så gick kapten Jörgen ut en stund för att röka en cigarett Då kom en mörk skugga över kapten Jörgen och hans mördare som kom emot honom.

Nästa dag hittade man kapten Jörgen brutalt mördad han låg på marken skjuten med flera skott i sin kropp. Polisen i Stockholm kom fort till där svenska soldater var för detta var ett mordfall. De två ´kriminalpoliserna Carl och Jens fick ta hand om detta mordfall inom Stockholms poliskår. För att lösa mordet på kapten Jörgen.

Mordet på en konsthandlare i Stockholm

Peter var en rik konsthandlare i Stockholm. Denna sommar kväll så var Peter i sin konsthall och tittade på sina tavlor när någon kom in och till konsthandeln och nu stod den rika konsthandlaren Peter och tittade på sin mördare som nu sköt konsthandlaren Peter med fem skott i sin kropp. Sen försvann mördaren där ifrån en sommar dag året 1941.

Några timmar senare var det fullt med poliser på konsthandeln. Den döda konsthandlaren Peter låg död på golvet med flera pistolskott i sin kropp. De två kriminalpoliserna Carl och Jens stod över den döda Peter och tittade på honom där han låg på golvet

Rättsläkaren sa, detta var en ren avrättning denna konsthandlare fick fem pistolskott sin kropp. För Carl och Jens var detta andra mordfall i Stockholm på kort tid. Polisen hade redan mordet på Kapten Jörgen att lösa. Nu undrade poliserna Carl och Jens om det finns ett samband mellan dessa två mordfall i Stockholm. Det var fullt med poliser med uniform som var på konsthandlare.

De två kriminalpoliserna Carl och Jens började kartläggande de två mordoffren kapten Jörgen och konsthandlaren Peter i Stockholm. Kriminalpolisen i Stockholm hade nu två stora mordutredningar som mordet på kapten Jörgen och mordet på konsthandlaren Peter. Peter var en rik och skum konsthandlare som hade skumma affärer med undre världen i Stockholm.

Nu hittade Carl och Jens ett samband mellan de två morden. På ett kort på ett möte hos svenska nazister fanns både Kapten Jörgen och konsthandlaren Peter . Nu undersökte man om dessa två mordoffer tillhörde svenska nazist partiet.

Carl och Jens upptäckte att både kapten Jörgen och konsthandlaren Peter var höga nazister . Nu förstod poliserna Carl och Jens att de morden på dessa två mordoffer kan motivet finnas inom svenska nazist partiet.

Under tiden i Ryssland. Så gick ryska trupper till anfall mot ryska röda armén det var blodiga och våldsamma strider mellan ryska trupper och tyska trupper. Många tyska och ryska soldater stupade i mängder i detta krig i Ryssland.

Den ryska staden Leningrad bombades sönder av ryska krigsplan. Medan tyska trupper omringade staden Leningrad Tyska trupper belägrade nu hela staden Leningrad. Denna tyska belägring skulle vara andra världskrigets längsta belägring i Ryssland.

Under tiden så begick tyska SS-trupper massmord på judar och andra människor i Sovjet. Men det var värst med de ryska judarna. Som skulle mördas på löpande band. För nu började förintelsen på det judiska folket av tyska SS-trupper

Men poliserna Carl och Jens ska nu lösa två mordfall i Stockholm. det var morden på Kapten Jörgen och konsthandlaren Peter

 

En resa till Värmland och gränsen till Norge

Nu hittade Kriminalpolisen i Stockholm en huvudmisstänkt för de två morden på kapten Jörgen och konsthandlaren, Peter som Var men två kända nazister i Stockholm. Den misstänkta mördaren var en känd nazist även han hade Motivet till dessa två mord det var att hämnas att Kapten Jörgen och konsthandlaren Peter svek honom. Därför skulle mördaren ha mördat dessa två svenska nazister i staden Stockholm.

Men när poliserna Carl och Jens kollade upp denna mördare för att gripa honom Då Hade mördaren, lämnat Stockholm och flytt till Värmland och gränsen till Norge. Carl och Jens misstänkte att mördaren försvann till Värmland för att mördaren kunde gå över gränden till Norge. Där i Norge kunde mördaren gå med tyska SS-trupperna och komma undan dessa två mord i Stockholm.

Nu packade Carl och Jens sina väskor och körde till Värmland och gränsen till Norge Dessa två poliser körde nu från Stockholm till Värmland. Detta var den varma sommaren 1941, poliserna Carl och Jens ska till Värmland för att hitta den man som mördade två män i Stockholm. Carl och Jens körde till Värmland denna sommar som kändes som den mörka sommaren 1941,

För poliserna Carl och Jens hörde På radions nyheter så var världen helt galen, för tyska trupper har kommit långt in i landet Ryssland Det var brutala krig i Sovjet mellan röda armén och tyska trupper De tyska trupperna begick brutala terror mot folket i Ryssland

Samtidigt så hade tyska trupper belägrat den stora ryska staden Leningrad som tyska trupper bombar sönder och samman Samtidigt så svalt folket i Leningrad till döds av tyska truppers grova krigsbrott. i Finland så pågick finska fortsättnings krig mellan Finland och Sovjet.

i Asien där begick japanska trupper ett folkmordskrig mot folket i Kina Japanska trupper brutalt mördade mängder på folket i Kina Samtidigt så var USA och Japan på väg till att börja ett stor krig mot varandra För Japan har planer till att, inta hela Asien med stor vapen makt Då måste Japan kriga mot supermakten USA Men Carl och Jens var på väg till Värmland för att hitta en mördare som har flytt till Värmland för att gömma sig från polisen i Stockholm.

Ett nytt mord i Värmland

När kriminalpoliserna Carl och Jens kom till Värmland Då blev dem förvånade för den misstänkta mördaren har begått ett mord i Värmland också. Denna mördare sköt en känd nazist till döds i en liten stuga och hällde bensin över stugan och tände eld på stugan. Som stod i storbrand. Sen brann stugan ner till grunden polisen i Värmland hittade dem mördade nazisten i resterna av som var kvar av stugan

Polisen i Värmland visade upp mordplatsen för poliserna Carl och Jens frånStockholm. Carl och Jens runt brandplatsen och kollade upp mordplatsen noga., nu förstod Carl, och Jens att, denna mördare, har begått mordet. Carl och Jens visade upp för polisen, i Värmland Vad denna mördare har begått i Stockholm., Nu fick poliserna Carl och Jens hjälp av polisen från Värmland att hitta denna farliga mördare som polisen jagar så

Nu var Carl och Jens i gränsen till, Norge dessa poliser tittade in i Norge med kikare. Där i gränsen såg dem tyska soldater som vaktade gränsen noga.

Dessa tyska vakter hade vapen i sina händer för att skjuta om någon försöker fly från landet Norge. Norge Har varit i tyska truppers våld sen våren1940 Hela gränsen till Sverige är helt stängd av tyska trupper Poliserna Carl och Jens kikade in över gränsen med kikare Då såg dessa poliser tyska vakter med vapen i sina händer för att vakta gränden mellan Sverige och Norge.

Men nu, jagade poliserna Carl och Jens men mördar som mördat tre människor med hjälp av polisen i Värmland. Det var stor jakt på denna mördare i Värmland denna varma sommar 1941.

Hela poliskåren i Värmland jagade nu denna farliga mördaren. kriminalpoliserna Carl och Jens hjälpte dessa poliser i Värmland att hitta denna farliga mördaren Carl och Jens hjälpte nu polisen från Värmland att hitta denna mördade som har mörda tre människor.


Polisen i Värmland hets jagade nu denna mördare i närheten av gränsen till Norge där tyska trupper vaktade med tunga vapen mot landet Sverige Till slut så fick polisen i Värmland ett tips om vad mördaren fanns någonstans. Nu ska polisen gripa denna farliga mördaren i Värmland

Jakten på en mördare

Nu skulle polisen i Värmland gripa den farliga mördaren som har mördar tre människor. Det var kapten Jörgen inom svenska krigsmakten. Sen var det konsthandlaren Peter som mördades på konsthanddelen. Sen i Värmland så mördade han en känd nazist och tände eld stugan han bodde i. Denna man har mördat tre människor i Värmland

Nu har polisen fått tips om vad denna mördare finns någonstans så nu ska man gripa denna mördare i som finns i Värmland denna sommar året 1941. Nu kom det polisbilar som stannade för att gripa denna mördare. När Mördaren såg dessa poliser då sprang han för livet till tågstationen medan poliser jagade honom till tågstationen i gränsen till Norge. Poliserna Carl och Jens jagade nu denna mördare på tågstationen.

När Carl och Jens komma nära mördaren då höjde mördaren sin pistol och sköt mot poliserna Carl och Jens. Dessa två poliser sköt mot mördaren som sköt tillbaka hela tiden mot Carl och Jens.

Nu reste sig Mördaren upp och mot Jens och Carl på tågstationen. Då öppnade polisen Carl eld mot mördaren med sin pistol. Det gjorde att mördaren träffades av flera skott i sin kropp och sen föll mördaren död ner till marken på tågstationen i Värmland. Carl och Jens sprang fram till den döda mördaren som låg på marken. Några poliser från Värmland kom fram och såg den döda mördaren på tågstationen i Värmland i gränsen till Norge.

Några dagar senare så kom poliserna Carl och Jens till Stockholm igen. Då Carl och Jens långa rapporter till kriminalpolisen i Stockholm om hur den mördaren som mördade tre människor dödades av polisen Carl på en tågstation i Värmland i gränsen till Norge där tyska soldater vakta gränsen till Norge med tunga Vapen

Vad hände sen

Det var december månad 1941. Då kom slaget om Moskva i Ryssland . Den rysks röda armén anföll tyska trupper vid ryska huvudstaden Moskva. Dessa ryska trupper krossade nu den tyska krigsmakten vid slaget om Moskva. Många tyska soldater stupade vid detta blodiga slag. Men ryska röda Armén vann detta blodiga slag vid den ryska huvudstaden Moskva under vintern 1941 i Ryssland.

Under tiden en söndag så flög japanska krigsplan in över USAs flottbas Pearl Harbro och storbombade krigsskepp från USA. Nästan hela Stilla havs flotta i Pearl Harbro bombades sönder och samman av japanska krigsplan. Hela flottbasen stod i storbrand och svart rök kom in över denna flottbas

Där USAs stilla havs flotta bombades av japanska krigsplan över två tusen människor dödades när japanska krigsplan stor bombade USAs Stilla hav flottan på flottbasen Pearl Harbro den 7 december 1939. Där med så börjar USAs krig mot Japan som heter Stilla havs krig under andra världskriget

Denna söndag den 7 december 1941. Då hörde poliserna Carl och Jens på nyheterna på polishuset om att japanska krigsplan har bombat sönder USAs flottbas Pearl Harbro så nu var USA och Japan i krig mot varandra. Poliserna Carl och Jens hörde detta på radions nyheter på polishuset i Stockholm. Poliserna Carl och Jens tittade på Varandra och suckade tungt åt dessa nyheter på radion.

Det stora rymdskeppet i rymden

Det var ett stort rymdskepp långt ute i yttre rymden. Ombord på rymdskeppet fanns fem människor. Det var fyra Forskare och en kapten ombord. Detta hände långt in i framtiden det har gått fem hundra år efter vår tid på jorden. Detta rymdskepp var ett stort rymdskepp som skulle forska vad man hittade under färden ute i yttre rymden.

Denna Natt så flög rymdskeppet i den mörka rymden Men denna så kom det in ett främmande varelse till rymdskeppet detta var ett stort svart rymdmonster som kom till detta rymdskepp som flög genom yttre rymden. men denna natt så kom det ett svart rymdmonster till detta stora rymdskepp från Jorden

Nu började mardrömmen och den stora skräcken ombord på rymdskeppet för forskarna och en kapten ombord. Nästa morgon så åt alla fem ombord frukost på rymdskeppet. Kapten gav forskarna order om vad dem skulle jobba med denna dag ombord på rymdskeppet.

Forskarna Sofia och Greta forskade i små rymdvarelse och rymdstenar som man har hittat under denna rymdfärd. Greta och Sofia forskade i dessa små rymdvarelser ombord . Men även rymdstenar som fanns på deras lapp ombord på rymdskeppet.

Forskarna Sara och Johan forskade i att hitta en ny planet för människan att bo i. För man kunde inte bo på jorden längre för klimatet och naturen var helt förstörd. Alla människor på jorden var nu mer på stora rymdstationer utanför jorden För nere på jorden där kunde man inte bo längre överhuvudtaget för hela jorden var helt förgiftat i naturen och klimatet.

Dessa forskare på rymdskeppet uppdrag var att hitta en ny planet för jordens folk att bo i nu när jorden helt död och klimatet var helt för farligt för människan att bo i. Jorden var en helt enkelt en död planet att bo l. Men dessa forskare uppdrag det var att hitta en ny planet

För människan att bo i än så länge så har man inte lyckads hitta en ny planet för människan att bo i Men fyra forskare söker vidare efter denna planet som alla människor ska bo i framtiden. Men var forskarna inte visste om det var ett svart rymdmonster nu hemsöker detta rymdskepp

Skräcken börjar på rymdskeppet.

Forskaren Johan kom ner till rymdskeppets källare för att forska vidare om en sak. Men när Johan jobbade på denna sak. När det stora rymdmonstret kom över honom. Det sista Johan såg i livet det var ett svart monster som högg tag i honom Då skrek Johan av skräck innan döden kom över forskaren Johan.

Fyra forskare sökte efter spår efter detta stora rymdmonster som har dödat forskaren Johan mycket brutalt. Forskarna Greta och Sofia var i källaren och sökte efter detta rymdmonster som var helt svart.

Sara och kapten Linda stod och undersökte den döda forskaren Johan kropp mycket noga Sara och kapten Linda hade aldrig sett sådana skador på en döds kropp förut Men Sara och kapten Linda undersökte den döda Johans kropp vidare på rymdskeppets frysrum.

Men när Kapten Linda skulle på natten skulle gå och sova Då kom det svarta rymdmonstret över henne. Det sista mannen hörde det var Kapten Linda skrik i natten. När Sara, Greta och Sofia kom springande

Allt som dessa tre forskare såg det var Kapten Lindas avhuggna huvud som låg på golvet. Nu var det bara tre forskare kvar ombord. Det är Sara Greta och Sofia. Men nu var rymdskeppet utan Kapten för ett svart rymdmonster anföll Kapten Linda och högg av hennes huvud.

 

Rymdskeppet utan Kapten

Nu var rymdskeppet utan kapten. Två på rymdskeppet var döda av detta svarta rymdmonster men nu var det tre kvar det var Sara, Greta och Sara. Både Kapten Linda och forskaren Johan var döda på grund av detta monster. Nu så hade Sara, Greta och Sofia på ett krismöte ombord på rymdskepp.

Sofia ville att man tog fram vapen och bomberna som fanns på rymdskeppet för att försvara sig mot detta svarta rymdmonster som härjar ombord på rymdskeppet.

Men Sara och Greta var mer tveksamma till detta för bomberna ombord kunde spränga sönder hela rymdskeppet i luften.

Men Sofia ville ta fram de andra vapnen i alla fall. Då blev Sara och Greta mer osäkra skulle man det att ta fram dessa farliga Vapen ut till rymdskeppet. Men Sofia sa, vi måste ha vapen att kämpa emot detta svarta rymdmonster .

Men mitt under krismötet då kom det svarta rymdmonstret fram och grep tag i Sara och Greta och dödade dem på en gång rakt framför ögonen framför Sofia Nu var både Sara och Greta döda som detta rymdmonster låg bakom deras brutala död. Detta stora rymdmonster tittade på Sofia en lång stund.

Då skrek Sofia rakt ut och började springa för livet. Medan det stora svarta rymdmonstret jagade henne fort men forskaren Sofia kom utan genom att gömma sig på mörkt trång ställe på rymdskeppet

Sofia var ensam på rymdskeppet

Nu var forskaren Sofia helt ensam kvar ombord på rymdskeppet. Alla hennes vänner ombord Var nu döda för att det svarta rymdmonstret hade brutalt dödat dem Nu var Sofia i stor mörk mardröm Vad skulle hon göra nu tänkte Sofia hon måste försvara sig. Sofia gömde sig på ett trångt mörkt ställe på rymdskeppet. Sofia sov en stund länge på detta mörka trånga ställe.

När Sofia vaknade upp igen från sömnen och drömmarnas värld. Då visste Sofia vad hon skulle göra Sofia måste ta sig till vapen förrådet för där fanns det skjutvapen men bomber som kunde spränga sönder detta svarta rymdmonster.

Sofia lämnade sitt trånga mörka ställe på rymdskeppet och hon sprang till vapenförrådet Sofia sprang genom mörka gångar på rymdskeppet för Sofia var ensam kavar ombord på rymdskeppet nu när de andra var döda.

När Sofia kom till Vapenförrådet Där tog Sofia några vapen och laddade. Sen tog Sofia fram bomberna som fanns ombord också. Då gjorde Sofia ett bomb bälte som hon spände Fast på sin kropp Sofia tog fram fler bomber som hon gick runt laddade dessa bomber ombord. För nu började Sofias slutkamp mot detta svarta rymdmonster som hemsökte detta rymdskepp.

Sofia kämpar mot rymdvarelsen

Sofia hade vapen i sina händer för att försvara sig mot rymdmonstret. Sofia hade laddat många bomber runtomkring på rymdskeppet. Nu väntade Sofia på detta rymdmonster för att döda detta rymdmonster. Sofia tittade ut i det mörka yttre rymden.

Sofia tittade ut genom ett fönster uti den mörka rymden. Sofia var nu helt ensam kvar ombord på detta rymdskepp. Sofia hade nu vapen i sina händer i väntan på rymdmonstret som härjar på rymdskeppet. Sofia Hade sina vapen i sina händer i väntan på rymdmonstret. Då kom det svarta rymdmonstret emot Sofia Då öppnade Sofia eld mot rymdmonstret med sina vapen. Samtidigt så tände hon på bomberna så att dem kunde sprängas i luften.

Sen sprang Sofia i en mörk gång Medan de svarta Rymdmonstret jagade henne genom detta mörka rymdskepp. Sofia sköt mot detta rymdmonster hela tiden.

Till slut så Sofia så stod Sofia och rymdmonstret och tittade på varandra en lång stund. När rymdmonstret gick till anfall mot Sofia då tryckte hon på alla bomberna på rymdskeppet och då sprängdes Sofia i luften och plus rymdmonstret sprängdes i luften Sofia sprängde sig själv och rymdmonstret i luften på rymdskeppet.

Men det fanns massor av bomber som var laddade på rymdskeppet. Men nu sprängdes dessa bomber alla på en gång. Det gjorde att hela detta stora rymdskepp sprängdes i luften med en stor smäll.

Nu fanns inte rymdskeppet längre kvar i rymden. Alla människor som fanns ombord på stora rymdskepp var nu mer döda på grundavett stort svartrymdmonster Allt som finns kvar det är den stora tomma rymden,

Vad hände sen

Nu kom tio svarta rymdmonster som nu anföll rymdstationen där de sista människorna fanns någonsin Dessa svarta rymdmonster anföll rymdstationen ovanför planen Jorden Dessa svarta rymdmonster tog nu död på det sista människorna någonsin Sen sprängdes hela rymdsonden i luften med en stor smäll Där med så alla människor helt utrotade från historien för alltid.

Planeten Jorden var helt död på liv på grund av klimatet och naturen som var helt död. Hela planeten Jorden var helt död och svart det fanns inte liv någonstans på jorden. Alls Man såg från rymden det var en mörk och död planet som heter jorden.

Långt ute i den yttre rymden där flög tio stora svarta rymdvarelser som ska flyga till annan planet i rymden och ta död på allt liv där också. Dessa svarta rymdmonster flög från planet till planet för att döda varje liv det finns på dessa planeter i den yttre rymden. Denna historia händer om fem hundra år efter vår tid på jorden.Mordgruppen har julmats middag på polishuset

Nu var det Nyårsafton i Stockholm Det är årets sista dag. På mordgruppen på polishuset var det en lugn dag. Kommissarie Johan och de andra poliserna gick bara igenom några mordfall på förmidagen men det var inga större jobb hos mordgruppen dessutom så var det julhelg i Stockholm.

Till middag så bjöd Johan mordgruppen på julmat denna nyårsafton det hade inte blivit av innan på grund av många jobb för mordgruppen. Efter julmaten så gick Linda och Nadja hem. Redan klockan 1500 så gick kommissarie Johan hem till sin fru och barn för att fira nyårsafton hemma i villan med sin familj denna kalla nyårsafton i staden Stockholm.

Men de lesbiska gifta paret Sara och Greta jobbade denna nyårshelg på polishuset. Om det skulle hända ett mordfall under nyårshelgen så ska Sara och Greta ta hand detta mordfall denna nyårshelg. Men på nyårsaftons kväll så tittade Sara och Greta inte på nya eller äldre mordfall.

Sara och Greta spelade musik och tittade på tv på polishuset och små festade i tv rummet och firade nyårsafton framför tv hos kriminalpolisen i Stockholm. Sara och Greta åt godis och drack läsk i tv rummet Medan nyårskvällen kom över staden Stockholm.

Men poliserna Sara och Greta hade en nyårsfest på tv rummet med läsk och godis Men denna nyårsaftons kväll så var rätt lugnt inga mord eller dråp kom in till mordgruppen denna kväll när det var nyårsafton i Stockholm. Men det skulle snart ändras när ett svårt mordfall skulle hända i Stockholm under denna nyårsafton i Stockholm

Den 18 åriga Sandra går hem från en nyårsfest

Det var nyårsafton och den 18 åriga Sandra var på en stökig nyårsfest i en lägenhet. Men under denna fest då såg Sandra sin pojkvän försvinna med en blondin efter ett tag förestod Sandra att hennes pojkvän var otrogen mot henne. Då tog hon sin jacka och sprang hem ensam på en mörk liten väg medan hon grät stora tårar från hennes ögon.

När Sandra stanna upp en stund och på vägen det var helt mörkt omkring henne . Då såg Sandra en svart bil stå med lamporna tända . Han som körde den svarta bilen var en mörk figur Mannen i bilen såg mycket skum ut tyckte Sandra . Då blev hon rädd på allvar och då började Sandra springa för livet medan den svarta bilen jagade henne med fullt fart Nu skrek Sandra av stor skräck hon sprang in till en mörk park .

Sandra var ensam i den mörka parken. Då stod den mörka mannen framför henne och gick till anfall mot henne då skrek Sandra av skräck över parken. Medan nyårsraketer kom upp över himlen och det nya året kom över Sverige.

Poliserna Sara och Greta skålade in det nya året med läsk medan nyårsraketerna kom upp till himlen. Sara och Greta sa gott nytt år till varandra medan nyårsraketerna kom upp över himlen vid polishuset fönster. Under tiden så låg 18 åriga Sandra brutalt mördad i den mörka parken.

Tidigt på nyårsdagen så kom det fullt med poliser till parken Det var fullt med poliser i parken. En rättsläkare undersökte Sandras döda kropp i Parken. Poliserna Sara och Greta var i parken och tittade på Sandras döda kropp i parken. Rättsläkaren sa till Greta och Sara att mordoffret blev strypt till döds med svår misshandel mot hennes kropp.

Både Saras och Greta förstod att detta skulle bli ett svårt mordfall att lösa. Polisen Greta ringde till Linda och Nadja. Medan Sara ringde till Kommissarien Johan och sa att det har hänt ett lustmord under nyårsafton i Stockholm

Sandras pojkvän var på ett hårt polisförhör med Sara och Greta på polishuset Pojkvännen hade alibi för mordet på sin flickvän Sandra . För När mordet hände då var pojkvännen tillsammans med den blondin som han var otrogen .

Denna blonda kvinna intygade Pojkvännens ord till polisen. Pojkvännen var inte Sandras mördare hans nya flickvän intygade mordgruppen detta. Pojkvännen sa till Greta och Sara, att jag ändå hade tänkt göra slut med Sandra I dag sa pojkvännen.

Då blev polisen Greta riktigt arg på honom och spände ögonen i honom och sa, om du inte hade varit otrogen mot Sandra i går så hade hon troligen varit i livet i dag när du var otrogen då sprang Sandra ut till den mörka parken och mötte sin brutala mördare. Sara sa ilsket till Pojkvännen, vet du om att din exflickvän Sandra blev brutalt våldtagen innan hon mördades i parken av en galen sexbrottsling. Då blev pojkvännen helt blek i huvudet och lämnade polishuset.

Några timmar senare var det stor möte hos mordgruppen om mordet på 18 åriga Sandra Kommissarie Johan gick igenom mordet noga. Ett ögonvittne hade sett Sandra bli jagad av en svart bil i närheten av parken. mordgruppen skrev upp allt som Johan sa till dem .

Sen tog Johan fram ett annat mordfall på en ung kvinna. Johan sa till mordgruppen kommer ni i håg mordet på 19 åriga Kajsa som mördades för tre år sen detta mordfall är fortfarande olöst vi lyckades aldrig lösa detta lustmord på kvinnan Kajsa I Stockholm.

Johan sa mer, mordet på Kajsa är mycket likt mordet på Sandra bägge flickorna mördades på samma brutala sätt. Johan sa mer till Mordgruppen, Samma natt som Kajsa mörades så blev hon jagad av en svart bil det var samma sort svart bil som jagade Sandra i går.

Johan sa vi löste aldrig mordet på Kajsa för tre år sen och nu har denna mördare slagit till igen och mördat 18 åriga Sandra i Parken på nyårsafton. Johan sa nu, men nu ska vi inom mordgruppen ska hitta denna lustmördare och stoppa honom. För gott.

Polisen Greta sa då, troligen så var mördaren på den nyårsfest som Sandra var på och när hon försvann från festen då skuggade mördaren efter Sandra och mördade henne brutalt. Johan sa då, därför ska vi kolla upp alla män och killar som var på denna nyårsfest kanske så är det vår farliga mördare var på denna nyårsfest .

Polisen söker efter misstänkta

Nu kom varje kille och man som var på nyårsfesten och tog DNA prover på dem Sen hade man ett polisförhör med dem . Man ville veta om någon av dessa killar stack ut eller var annorlunda. Dessa killar som var på festen var inte misstänkta för mordet på Sandra .Men man bara kollade upp vare kille som var på nyårsfesten

Polisen Sara förhörde en kille som hette Kent. Man tog DNA prov på honom Men denna Kent stack ut ett märkligt sätt. Kent förnekade mordet på 18 åriga Sandra helt. Men Sara kunde inte gripa Kent för det fanns inte bevis för det, Men Sara misstänkte att denna Kent kunde vara den som mördade 18 åriga Sandras och kanske även mördade 19 åriga Kajsa för tre år sen.

Polisen Sara visade den unga mannen Kent för mordgruppen. När man undersökte Kent mer noggrant då hittade man att Kent var dömd för brott och även Sexbrott mot unga flickor och Kvinnor i Göteborg och Stockholm.

Mär Kent var student i Göteborg då var han misstänkt för tre våldtäkter på kvinnor i Göteborg. Men polisen lyckades aldrig bevisa hans skuld så polisen la ner dessa fall till slut. Då flyttade Kent till Stockholm och kom ifrån dessa misstankar mot studenten Kent. Johan kontaktade polisen i Göteborg om dessa våldtäkter. Nu ville Johan ha dessa papper till mordgruppen.

Polisen Sofia från Göteborg kom till mordgruppen och visade Upp de grova våldtäkterna för mordgruppen. Polisen Sofia hade förhört Kent i timmar hos polisen i Göteborg. Men Kent dömdes aldrig för dessa tre våldtäkter på dessa kvinnor i Göteborg.

Nu skulle polisen Sofia hjälpa mordgruppen att lösa mordet på Sandra och Kajsa. För polisen Sofia kände sexbrottslingen Kent rätt väl i staden Göteborg

Mördaren Kent

När mördaren kom ut från sin lägenhet så stod polisen Sofia framför honom. och sa, kommer du ihåg mig polisen Sofia från Göteborg du våldtog tre kvinnor för 7 år sen men vi kunde inte fälla dig För dessa grova sexbrott. Kent förnekade dessa brott till polisen Sofia.

Då bara log Sofia och tog fram korten på Sandra och Kajsa , hur mördade du dessa två kvinnor i Stockholm. Kent förnekade dessa två mord för polisen Sofia. Då sa Sofia jag och mordgruppen ska nu hitta bevis att fälla dig för två mord. Då gick Kent där i från. Polisen Linda sa till Sofia nu ska vi snart gripa honom.

Polisen Sofia kom i håg för 7 år sen när hon förhörde Kent för dessa tre våldtäkter i Staden Göteborg Vilken skräck och fasa hon kände för denna Kent som hon tyckte var så otäck Men Kent kom undan och Slapp straff för dessa grova sexbrott.

När Sofia hörde om de två morden på Kajsa och Sandra som mördades i Stockholm. Då kom hon till Stockholm för att hjälpa mordgruppen. Men det var också en chans för polisen Sofia att sätta ditt den misstänkta mördaren Kent personligen för hon misslyckades att sätta dit honom i staden Göteborg för tre grova våldtäkter för 7 år sen

Nu skuggade polisen Kent överallt i Staden Stockholm. Kommissarie Johan ledde spaningarna på dem misstänkta mördaren Kent. Det var långa spaningar på den misstänkta mördaren Kent i Staden Stockholm.

Denna dag så körde Kent sin bil på gatan. Då såg Kent en ung mörkhårig kvinna som stod och väntade på att bussen ska komma Kent stannade och stirrade på denna unga kvinna som väntade på bussen. så körde Kent emot denna kvinna som väntade på bussen.

Den unga mörkhåriga kvinnan stod och rökte en cigarett medan hon väntade på busen på busshållplatsen. Då stannade en svart bil framför henne. Kent lyckades få den mörkhåriga kvinnan in i hans bil och körde i väg från busshållplatsen

Men när Kent körde sin svarta bil då slog han denna kvinna mitt i huvudet så hon svimmade av i bilen. Sen satte Kent handklovar på hennes armar. Nu var denna mörkhåriga kvinna mördaren Kent fånge Nu körde den svarta bilen i väg med den mörkhåriga kvinnan .

Polisen jagar mördaren Kent i Stockholm

Mördaren Kent höll den mörkhåriga kvinnan som fånge i en stuga utanför Stockholm. Kent hade henne fast kedjad på golvet Nu stod Kent över den mörkhåriga kvinnan som var hans fånge. Mördaren Kent höll en vass kniv mot den sin fånge på huset källare. Men nu gick Kent emot den mörkhåriga kvinnan för att döda henne Kent kniv blänkte till när han gick emot denna kvinna.

Denna kvinna var nu så livrädd för att hon skulle bli mördad på allvar. Kvinnans ögon blev stela av stor skräck när Kent gick emot henne med kniven som blänkte till när han gick mot denna kvinna.

Men då stod polisen Sofia framför mördaren Kent med en pistol i sin hand Nu sa Sofia till Kent att detta har jag väntar på i sju år att fånga dig på allvar. Då blev mördaren rasande arg och höjd sin Kniv och gick till anfall mot polisen Sofia medan kniven blänkte till i mörka stugan

Men då öppnade polisen Sofia eld med sin pistol och bara sköt ner mördaren Kent som föll död ner på golvet. Nu hade polisen Sofia dödat denna farliga mördaren Kent som låg död på golvet. Nu förstod polisen Sofia att för första gången har hon i sitt liv dödat en annan människa

Sen stormade stora polisstyrkor med tunga vapen, Den mörkhåriga kvinnan fick åka ambulans till sjukhuset men hennes liv var nu under vård men hennes liv var räddad av polisen Sofia från staden Göteborg. Som var tvungen att döda mannen som höll henne fånge i stugan Några dagar senare reste Sofia hem till staden Göteborg igen.

Vad hände sen

Två månader senare på mordgruppen i Stockholm Då skulle en ny polis börja på mordgruppen för att lösa mordfall i Stockholm under förmiddagen kom kriminalpolisen Sofia till mordgruppen som en ny polis för denna grupp inom polisen i Stockholm.

Polisen Sofia har flyttat från staden Göteborg till staden Stockholm. Sofia flyttade till Stockholm med sin man och två barn i en villa. Sofia har en son på 5 år och en dotter på två år Sofia levde ett lyckligt liv med sin man och barn Sofia och hennes man älskade varandra lika mycket nu som när dem gifte sig för fem år sen. Sofia man har också fått ett nytt jobb i Stockholm sen denna familj flyttade från Staden Göteborg till Sveriges huvudstad Stockholm.

Denna dag så började polisen Sofia hos mordgruppen, alla hälsade henne välkommen till sitt nya jobb att lösa mordfall i Stockholm. Sofia fick ett kontor i närheten av polisen Lindas kontor. Linda och Sofia skulle bli bästa vänner inom mordgruppen Det var kommissarie Johan som såg till att polisen Sofia kunde bli en polis inom Mordgruppen I Stockholm.

Polisen Sofias första jobb inom mordgruppen det var att prata med en man om denna man kunde ge en mordmisstänkt man alibi som var misstänkt i detta mordfall alibi när detta mord hade hänt i Staden Stockholm.

Polisen Sofia får ett mordfall

Denna lördags eftermiddag så jobbade polisen Sofia på polishuset, Denna helg så jobbade hon för mordgruppen att ta hand om mord och dråp under helgen. Det var rätt lugnt till eftermiddagen kom till mordgruppen. Polisen Sofia hade ringt sin man och barn ett tag denna lördag när Sofia jobbade på polishuset när hon jobbade på helgen.

Men sen ringde polisen till Sofia om ett mordfall i en knark lägenhet i Stockholm. Sofia körde till huset där mordet hade hänt. Det var polisbilar och ambulanser utanför huset. Poliser med uniformer hade stängt av området. Nu gick Sofia in till mord lägenheten. Detta var en knark lägenhet för det låg knark och sprutor överallt i lägenheten. Hela lägenheten var dränkt med blod.

I lägenheten låg de tre döda människor som var helt mördade. Dessa offer var skjutna med flera skott i sin kropp. Rättsläkaren sa till Sofia att detta var en ren avrättning på dessa tre offer. Sofia frågade en polis vem som var mordoffren.

Polismannen sa, det är en känd knarklangare, hans fru och kände knarkare som köpte knark av denna knarklangare i lägenheten. Då hade en mördare kommit till lägenheten och mördat dessa tre människor i lägenheten. Nu hade polisen Sofia ett svårt mordfall att lösa för det var tre människor hade mördats och mordoffren var med inom knarkmaffian

Nu fick polisen Sofia ta hand om detta mordfall på tre människor i en knarklägenhet: Nu hade polisen Sofia ett eget mordfall att lösa. Kommissarie Johan gav Sofia dessa tre mord att lösa inom mordgruppen. Sofia behövde hjälp att lösa dessa tre maffiiamord

Sofia tog kontakt med knark polisen att få hjälp, Knark polisen sa till Sofia. Att knarklangaren var med i en stor knarkliga som knark polisen hade spaning på. Sofia frågade vem ligger bakom dessa tre mord i knarklägengeten.

Knark polisen visade upp en man som kallas för lönnmördaren inom denna knark liga. Denna man är en mycket farlig psykopat varnade knarkpolisen polisen Sofia. För denna man är mycket farlig. varnade knark polisen Sofia.

Sofia kollar upp mannen lönnmördaren

Nu kollade polisen Sofia upp mannen som kallas för lönnmördaren inom knark världen. Denna man var en mycket farlig människa med psykopatiska drag. Denna man var nu huvudmisstänkt för de tre morden i knark lägenheten i Stockholm Nu Hittade Sofia om ett mordförsök på Lönnmördarens fru, då gick polisen Sofia genom detta Fall med polisrapporter om detta mordförsök.

Mannen som kallades för lönnmördaren i knarkligan Hade en fru 8 år sen som han misshandlade svårt under hela detta äktenskap. En kväll så kom hans fru hem en halv timme för sent. Då blev lönnmördaren så hemskt rasande arg att slog sin fru i timmar i lägenheten

Det slutade med att lönnmördaren hällde bensin över sin svårt misshandlade fru skulle lönnmördaren tända eld på sin fru. Men då kom fyra poliser med uniform och grep lönnmördaren innan han hann tända eld på sin fru. För grannarna i huset hade polisanmäld denna svåra misshandel för denna kvinna hade skrikit i lägenheten i många timmar av denna misshandel på Lönnmördarens fru.

Domstolen dömde då lönnmördaren till 9 års fängelse för mordförsök på sin fru. Domstolen menade att det var ett brutalt mordförsök på denna kvinna. Lönnmördaren kom i fängelse och kvinnan flyttade till annat land för hon var så rädd att Lönnmördaren skulle hämnas på henne när han kom ut från sitt fängelsestraff. Sofia tänkte vilken sjuk psykopat lönnmördaren är.

Den farliga knarkligan i Stockholm

Knarkpolisen i Stockholm spanade på en mycket farlig knarkliga Denna knarkliga sålde heroin, kokain och andra knark sorter. Men denna knarkliga var en mycket farlig knarkliga För om kunden inte kunde betala sin knark skuld då blev dessa knarkare svårt misshandlade av till denna liga som sålde knark till missbrukare i Stockholm. Polisen i Stockholm är mycket förvånade och chockade av denna liga som sålde knark var så brutala och våldsamma mot sina knark kunder i Stockholm.

Men det kan förklara de tre morden i knark lägenheten. För Lönnmördaren hade brutalt avrättad tre människor i lägenheten. De tre offren var en knarklangare hans fru och en knarkare som köpte knarket heroin i lägenheten Då hade lönnmördaren kommit till lägenheten med en pistol. Då sköt mördaren knarklangaren hans unga fru och denna knarkare som köpte heroin i lägenheten. Dessa tre knarkmord var mycket brutala och mycket blodiga i lägenheten i Stockholm.

Kriminalpolisen Sofia hos mordgruppen i Stockholm. Skulle lösa dessa tre knarkmord i Stockholm. Sofia hade tagit in lönnmördaren till ett långt polisförhör om dessa tre mord i knarklägengeten Men under dessa förhör så gav inget av värde för mordgruppen Man kunde inte gripa lönnmördaren för dessa tre knarkmord.

Då Gav Sofia order om att spana på lönnmördaren dag som natt. Sofia fick hjälp av knarkpolisen Stockholm. Samtidigt så spanar knarkpolisen på hela denna farliga knarkliga i Stockholm.

När Sofia ska lösa ett mordfall då jobbar hon till hundra procent med detta mordfall. Men det ger också¨ problem med hennes liv med man och barn i familjens villa. För när Sofia kommer hem då har hon tagit med mordutredningen hem till villan. Då pratar Sofia inte med sin man eller barn utan bara läser om mordfallet när hon skulle vara ledig från jobb.

Det gör att Soffa och hennes man börjar stor grälar med varandra som dem inte har gjort förut Hennes man var mycket arg på Sofia för att hon strutar i sin man Men det värsta det var att Sofia inte heller leker eller pratar med deras två barn som hon brukar göra annans

Dessa två barn gråter när deras mamma inte ville leka med dem. Då började stor grälet mellan Sofia och hennes man. Detta gräl var det värsta detta Par hade i deras äktenskap någonsin. Då blev Sofia arg och stängde in i sig ett rum och läste om mordet på knark lägenheten i vilan den helgen.

Sofia hittar bevis mot Lönnmördaren

Nu hittade Sofia och knarkpolisen i Stockholm hittade nu bevis mot knarkligan och den misstänkta lönnmördaren. Nu skulle Knarkpolisen göra en razzia mot denna knarkliga. Samtidigt så polisen hittade polisen Sofia bevis mot Lönnmördaren för de tre knarkmorden i Stockholm

Sofia pratade med kommissarie Johan om dessa bevis Sofia sa till Kommissarie Johan att hon ska gripa lönnmördaren om två dagar då knarkpolisen ska göra en razzia mot Knarkligan. Nu visste Johan när man ska gripa lönnmördaren för de tre knarkmorden i Stockholm

Nästa kväll skulle Sofia köra hem till villan och sin familj. Då stod lönnmördaren framför henne med en pistol i sin hand och pekade på polisen Sofia med sin pistol Sofia blev helt skräckslagen och förvånad. Då höjde Lönnmördaren sin pistol och slog till Sofia så hon svimmade av. Sen la mördaren Sofia i bakluckan på sin bill och körde i väg i denna sena kväll. Nu var Kriminalpolisen Soffa kidnappad av den farliga lönnmördaren.

Polisen Sofia är en fånge hos lönnmördaren

Nu var polisen Sofia en fånge hos lönnmördaren i en tom lokal på en tom fabrik i Stockholm. lönnmördaren höll en pistol mot polisen mot polisen Sofia. Nu tog mördaren fram några bensindunkar och sa, jag ska döda dig och sen ska jag tända eld på din kropp. Nu gick mördaren runt den tomma fabriken och hällde bensin över hela fabriken

Då gjorde polisen Sofia rasande arg och gjorde sig fri från sina rep och gick till anfall mot lönnmördaren Nu slogs Sofia och mördaren i den tomma mörka lokalen. Sofia grep nu tag i mördaren och höll honom i en hård grep för att gripa honom.

Men då slängde mördaren en tändare rätt ner på golvet på fabriken. Men på detta golv var det bensin över golvet. När tändaren träffade golvet då slog elden upp över golvet och över fabriken och stora eldslågor över området som dansade över stora delar av fabriken.

Nu hade Sofia en pistol i sin hand. När Mördaren nu gick till anfall mot Sofia men då sköt polisen Sofia mot lönnmördaren som träffades av flera skott mot sin kropp. Då flög lönnmördarens kropp rätt in i den stora brand som kom över lokalen på fabriken och denna brand skulle döda denna farliga lönnmördare på en gång.

Men nu fick polisen Sofia springa för sitt liv för den stora branden som kom efter henne. Sofia sprang genom den stora tomma lokalen medan elden efter henne när hon sprang för livet.

Men Sofia lyckades hoppa ut från ett fönster ut från den stora branden. När Sofia kom ut från den tomma lokalen svårt skadad I sin kropp. Då sprängdes hela fabriken i luften som på en gång blev till stort eldhav denna mörka natt.

Nu sprang poliserna Linda och Nadja fram till Sofia som var helt blodig och svårt skadad på sin kropp. När Linda och Nadja kom fram till polisen Sofia då föll hon ner på marken och svimmade av sina svåra skador på kroppen. Medan den tomma fabriken var i ett stort eldhav som skulle brinna hela natten sen tills fabriken brann ner till grunden. sen.

Sofia är sjukskriven

Nu var polisen Sofia sjukskriven för sina skador från den stora branden på fabriken. Denna kväll var Sofia med sin man och barn i tv rummet och såg på tv. Sofia skulle vara sjukskriven fem veckor till innan hon får börja jobba igen som polis inom mordgruppen.

Aldrig hade Sofia var så lycklig som nu med sin familj För den stora branden på fabriken som höll på att bli henens död har lärt henne en sak att livet kan fort ta slut med döden Inget jobb är värd priset att förlora sitt liv och sin familj för den kunde man fort förlora tänkte polisen Sofia.

Sofia hade gett sin man ett löfte att aldrig mer ta hem en mordutredning hem till familjen igen. Då blev hennes man så rasande arg på henne och detta kärleksfulla par har sitt värsta gräl under deras äktenskaps någonsin Men den stora branden på den tomma fabriken lärde sig Sofia att livet kunde ta slut ännu fortare när döden kommer i närheten av ens liv. Det fick Sofia att ändra sitt liv helt och ta familjens liv före sitt jobb att lösa mordfall för mordgruppen.

Denna kväll så var Sofia på tv rummet i villan och tittade på barnkanalen för barnen medan hon leker med sina barn på tv rummet. Denna kväll på tv rummet så hade Sofia ett familjen liv med sin man och barn på så hade denna familj så roligt på länge för denna familj på en villa i Stockholm.

Mordbrand på en skola i Stockholm

En mörk natt i Stockholm då stod en skola i stor brand Hela gymnastiksalen var helt övertänd av stora eldslågor Hela gymnastiksalen var i ett eldhav. Brandkåren var där och släckte denna stora brand på denna skola. Det fanns massor av poliser vid branden. Polisen i Stockholm misstänkte att detta var en mordbrand. För en pyroman är lös i Stockholm och tände eld på skolor i staden

Det har varit 15 stora mordbränder på skolor i Stockholm. De två poliserna Sara och Greta var på skolan där mordbranden härjade. De två gifta poliserna Sara och Greta var spaningsledare för att hitta och gripa den farliga pyroman som härjade i Stockholm.

Poliserna Greta och Sara gick runt på brandplatsen och pratade med poliser och brandmän. Alla sa att detta var mordbrand av den pyroman som härjade i Stockholm. Sara och Greta skrev upp vad alla sa till dem. Den natten brann hela gymnastiksalen ner till grunden av denna brutalaste mordbrand på denna skola.

Nästa dag samlade poliserna Sara och Greta alla kriminalpoliser som jagade den farliga pyromanen i Stockholm Sara och Greta var spaningsledare att hitta denna pyroman På några månader har denna pyroman tänt eld på olika skolor i Stockholm.

Polisen misstänkte att denna pyroman även har tänt eld på några bilar, lador och tomma hus. Poliserna Sara och Greta jobbade för mordgruppen i Stockholm, men nu var Sara och Greta spanings ledare för att hitta denna farliga pyroman.

Denna grupp poliser som jagade denna pyroman jobbade hårt att denna pyroman som går runt och tänder eld på skolor i Stockholm ska hittasDet har hänt 15 mordbränder i Stockholm på några månader. Poliserna Sara och Greta och de andra poliserna i denna grupp sökte genom olika misstänkta som kunde vara denna pyroman som härjade i Stockholm.

Ett mordfall i Stockholm

Under tiden så fick poliserna Linda och Johan ett mordfall att jobba med. En kvinna försvann när hon seglade med sin man, när detta par seglade med en segelbåt. Kvinna föll av segelbåten och försvann i vattnet. Mannen anropade att hans fru var försvunnen ute i havet. Polisen och räddningstjänsten sökte efter denna unga kvinna som man misstänkte hade drunknat när hon föll av segelbåten. Polisen förhörde den äkta mannen noga efter olyckan. Men polisen misstänkte att mannen hade mördat sin fru för det fanns vissa tecken på detta på segelbåten.

Då kom poliserna Johan och Linda från mordgruppen för att ta hand om detta fall med kvinnan som föll av segelbåten och drunknade för man misstänkte att kvinnan blev mördad av sin man.

Till slut hittade man den unga kvinnans döda kropp när denna döda kropp kom upp i närheten av en strand Polisen kom med en gång och tog hand om denna döda kropp. Rättsläkaren undersökte den döda kvinnan noga och skrev långa rapporter om hennes brutala död.

Rättsläkaren sa till Linda och kommissarie Johan att denna kvinnas död var ingen olycka utan ett brutalt mord det handlar om. Rättsläkaren sa mer, att kvinnan hade fått ett hårt slag i huvudet men dödsorsaken var strypning för kvinnan blev strypt med ett rep om sin hals innan mördaren slängde ner den döda kroppen från segelbåten ut i havet. Linda och Johan skrev ner allt som rättsläkaren sa till dem.

En timme senare kom Johan och Linda till den döda kvinnans äkta mans hem. Där grep Johan och Linda denna man för mordet på sin unga fru. Man förde denna man till polishuset och en häktes cell där man låste in honom. Denna man var anhållen för mordet på sin fru och mordet som begicks på segelbåten. Nu började mordgruppen kartlägga denna man och hans frus liv innan mordet på den unga kvinnan hände.

Nästa dag började Polisförhöret mot den misstänkta mannen. Denna man hade sin försvarsadvokat med sig under polisförhöret. Linda och Johan förhörde denna man på polishuset. Denna man förnekade att han hade mördat sin fru överhuvudtaget när dem seglade med segelbåten ute i havet. Nästa dag häktades mannen för mordet på sin unga fru. Denna man förnekade allt brott i domstolen, när denna man häktades för mordet på sin unga fru i domstolen.

 


Mordbrand på en skola i Stockholm
En mörk natt i Stockholm då stod en skola i stor brand Hela gymnastiksalen var helt övertänd av stora eldslågor Hela gymnastiksalen var i ett eldhav. Brandkåren var där och släckte denna stora brand på denna skola. Det fanns massor av poliser vid branden. Polisen i Stockholm misstänkte att detta var en mordbrand. För en pyroman är lös i Stockholm och tände eld på skolor i staden

Det har varit 15 stora mordbränder på skolor i Stockholm. De två poliserna Sara och Greta var på skolan där mordbranden härjade. De två gifta poliserna Sara och Greta var spaningsledare för att hitta och gripa den farliga pyroman som härjade i Stockholm.

Poliserna Greta och Sara gick runt på brandplatsen och pratade med poliser och brandmän. Alla sa att detta var mordbrand av den pyroman som härjade i Stockholm. Sara och Greta skrev upp vad alla sa till dem. Den natten brann hela gymnastiksalen ner till grunden av denna brutalaste mordbrand på denna skola.

Nästa dag samlade poliserna Sara och Greta alla kriminalpoliser som jagade den farliga pyromanen i Stockholm Sara och Greta var spaningsledare att hitta denna pyroman På några månader har denna pyroman tänt eld på olika skolor i Stockholm.
Polisen misstänkte att denna pyroman även har tänt eld på några bilar, lador och tomma hus. Poliserna Sara och Greta jobbade för mordgruppen i Stockholm, men nu var Sara och Greta spanings ledare för att hitta denna farliga pyroman.
Denna grupp poliser som jagade denna pyroman jobbade hårt att denna pyroman som går runt och tänder eld på skolor i Stockholm ska hittasDet har hänt 15 mordbränder i Stockholm på några månader. Poliserna Sara och Greta och de andra poliserna i denna grupp sökte genom olika misstänkta som kunde vara denna pyroman som härjade i Stockholm.

Ett mordfall i Stockholm
Under tiden så fick poliserna Linda och Johan ett mordfall att jobba med. En kvinna försvann när hon seglade med sin man, när detta par seglade med en segelbåt. Kvinna föll av segelbåten och försvann i vattnet. Mannen anropade att hans fru var försvunnen ute i havet. Polisen och räddningstjänsten sökte efter denna unga kvinna som man misstänkte hade drunknat när hon föll av segelbåten. Polisen förhörde den äkta mannen noga efter olyckan. Men polisen misstänkte att mannen hade mördat sin fru för det fanns vissa tecken på detta på segelbåten.
Då kom poliserna Johan och Linda från mordgruppen för att ta hand om detta fall med kvinnan som föll av segelbåten och drunknade för man misstänkte att kvinnan blev mördad av sin man.

Till slut hittade man den unga kvinnans döda kropp när denna döda kropp kom upp i närheten av en strand Polisen kom med en gång och tog hand om denna döda kropp. Rättsläkaren undersökte den döda kvinnan noga och skrev långa rapporter om hennes brutala död.


Rättsläkaren sa till Linda och kommissarie Johan att denna kvinnas död var ingen olycka utan ett brutalt mord det handlar om. Rättsläkaren sa mer, att kvinnan hade fått ett hårt slag i huvudet men dödsorsaken var strypning för kvinnan blev strypt med ett rep om sin hals innan mördaren slängde ner den döda kroppen från segelbåten ut i havet. Linda och Johan skrev ner allt som rättsläkaren sa till dem.

En timme senare kom Johan och Linda till den döda kvinnans äkta mans hem. Där grep Johan och Linda denna man för mordet på sin unga fru. Man förde denna man till polishuset och en häktes cell där man låste in honom. Denna man var anhållen för mordet på sin fru och mordet som begicks på segelbåten. Nu började mordgruppen kartlägga denna man och hans frus liv innan mordet på den unga kvinnan hände.

Nästa dag började Polisförhöret mot den misstänkta mannen. Denna man hade sin försvarsadvokat med sig under polisförhöret. Linda och Johan förhörde denna man på polishuset. Denna man förnekade att han hade mördat sin fru överhuvudtaget när dem seglade med segelbåten ute i havet. Nästa dag häktades mannen för mordet på sin unga fru. Denna man förnekade allt brott i domstolen, när denna man häktades för mordet på sin unga fru i domstolen.

Jakten på den farliga pyromanen

Den farliga pyromanen och mördaren sprang denna mörka kväll mot järnvägen Medan stora polisstyrkor jagade honom mot Järnvägen. De två poliserna Sara och Greta var i spetsen för denna stora jakt på mördaren. Sara och Greta hade pistoler i sina händer under denna jakt på pyromanen. Men den misstänkta mördaren sprang för livet denna mörka kväll. Medan massor av poliser jagade honom. Även många polishundar var med i denna stora jakt på en misstänkt mördare och pyroman.

När mördaren kom till en bro där tågen kom ofta. När mördaren stod vid denna bro kom ett tåg där nere på järnvägen. När poliserna kom närmare denna pyroman och mördare då kom tåget på järnvägen, då när poliserna närmade sig bron, då hoppade den misstänkta mördaren rätt ner på järnvägen så att tåget som kom körde på den misstänkta mördaren på järnvägen. Nu var pyromanen och mördaren död genom självmord av att tåget körde på denna mördaren som dödades på en gång.

Poliserna Sara och Greta fick skriva långa rapporter att den misstänkta pyromanen och mördaren tog livet av sig genom att hoppa ner från en bro så att tåget körde på honom. Där med så var det slut med att en pyroman tände eld på skolor i staden Stockholm. Men det blir ingen rättegång mot pyromanen för att han tog livet av genom att hoppa framför ett tåg som kom på järnvägen och körde på honom och dödade honom på en gång

Segelbåts mördaren som ströp sin fru till döds på sin segelbåt satt häktad för mordet på sin fru. Snart ska mordrättegången börja mot denna man som mördade sin unga fru för att hon skulle lämna honom för en annan man. Segelbåts mördaren kunde få livstids fängelse för detta brutala mord på sin unga fru.

Vad hände sen

Mordrättegången mot segelbåtsmördaren skulle bli en lång rättegång mot denna man. Domstolen kunde bevisa att denna man slog in sin frus huvud med ett hårt föremål, sen tog han ett rep och ströp sin fru mycket långsamt tills hon avled. Sen slängde han den döda kroppen i havet så och anmälde att hans fru föll av segelbåten och drunknade. Men polisen kunde bevisa att den unga kvinnan blev brutalt mördad av sin äkta man.

Motivet till detta strypmord på sin fru var att denna kvinna hade träffat en annan man och var otrogen mot sin man. Denna kvinna skulle lämna sin man för att leva med sin nya man istället. Då under segelturen med segelbåten så ströp mannen sin unga fru brutalt med ett rep runt hennes hals.

Denna mordrättegång hade alla bevis mot dem äkta mannen Denna mordrättegång blev mycket lång i domstolen. Domstolen dömde segelbåts mördaren till livstidsfängelse för mordet på sin unga fru. Denna äkta man kom till ett fängelse för att sitta av sitt livstidsstraff för mordet på sin unga fru som mördades på en segelbåt av sin äkta man

Polisen avslutade utredningen om unga pyromanen och mördarens självmord när han hoppade framför ett tåg när polisen skulle gripa denna mördare.

Poliserna Sara och Greta skrev slut rapportens om denna pyroman och mördares självmord genom att hoppa framför ett tåg som kom på järnvägen.

Efter denna rapport så stoppade man denna rapport om denna pyroman och mördare i ett arkiv på polishuset, Medan pyromanen och mördaren låg i en grav på skogskyrkogården i Stockholm. På samma kyrkogård låg också i en grav den unga kvinna som mördades på segelbåten av sin äkta man. Medan hennes man satt i ett fängelse på livstidsfängelse för mordet på denna unga kvinna.

På Spaniens solkust skulle en svensk familj gå ombord på en stor lyxbåt. Men innan denna familj gick ombord på denna lyxbåt då sprängdes denna stora båt i luften av en bomb, rakt framför denna svenska familj som överlevde detta bombattentat mot denna svenska barnfamilj. Men när spanska polisen kollade upp denna svenska familj då upptäckte den spanska polisen att mannen i denna svenska familj kallades för knarkkungen i Sverige, för denna man var den största mannen inom knarkvärlden i Stockholm och Sverige.

Bombattentatet mot svenska knarkkungen och hans familj på Spaniens solkust var en varning från ryska maffian mot knark kungen från Stockholm. Den spanska polisen skrev en rapport till mordgruppen i Stockholm om bombattentatet mot den svenska knarkkungen på spanska solkusten. Kommissarie Johan från mordgruppen tog hand om fallet på en gång i Stockholm.


Skotten mot knarkkungen
Denna dag skulle Knarkkungen och hans fru och barn handla mat i en mataffär i Stockholm. Då när familjen steg ut från bilen och gick mot mataffären, då kom det en lång man med svarta kläder och rånluva på sitt huvud Denna tog fram en pistol och sköt vilt mot knarkkungen som träffades av flera skott i sin kropp. Den kända knarkkungen föll död ner på marken Sen sprang mördaren där i från in i en flyktbil och försvann från mordplatsen.


Knarkkungens unga fru skyddade sina två barn från mannen som sköt vilt Nu såg denna kvinna sin döda man ligga på gatan helt död då grät och skrek denna kvinna högt när hon såg sin döda man knarkkungen helt död på gatan. Även barmen såg nu sin döda pappa ligga död på gatan. Dessa barn stor gråter av chock och sorgen när de såg sin döda pappa på gatan.

Nu kom det massor av polisbilar till denna mataffär där detta brutala mord hade hänt. Även ambulanser kom till mordplatsen. Polisen tog hand om den unga änkan och hennes barn till sjukhuset. Medan mordgruppen i Stockholm tog hand om detta morden på knarkkungen i Stockholm. Kommissarie Johan tog hand om detta mordfall. Medan Greta gick runt och frågade ögonvittnen och Sara tog kort på mordplatsen. Medan Linda var på sjukhuset för att prata med den unga änkan och barnen. Mordgruppen kände väl till denna knarkkung för han en av de största i Stockholms knark värld.

Sen hittade man mördarens flyktbil i skogen som stod i brand i skogen. Men brandkåren släckte denna bilbrand . Sen tog polisen denna utbrändas bil på teknisk undersökning. Men problemet var att bilbranden hade förstört mycket av bilen.


Pressen och tv nyheterna tog upp det brutala maffiamordet på Knarkkungen i Stockholm. Det var stora nyheter i hela Stockholm och Sverige. Det var för att knarkkungen bara sköts brutalt ner på öppen gata när han skulle till en mataffär med sin familj.


Mordgruppen misstänker ryska maffian
Mordgruppen hade ett möte om mordet på knarkkungen. Mordgruppen hade bevis på att ryska maffian som låg bakom detta brutala mord på knarkkungen. Kommissarie Johan tog fram en polisrapport från Spanien om knark kungen För tre månader sen på spanska solkusten sen skulle Knark kungen och hans familj gå ombord på sin lyxbåt. Innan familjen hann på lyxbåten då sprängdes denna båt i luften av ryska maffian. Den spanska polisen och svenska polisen gjorde en stor utredning om mordförsöket på knarkkungen och hans familj Men varken spanska polisen eller svenska polisen hittade någon misstänkt när knarkkungens lyxbåt sprängdes i luften på spanska sol kusten.

Sen sa kommissarie Johan i går kväll blev knarkkungen brutalt mördad av en pistolman utanför en mattaffär det kan finnas ett samband mellan mordet på knarkkungen och bombattentatet mot den lyxbåt som knarkkungen ägde på spanska solkusten Därför har vi öppnat upp mordförsöket på knarkkungen i Spanien för tre månader sen därför misstänkte vi att ryska maffian låg bakom mordet på knarkkungen utanför mataffären i går kväll.


Polisen Linda pratade med knarkkungens änka och hennes barn om mordet på sin man. Eftersom polisen misstänker att knarkkungen blev mördad av ryska maffian fick den unga änkan och barnen polisbeskydd eftersom ryska maffian kunde mörda änkan eller hennes barn. Nu började en stor mordutredning om mordet på knarkkungen i Stockholm. Mordgruppen i Stockholm misstänkte att ryska maffian låg bakom detta mord. Polisen misstänkte att ryska maffian var på väg in till Stockholm för att ta över knarkaffärerna och andra brottsligheter som ryska maffian kan ligga bakom.

Ryska maffians hårda metoder

Denna kväll skulle en hög man inom knark maffian köra till sitt hem. När mannen vred om bilnyckeln till bilen då sprängdes denna bil i luften så att han dödades på gång En annan man inom knarkvärlden fick ett brev. När han öppnade brevet då sprängdes hela lägenheten i luften som dödade den man mycket brutalt. Samma natt skulle en knarksmugglare gå in till sin herm Då kom det en mörk figur som sköt denna knarksmugglare till döds utanför hans hem. Denna natt var det tre maffiiamord i Stockholm.

Mordgruppen i Stockholm var nu rädda att det var ett knarkkrig i Stockholm. Detta knarkkrig har mördat fem människor i Staden. Mordgruppen jobbade nu mycket hårt att lösa dessa fem maffiiamord i Stockholm

Kommissarie Johan och mordgruppen var nu mycket rädda och oroliga att maffia kriget skulle döda eller skada en helt vanlig människa i Stockholm .’

Sara och Greta gick nu genom varför ryska maffian var så intresserad av Stockholm och Sverige Sara Greta pratade med en rysk polis i Moskva, Denna ryska polis sa att den ryska maffian tänker bli rika på knark och andra skumma affärer i det nordiska länderna i Sverige, Norge och Danmark Den ryska polisen sa mer att ryska maffian bli mycket rika på dessa skumma affärer i Stockholm. Poliserna Sara och Greta tackade den ryska polismannen för hjälpen.

Mordgruppen får in ett tips av ryska polisen

Nästa dag fick Sara och Greta nu kontakt med den ryska polismannen som kom med ett hett tips. Det finns en rysk lönnmördare som har kommit till Stockholm. Denna lönnmördare har i uppdrag av ryska maffian att mörda några människor i Stockholm. Den ryska polismannen sa mer till Sara och Greta, att denna lönnmördare är en mycket farlig lönnmördare som finns i Stockholm Den ryska polismannen sa också att en rysk poliskvinna är på väg till Stockholm för att hjälpa er. Vem då frågade Greta? Det är polisen Nadja som ska till Stockholm sa den ryska polismannen till Greta och Sara.

Samma kväll kom den ryska poliskvinnan Nadja till Stockholm Polisen Linda tog emot henne för dem två kände varandra väl sen Linda var i Moskva för att hitta den som mördade två svenska män i Moskva. Linda körde Nadja till mordgruppen i Stockholm. Dessa två poliskvinnor hade mycket att prata om när dem körde mot polishuset i Stockholm.

Den ryska polis kvinnan Nadja visade nu upp den misstänkta lönnmördaren för Mordgruppen. Nadja sa att denna lönnmördare kallades för den farliga örnen i Moskva. Nu var denna farliga lönnmördare i Stockholm för att mörda några människor som han hade på sin lista av offer. Poliserna Linda och Nadja jobbade nu hela natten för att ta reda på mer om denna farliga lönnmördare som härjade i Stockholm.

Samma natt i Stockholm då gick en känd knark smugglare hem i natten. Då kom den farliga lönnmördaren den farliga örnen fram bakom honom och sköt denna knarksmugglare till döds på öppen gata Sen sprang den farliga lönnmördaren där ifrån med stor fart Rätt fort kom det polisbilar till mordplatsen

Rysk lönnmördare jagar poliserna Linda och Nadja

Nu fick de två poliserna Linda och Nadja ett tips om att den ryska lönnmördaren var i ett tomt hus utanför Stockholm. Linda och Nadja körde till detta tomma hus. När dessa poliser kom in till huset för att undersöka huset. Först var det helt mörkt i huset men efter en stund så tändes en lampa i huset. Där stod den ryska lönnmördaren med en pistol och pekade mot Linda och Nadja. Lönnmördaren sa på ryska att han skulle döda dem fort med sin pistol. Men då tog den ryska polisen Nadja sin pistol och öppnade eld mot den ryska lönnmördaren. Polisen Linda tog fram sin pistol och sköt mot denna ryska lönnmördare. Denna ryska lönnmördare var en mycket farlig mördare som var mycket farlig med sin pistol.

Nu var det hårda strider i huset mellan den ryska lönnmördaren och de två poliserna Linda och Nadja. Tre pistoler sköt mot varandra i det tomma huset utanför Stockholm.

Till slut höjde de två poliserna sina pistoler och bara sköt ner den farliga ryska lönnmördaren med flera skott mot hans kropp. Den ryska mördaren träffades av minst tio skott i sin kropp. Det gjorde att hans kropp sen låg död på golvet Linda och Nadja hade brutalt dödat den farliga lönnmördaren från Ryssland. Det var ryska maffian som hade gett honom i uppdrag att mörda några människor i Sveriges huvudstad Stockholm.

Sen kom det massor av poliser till det tomma huset som tog hand om den döda ryska lönnmördaren. Det var poliser med uniformer. Men kommissarie Johan var där för att prata med Linda och den ryska polisen Nadja om hur det gick till när dem sköt lönnmördaren till döds i det tomma huset.

Vad hände sen

Den ryska polisen Nadja skulle nu vara kvar i Stockholm för att hjälpa mordgruppen att för det ryska maffian har kommit till Stockholm för att stanna med skumma affärer och få in mycket pangar på dessa affärer i Stockholm fruktade att det skulle bli mycket våldsamt i staden Stockholm. De två vännerna Linda och Nadja skulle nu jobba hårt. Polisen i Moskva gav polisen Nadja order att hjälpa polisen i Stockholm att lösa att ryska maffian var i Stockholm för sina mörka affärer. Där ingick även brutalt mord i staden.

En sen kväll gick en känd brottsling av en buss. När mannen kom av bussen då small några hårda skott som gjorde att han föll död ner på marken. Polisen kom fort till mordplatsen. Två dagar senare skulle två kända knarkbrottslingar köra hem från en nattklubb på Stureplan. När dessa knarkbrottslingar var den stora svarta bilen då sprängdes den i luften och dödade dessa två kända svenska knarkbrottslingar på en gång. Den stora svarta bilen stod var i ett eldhav den natten på Stureplan i Stockholm.

 

 

Vikingarna under midsommar tiden

Redan under Vikingarna tiden firade man någon form av midsommar fest. Under vikingar tiden trodde man på Asagudarna Tor och Oden ,som var en stark tro på olika gudar. Dessa vikingar spred skräck i hela världen med stora krigsskepp som plundrade Västeuropa till Ryssland och Turkiet. Dessa vikingar brände och plundrade över allt i världen Vikingarna brände städer och byar överallt. Man mördade människor överallt. Många människor blev slavar eller trälar som det hette i norden. Som blev slavar för hela livet sen hos vikingarna Men vikingarna var även handelsmän men gjorde stor affärer i hela värden Vikingar var krigare och handelsmän. Med vikingarna kom nordens folk ut i världen Vikingarna är en stor händelse i vår nordiska historia liksom i resten av den stora världen.

Hela världen känner till nordiskavikingar. Men även vikingarna firade någon form av midsomrar. Under järnåldern firade folket kallades sol gudar i norden. När juni solen stod högs upp himlen då firade folket i Norden dessa sol gudar Även Vikingarna firade att solen stod högst upp på himlen, Då Vingarna firade denna sed i mitten av juni månad samtidigt som det var midsommartid i dagens värld. Men sen kom tron på Gud och Jesus till norden.

Gud och Jesus kommer till norden

Unden tusen tal kom tron på gud och Jesus till norden Där med blev det inbördeskrig om tron på Jesus och gud. Eller tron på Asagudarna Oden och Tor som vikingarna trodde på men nu kom tron på Jesus och gud Innan hade vikingarna hövdingar men när tron på Jesus och gud kom då hade samhället börjat med kungar istället. Man började bygga kyrkor och kloster i norden nu när tron på Jesus blev större.

Men det blev blodiga kamper mellan folket som trodde på Asagudarna Ode och Tor men även guden Freja bad man till under vikingarna tiden. Men nu blev det inbördeskrig om att tro på Jesus eller Oden. Men alla kungar i norden såg nu att tro på gud och Jesus gav mer rikedomar än tron på Assargudarna Där med så vann dem som trodde på gud starkare nu när kyrkan och kungens makt blev större i norden Men även nu hade folken i norden att dem firade att det var midsommar tid som folken hade stora fester under midsommar festen. Där med så har medeltiden kommit till Norden,

Midsommar under medeltiden

Under medeltiden i norden hade kyrkan den största makten i norden Det var kungen som hade makten i Sverige Men Kyrkan hade lika stor makten i landet. Det var kyrkan som hade den stora makten ilandet Alla nyheter kom från kyrkan som varje söndag då folket var i Kyrkan hade många rikedomar som rika biskopar i Lund och Stockholm Krigsmakten under medeltiden var stora riddare förband som red för kung och foster land i Sverige Dessa riddare var ofta i stora krig för. Dessa riddare var stora krigsmakter som red fram och krigade med svärd i hand. under medeltiden fanns det korsriddare som red till det heliga landet Palestina och krigade emot det muslimska folket så att dem fick rätt gud tro som hos oss i Västeuropa

Men under hela medeltiden firade folket i Sverige, Midsommar tiden som det svenska folket hade Stora fester. Det var under medeltiden som kyrkan hedrade Johannes döparen den 24 juni som var runt midsommartiden. Johannes döparen var mannen som döpte Jesus Men sen greps Johannes döpare av Palestinas kung Herodes som lätt halshugga till slut. Därför firade kyrkan den 24 juni Johannes döparens i vår guds tro.

Under 1400 och 1500 -talet, kom majstången till Sverige denna majstång kom från Tyskland som även kom med julgranen till Sverige. När majstången kom till Sverige blev det en del av Midsommar festen. Men det var först under 1800- talet som Midsommar festen blev en stor folkfest i Sverige

När midsommar tiden blev en folkfest

Under 1890-talet öppnade man skansen i Stockholm. Då öppnade skansen så att vanliga fattiga barn familjer kunde komma till Skansen för att dansa runt Midsommarstången på Skansen. Där med så började Midsommarafton bli en stor midsommar fest för hela svenska folket i Sverige började nu Midsommar på allvar För Midsommar tiden är en större folkfest än Svenska nationaldagen 6 juni är för svenskarna. Där med så började dagens samhälle att midsommar tid än stor folkfest i Sverige.

Hur man firar midsommar i Sverige i dagens värld.

I dagens samhälle firar man midsommartiden under mitt av juni Midsommar helgen är Sveriges största helg Vi svenskar firar midsommar mer än. Svenskas flagans Dag den 6 juni som är Sveriges nationaldag för Sverige. Midsommarafton firar svenska folket mycket stort över hela landet. Ungdomar har stora fester med sprit och vänner Hela svenska folket midsommar i Sverige. Midsommarafton är rätt mycket barnfamiljers tid på sommaren. Barnen dansar runt majstången med sina föräldrar och vänner. Hela midsommartiden är en stor fest dag för alla i Sverige.

Barnen dansar runt majstången under midsommartiden. Denna sed med majstång kom från Tyskland redan när Rom var en stor makt och hade trupper i landet.

Då fanns det majstång i Tyskland. Men Majstången kom till Sverige under medeltiden. Men majstången blev mycket omtyckt under 1890-talet när barnfamiljer dansade runt Majstången. Denna sed med majstången finns kvar än i dag till barnens stora lycka under midsommar tiden. Midsommar är den högtid och sed då barnfamiljer träffas ock möts och dansar runt majstången. Det brukar även vara mycket dans under midsomras tid. Det är på dans med dansband.

Det är något mystiskt med midsommartiden, under denna tid så kom trollen och älvorna som dansar i den gröna ängen i på morgonen. Under Midsommarafton kom näcken fram med sin fiol och lockar ner unga flickor ner älven eller floden. Sådana väsen kallas för det underjordiska i vår folktro. Om man vill gifta sig så ska man ha sju Blommer under kudden så man drömmer om den som man ska gifta sig med i sitt liv. Om ska tro på myter och legender så var midsommartiden en mycket mystisk och magisk tid för hos i Sverige.

En våldsam natt

Det var en mörk natt på Kumla fängelse under hösten 2004. Som fem fångar i fängelset rymde brutalt. Dessa fem fångar hade pistoler i sina händer och hotade vakterna. Dessa fem fångar tog alla vaktarnas nycklar och kom ut från Kumla fängelset med vapen i händer En vit skåpbil stod utanför fängelset Dessa fem fångar med vapen i sina händer gick in till denna vita skåpbil försvann i denna mörka höst natt Då gick larmet på Kumla fängelset att fem fångar har rymt från Fängelset. Nu kom det massor av polisbilar till kumla fängelset. För nu började hets jakt på dessa farliga fångar som har rymt från Kumla fängelset. Det var poliser med uniformer och kriminalpolisen till kumla fängelser

Samma natt i staden Stockholm. Då kom två kända brottslingar ut från en nattklubb i denna stora stad. Dessa två brottslingar tillhörde Stockholms maffia Men denna natt gick dem in i en bil utanför nattklubben. Då kom det en mörk bil och en man steg ut från bilen och tog fram sina vapen och sköt ner dessa två brottslingar till död i bilen detta var två brutalt, maffia mord när två män från maffian mördades i en bil utanför en känd nattklubb i Stockholm. Sen körde mördaren där ifrån med flyktbilen.Nu kom det massor av poliser till den kända nattklubben. Mordgruppen kom till mordplatsen för att utreda dessa två mord i Stockholm. I en bil utanför nattklubben var två mördade män från Stockholms maffia. Det var fullt med polisbilar och ambulanser utanför nattklubben. Kriminalpoliser från mordgruppen var där. Nu var där två nya kriminalpoliser från mordgruppen. Det var Johan och Linda det var två nya poliser hos mordgruppen.

Linda och Johan har börjat med att utreda mordfall i Stockholm. Linda och Johan tittade in i bilen där de två männen från maffian var mördade. Hela bilen var dränkt med blod. Linda och Johan gick runt och pratade med ögonvittne till de dessa två maffiamord. Johan och Linda skrev upp vad ögonvittnen hade sett under detta maffiamord utanför nattklubben i Stockholm Detta maffiamord hände en kall höstnatt året 2004 i Stockholm.

Polisen i Stockholm har mycket att göra.

Nu hade Stockholmspolisen mycket att göra under hösten 2004 För fem farliga brottslingar har rymt från Kumla fängelset. Dessa fem rymlingar hade med vapen hot tagit vakternas nycklar och rymt från kumla fängelset med en vit skåpbil. Dessa fem fångar som rymde var mycket farliga brottslingar som hade långa fängelse straff för att dem har begått grova brott i samhället Nu hade polisen en stor jakt på dessa fem brottslingar som har rymt från Kumla fängelset.

Samma natt som fem fångar rymmer från Kumla fängelset. Då Mördades två brottslingar från Stockholms maffia i en bil utanför en nattklubb i Stockholm. En svart klädd mördare med tunga vapen bara sköt ner dessa två män från Stockholms maffia. Sen försvann den svart kläda mördaren med en flyktbil. Nu hets jagade polis i Stockholm fem rymmare från Kumla fängelset. Men polisen jagade även en svart kläd mördare med tunga vapen som mördade två män från Stockholms maffia. Så polisen i Stockholm var på hets jakt i staden Stockholm. Under hösten året 2004.

De unga kriminalpoliserna Linda och Johan dekades upp med jobben. Johan skulle hjälpa till att hitta de fem rymmarna från Kumla fängelset. Medan Linda skulle hjälpa till att hitta den mördaren som sköt de två männen från Stockholms maffia till döds i en bil utanför en nattklubb Men Linda och Johan var rätt nya kriminalpoliser som kom till mordgruppen Nu skulle poliserna Linda och Johan hjälpa till i mordgruppen att lösa mordfall i Sverige En annan ny och ung polis det var Sara. Hon var nu en polis i uniform och åkte runt med en polisbil. Sara var i polisbilen med polisuniformen på sig.

Denna kväll då polisen Sara körde runt då såg Sara en av fångarna som hade rymt från kumla fängelset Sara kontakta S fler poliser Sen gick hon ut från polisbilen. När rymmaren såg polisen Sara med polis uniformen Då tog han fram sin pistol och pekade på Sara. Polisen Sara tog fram sin pistol och pekade på fången från Kumla fängelse. Men då kom det fler polisbilar till plasten. Sen jagade polisen denna rymmare och drog ner honom till marken och satte handklovar om hans händer. Nu var en av fångarna från Kumla fängelset infångade. Nu var det fyra rymmare kvar att gripa.

Samma kväll fick polisen Sara en varning av en äldre polis, att hon inte kulle gå ut ensam till en människa med vapen i sina händer Då skulle polisen Sara vänta tills det kom andra poliser, .sa den äldre polisen till den nya polisen Sara med polisuniform Nästa dag stal en av rymmarna en bil och körde fort genom motorvägen. Men då kom det polisbilar och jagade denna stulna bil på motorvägen. polisen Sara var med i en polisbil under biljakten mot fången från Kumla fängelset Till slut så under biljakten så körde rymmaren rätt i ett träd med den stulna bilen. Då blev rymmaren skadade och kom till ett sjukhus med lätta skador innan han kom till Kumla fängelset Det var polisen Saras första biljakt som polis.

Samma dag greps en rymmare till, när denna rymmare skulle hälsa på sin mamma. Då kom några poliser med tunga vapen och grep honom utanför sin mammas hem Då fördes denna rymmare till Kumla fängelset igen. Nu var det bara två rymmare kvar att gripa men dem hittade inte polisen den dagen.

När det gällde det brutala maffiamordet på de två männen så var mordgruppen helt utan spår. Dessa poliser hade inte någon huvudmisstänkt för denna maffia mord i Stockholm. Mordgruppen sökte överallt i mordjakten. Polisen Linda skulle ta alla tips om maffiamorden utanför en nattklubb i Stockholm Polisen Linda tog emot alla tipsen om detta maffiamord och gav andra tipsen hos Mordgruppen

Polisjakten i Stockholm

Nästa dag hittade polisen de två sista fångarna som hade rymt från Kumla fängelset. Fem polisbilar jagade en stulen bil med dessa två fångar som var på rymmen. I en av polisbilarna var polisen Sara med sin polisuniform. Fem polisbilar jagade denna stulna bil på motorvägen. Polisen Sara var med under hela denna polisjakt Till slut så stoppade dessa fem polisbilar den stulna bilen. Poliserna grep de två sista fångarna som var på rymmen. Polisen Sara grep denna fången och satte handklovar på denna fånge som körde tillbaks till Kumla fängelset igen

Nästan dag greps kriminalpolisen Linda och Johan två män från maffian som låg bakom de två maffiamorden utanför en nattklubb i Stockholm. Johan och Linda förde in dessa två misstänkta för dessa två för maffiamordet. Dessa två misstänkta förnekade dessa två maffiiamord för mordgruppen i Stockholm Men mordgruppen hade så mycket bevis för att häkta, dessa två de två maffiamorden.

Men de unga poliserna Linda och Johan skulle förhöra dessa två misstänkta för de två maffiamorden i Stockholm. Nu satt dessa två från maffian häktade för de två morden från Stockholms Polisen. Snart var det julhelgen 2004

Julafton2004 i Thailand

Julafton året 2004, Var Greta I Thailand och firade julhelg i Thailand. Den 24 åriga Greta fick julklappar av sina vänner och Släktingar under julafton som Greta och hennes släktingar och vänner var i Thailand.

Greta var öppen lesbisk och gick på polisskolan för att bli polis i Stockholm Att Greta var lesbisk var något hon var stolt över. Men det skulle dröja tio år innan hon möte sin stora Kärlek i sin polis Sara. Men under julafton året 2004, var Greta i Thailand och firade julhelg i Thailand. Om två dagar under annandag jul skulle en stor dödsvåg kom in över Thailand och Greta var i detta land under julhelgen 2004.

Dödsvågen över Thailand

Det var annandagen jul året 2004. Som det blev en jordbävning utanför havet i Thailand. Som gjorde att havet drogs sig tillbaka från havet. Greta gick ut till stranden denna morgon och såg att vattnet hade dragit sig tillbaka från stranden. Greta stod på stranden och såg nu en stor våg som kom in till stranden. Det var en stor dödsvåg som kom in till stranden i Thailand. Nu började Greta springa från denna dödsvåg som kom in över stranden Greta sprang för livet när dödsvågen kom in över stranden med stor fart. Greta sprang in till hotellet och dödsvågen kom in till hotellet. Det sista Greta mindes hon fick en hård smäll i huvudet innan allt blev svart för henne. Medan dödsvågen kom in över detta stora hotell. Det blev en stor vatten vågor som kom in till hotellet

Döden kom in över Thailand när denna dödsvågor kom in över stranden och dränkte stora delar av landet. Dödsvågorna kom in över landet Thailand med många över tusen tals dödsoffer. Dem som råkade värst ut var det fattiga folket i Thailand, som dödade och skadade många människor. Denna dödsvåg spolade bort många fattiga byar i Thailand med många döda fattiga thailändska människor.

Många Turister dödades under annandagen jul året 2004 i Thailand. Denna dödsvåg dränkte stora delar av Asien under denna julhelg i Asien men många över hundra tusentals döda människor. Men Thailand hade många döda och skadade människor på grund av denna dödsvåg som kom in över Thailand.

Närt Greta vaknade upp igen var hon på ett sjukhus i Thailand. För Greta hade haft tur, för när hon slog i huvudet och svimmade av då, .var det någon grep tag i henne och såg till att hon kom till ett sjukhus och fick vård. När Greta vaknade upp efter några dagar efter att dödsvågen kom in över Thailand. Stod där en läktare och en präst och medlade att många av hennes vänner och släktingar var nu döda efter att dödsvågen som kom in över Thailand. Greta hade haft tur för hon hade överlevt denna dödsvåg som kom in över Thailand. Nu var Greta på sjukhuset och vård av Läkare och personal från röda korset i Thailand.

Men den stora smällen kom för Greta när hon kom hem till Sverige igen. När hon var ensam i sin lägenhet En kväll då bröt hon ihop helt och bara skakade och grät i timmar för när den stora chocken över henne kom i lägenheten då var hon helt ensam i lägenheten i Sverige Men då hade Greta börjat leva ett normalt liv igen.

Då kom den stora smällen för Greta och hon bara föll ihop och skakadeoch grät i timmar. Sen blev det många år med att prata med en Psykolog för att få ett normalt liv igen. Greta hade överlevt dödsvågen över Thailand under julhelgen 2004,men det skulle ta över tio år för att få ett något normalt liv igen för Greta Men Greta blev en polis i Stockholm och hon träffade polisen Sara som blev hennes stora kärlek i livet då kunde livet börja ett normalt liv igen för polisen Greta med polisen Sara sin sida i sitt liv.

Vad hände sen

Nästa stora smäll för polisen Greta, var när hennes syster dotter Malin brutalt dödades i en bussolycka i Norrland när en lastbil körde rätt in i bussen och dödade Malin och tre till i bussen. Men den här gången hade Greta polisen Sara vid sin sida när dödsbudet kom om Malins död på en motorväg i Norrland. Problemet var att polisen Sara blev lika stor chockad som Greta blev Men nu hade dem varandra i sin stor sorg Över Gretas Syster dotter Malins död i en bussolycka i Norrland.

Nu fick Greta en mardröm. Nu var Greta tillbaks till Thailand under annandag jul året 2004. Nu var Greta på stranden och såg att vattnet hade dragig sig tillbaka från stranden för det hade varit en jordbävning under havet i närheten av Thailand .en kom den stora dödsvågen emot Greta på stranden. Nu började Greta springa i stranden för att komma undan denna dödsvåg Men nu var detta en mardröm för polisen Greta så hon kom aldrig till hotellet utan den stora dödsvågen kom över Greta och drog med henne ner till döden

Kidnappning och andra polis historier

Kidnappingen

Denna dag skulle den unga rika frun Fia gå ut till staden Stockholm. Når Fia gick ut på gatan i staden, då kom det en blå skåpbil som körde in till Fia. Två män kom ut med svarta kläder och rånar luva på sig. Dessa brottslingar hade vapen i sina händer. Nu drog dem in den rika frun Fia in i den blå skåpbilen Denna skåpbil körde i väg med de två männen, med vapen i sina händer och band Fia om hennes händer och sa att hon var kidnappad och sa att hennes rika man ska betala en stor lösen summa pengar för att få ut henne. Några timmar senare fick Fias rika man höra att hans fru Fia var kidnappad och dem ville ha pengar för att få fri henne från kidnappingen.

Det var mordgruppen Stockholm som tog hand denna kidnapping av den rika frun Fia. Kommissarier Johan och polisen Linda pratade med Fias rika man Carl Medan det gifta lesbiska paret Sara och Greta var vid telefonerna för att prata med Fias kidnappare. Den mordgruppen visste det var att den rika frun Fia blev kidnappad klockan 10 30 utanför porten till deras fina lägenhet Stockholm. Kidnapparna var två bröder som kidnappade Fia med en blåskåpbil. kidnapparna hade vapen svarta kläde med rån luva på sina huvuden Kidnapparna krävde av Fias rika man Carl 18 miljoner kronor i pengar för att få fri hans unga fru Den rika mannen Carl gick med på detta av kidnapparna

Den rika frun Fia var fånge i en mörk källare hon var bunden till händer och fötter och med munkavel runt sin mun Fia visste nu om att hennes kidnappare var två bröder som ville att hennes man Carl skulle betala 18 miljoner i pengar For att få Fia fri från sin fångenskap

Men den rika frun Fia visste om hur snål hennes man var så Fia misstänkte att hennes man inte skulle betala denna lösensumma för att få henne fri. För hennes man Carl älskade sina pengar mer än sin unga fru, tänkte Fia när hon var en Fånge i en mörk källare.

Nu skulle den rika mannen Carl betala dem som kidnappade hans fru Fia för en summa pengar på 18 miljoner. Carl gick till parken med en väska i sin hand och i denna väska fanns det 18 miljoner i bara pengar Carl la pengarna i parken och gick där ifrån. Då kom de två kidnapparna och hämtade väskan Men då kom några polisbilar i parken.

Men då öppnade de två kidnapparna eld mot poliserna i Parken. Poliserna öppnad eld mot Kidnapparna. Kidnapparna slängde ut den kidnappade rika frun Fia från deras bil och försvann med en väska med 18 miljoner i bara pengar. Polisen Linda tog hand om den kidnappad rika frun Fia., till sjukhuset. Två dagar senare greps de bröderna, till kidnapparna av tungt beväpnad poliser Den yngsta brodern fick tio års fängelse och den äldsta brodern fick 12 års fängelse för kidnappingen av den rika frun Fia. Dessa två bröder fick sitta av sina straff på olika fängelser i Sverige.

Den rika unga frun Fia som blev kidnappad hon lämnade sin snåla och tråkiga man och ville ha skilsmässa. För denna skilsmässa skulle Fia ha mer än 18 miljoner i underhåll av pengar för sin rika och snåla man. Där med så kunde den unga Fia leva livet i Stockholms fina rika värld.

En mördare rymmer från Kumla fängelset

Denna mörka natt rymmer en mördare från kumla fängelset. Denna mördare var dömd för att en lördags kväll när han hade sprit i sin kropp brutalt mördat fru och svärmor. Hela kvällen hade hans fru och svärmor bara varit på honom och skrikit på honom. Då på natten tog han en yxa och gick in och högg sin fru och svärmor till döds i deras hem.

Sen hällde han bensin över huset och tände eld på huset som snart skulle stå i brand. Polisen grep honom samma natt i Stockholm. Denna man dömdes till livstidsfängelse och kom till kumlafängelset för morden på sin fru och svärmor.

Men nu var denna mördare på rymmen från kumlafängelset. Flera poliser jagade honom överallt. Det var poliserna Sara och Greta som var spaningsledare för att hitta denna mördare som var på rymmen i Stockholms område. Poliserna Sara och Greta var lesbiska och även gifta och var mycket lyckliga som gifta och deras kärlek var mycket Stark mellan Sara och Greta.

Men mördaren var på rymmen från Kumlafängelset. Men några polishelikoptrar flög runt och jagade denna mördare som hela poliskåren nu jagade. Press och tv nyheterna slog upp detta stort och visade upp denna mördare på pressen och tv nyheterna.

Sen kom tipset var mördaren var någonstans. Massor av poliser omringade en tom sommar stugan utanför Stockholm för det var där som mördaren var. Denna mördare sköt mot poliserna som öppnade eld tillbaks mot mördaren. Men då gav Sara och Greta order att storma sommarstugan. Då sköt poliserna i väg några tårgas bomber och sköt in i sommarstugan.

Sen stormade tungt beväpnade poliser denna sommarstuga då grep dessa poliser denna mördare som var på rymmen i sommarstugan.

Sen körde polisen denna mördare och rymmare tillbaks till kumla fängelset igen. Där på kumla fängelset fick mördaren lång tid till isolerings cell för att mördaren hade rymt från Kumla fängelset ,innan mördaren fick komma tillbaks till de andra fångarna igen på kumla fängelset. Poliserna Sara och Greta som var gifta med varandra bevisade med att gripa mördaren som rymde från Kumla fängelset. Hur bra poliser dem var

Mordet på en Kommissarie i Stockholm

Denna måndagskväll kom kommissarie Johannes hem till sin villa i Stockholm. Kommissarie Johannes jobbade inom knark polisen i staden Stockholm. När Johannes steg ur sin bil till villan, då kom det en man fram med mörka kläder och rån luva på sitt huvud. Denna man tog fram en pistol och sköt kommissarie Johannes till döds utanför villan. Sen sprang mördaren där ifrån och gick in i en mörk bil och körde där i från.

Nu var det fullt med poliser vid villan: Mordgruppen var där på mordplatsen. Kommissarie Johan tittade på den mördade kommissarie Johannes från knarkpolisen. Rättsläkaren sa att denna kommissarie Johannes blev brutalt avrättad av mördaren.

Polisen Linda gick runt och pratade med ögonvittnen till detta brutala mord på kommissarie Johannes. Det värsta med detta mord det var att mord offret var att han var en knarkpolis. Några timmar senare hittade man mördarens flyktbil som stod i brand i skogen.

Nu måste mordgruppen i Stockholm hitta kommissarie Johannes mördare . Var detta mord en hämnd från en brottsling som vill hämnas eller hade kommissarie en mörkare sida. Där han jobbade med svarta affärer med kända knark brottslingar eller med knark maffian. Kommissarie Johan måste undersöka om Johannes hade skumma mörka affärer med knark brottslingar eller det var en hämnd från en brottsling som vill hämnas på kommissarie Johannes och mördade honom. Hela mordgruppen i Stockholm jagade nu Kommissen Johannes mördare i Stockholm. Pressens och tv nyheterna följde mordet på kommissarie Johannes noga. Hela Sverige följde nu jakten på kommissarie Johannes mördare -Nu fick polisen Linda ett tips att kommissarie Johannes hade affärermed en stor knarkliga i Stockholm. Johannes mördare finns i denna knarkliga sa tipsaren till Polisen Linda på mordgruppen. Nu skulle mordgruppen och knark polisen jobba med detta stora tips.

Nu gjorde mordgruppen och knarkpolisen en stor razzia på denna Knarkliga. Polisen i Stockholm grep nu mängder med kända knark brottslingar i denna liga. Polisen hittade mängder med heroin, Kokain och andra knarkformer, man hittade även vapen i denna knark liga

Kommissaries Johannes mördades av denna liga. Polisen Linda grep denna mördare som sköt kommissarie Johannes till döds i Stockholm. Nu hade mordgruppen löst mordet på kommissarie Johannes För hans mördare erkände mordet på Johannes som hämnd för att kommissarie Johannes hade lurat knarkligan på många pengar för sina skumma knarkaffärer. Linda och Johan förhörde nu kommissarie Johannes mördare det var då som denna mördare erkände mordet på kommissarie Johannes som jobbade hos knarkpolisen i Stockholm. Sen låste man in den man som mördade kommissarie Johannes häktes cell på polishuset.

En biljakt I Stockholm

Poliserna Sara och Greta körde denna natt i Stockholm. Sara och Greta var gifta med varandra för dem hade ett lesbiskt förhållande. Denna natt såg Greta och Sara en mystisk bil som körde helt fel på vägen. När dessa två poliser kollades upp denna bil då kom det fram att denna bil var anmäld som stulen.

Då började Sara och Greta jaga denna bil på Stockholms gator det blev en stor biljakt på gatorna i staden. Men skurkarna körde då fortare på gatan. Men Greta och Sara hets jagade nu denna stulna bil. Men det var två andra polisbilar som kom och stoppade denna stulna bil. Nu grep Sara och Greta dessa två brottslingar som stal denna bil. Man hittade i den stulna bilen knark och vapen som polisen tog hand om.

Nu förde man dessa två brottslingar till häktes celler på Polishuset i Stockholm Nu hade poliserna Sara och Greta från mordgruppen gripit två mycket känd brottslingar i staden Stockholm.

Jakten på de farliga rånarna

Det var en stor mataffär i Stockholm som var öppen denna sena kväll. Då kom det tre rånare in till mataffären med vapen i sina händer. Dessa tre rånare hotade personal och kunder i affären. Då blev en äldre man mycket arg och skrek mot dessa tre rånare, Då gick allt fel i mataffären för den ena rånaren öppnade eld mot den äldre mannen som föll ner på golvet. Rånaren sköt även en av flickorna som var i Kassan. Denna unga flicka dödades också under rånet. Sen försvann dessa tre farliga rånare från mataffären. Nu började en stor polisjakt på dessa tre rånare för grovt rån i en mataffär Men dem var även misstänkt för två mord på en äldre man och en ung flicka i kassan

Nu jagade mordgruppen och poliser med tungt beväpnade poliser med vapen jagar dessa tre rånare. Hela Stockholms poliskår jagade nu dessa tre rånarare som mördade två människor under rånet i mataffären

Poliserna från mordgruppen omringande ett tomt hus utanför Stockholm med poliser med tunga vapen. Dessa tre rånare sköt mot poliserna som var utanför. Då gav kommissarie Johan order att storma detta tomma hus. Då sköt poliserna tårgas bomber in i det tomma huset. Sen stormade poliser med tunga Vapen detta tomma hus. Då grep dessa poliser dessa tre rånare för rån och två mord som hände under rånet. Sen förde man in de tre rånarna i en polisbussar som körde till polishuset med dessa tre farliga rånarna

Mordförsök på två poliser

Det stod en mystisk bil på en gata. Men När poliserna Sara och Greta kom närmare bilen då tog mannen fram en pistol och sköt mot poliserna Sara och Greta med sin pistol och körde i väg med fullt fart. Sara och Greta sköt tillbaka mot bilen och mannen som sköt på bilen som bara försvann.

Några timmar senare var det stor polisjakt på bilen och mannen som sköt mot poliserna Sara och Greta från mordgruppen. Fem timmar efter att mannen sköt mot Sara och Greta greps denna man av polismän med tunga vapen som satte handbojor på denna man och förde honom till polishuset som misstänkt för mordförsök på poliserna Sara och Greta från mordgruppen i Stockholm Sen häktades Mannen för mordförsöket på de gifta lesbiska paret poliserna Sara och Greta

Små historier om tre häxor

Den onda häxan

En dag gick de tre häxorna Stina, Frida och Lotta i en park i Malmö. Dessa tre häxor skulle till en föreläsning på universitet i Staden. Då kom det en ond häxa fram till dem. Det var häxan Johanna som var en ondskefull häxa denna häxa hatade de tre häxorna Lotta, Stina och Frida. Den onda häxan Frida sa till de tre systrarna att hon skulle hämnas på dem genom svart magi och trollformler och när Johanna sa detta så lyste hennes ögon av brutal ondska sen försvann där i från. Dessa tre häxor bara tittade på varandra en lång stund i parken.

Samma kväll kom några svarta djur som anföll det stora huset som de häxorna bodde i. Dessa tre systrar fick kämpa mot dessa svarta djur i det stora huset. Då förstod häxorna Lotta, Frida och Stina att det var den onda häxan Johanna som låg bakom detta angrep av svarta djur.

Nästa kväll mötes de tre häxorna Lotta Frida och Stina den onda häxan Johanna i ett mörkt hus. Nu blev det en lång Kamp mellan de tre häxorna och häxan Johanna. Nu kämpade dessa häxor med mörka trollformler och svart magi mot varandra i detta mörka hus. Stora magi kom över huset under kampen.

Till slut så kom det strålar från Häxorna från Lotta Stina och Frida som träffades att dessa magiska strålar som träffad den onda häxan Johanna Då bara sprack häxan Johanna tusen bitar där med var den onda häxan Johanna död. Då kunde häxorna Lotta, Frida och Stina gå hem till sitt stora hus i Malmö

Häxan Lotta och den svarta demon hunden

Denna natt gick häxan Lotta i en park i Malmö. Det var en mörk natt i denna park. Häxan Lotta var en stark och vild ung häxa. Men denna natt stod det en mörk demon hund framför henne. Denna demon hund hade röda onda ögon som stirrade på den unga häxan Lotta i parken i Malmö.

Sen gick denna svarta demon hund till anfall mot Häxan Lotta i parken, men Lotta var en stark häxa som var mycket snabb i sin trollformler och svarta magi. Nu var det en hård strid mellan Den onda svarta demon hunden som högg mot häxan Lotta i parken.

Men häxan Lotta var en Stark och snabb häxa., som kämpade hårt mot denna demon hund i parken . Demon hunden och häxan Lotta kämpade hårt i denna natt i parken. Det var helt mörkt i parken när häxan Lotta och demon hunden kämpade emot varandra I denna park en Natt i en stad i Malmö i Skåne.

Till slut så höjde häxan Lotta sitt vapen som var ett svärd och högg av denna svarta demon hunds huvud som föll ner till marken i parken. Sen begravande Lotta denna svarta demon hunden i Parken. Sen gick Lotta hem från parken med blodiga kläder

När Lotta kom hem till det stora huset då hade hon blodiga kläder på sig. Hennes två systrar Stina och Frida bara stirrade på Lotta och de frågade vad har hänt med dig. Lotta sa, jag kämpade emot en svart demon hund i parken i natt. Frida och Stina frågade, har du dödat denna demon hund. Ja det har jag sa Lotta och gick till sitt rum för att få nya kläder på sig. Utanför det stora huset var det en mörk natt i i Staden Malmö i Skåne.

¨

Den blå demonen

Denna natt i Malmö kom det en blå demon till Malmö. Denna blå demon gick till anfall mot en människa i staden. Denna blå demon begick ett brutalt mord mot denna man i Malmö. Denna blå demon hade onda ögon som stirrade på Människor. Denna natt begick den blå demonen ett brutalt mord på en man i Malmö. Nu kom polisen i Malmö till mordplatsen

Det två häxorna Lotta och Frid kom till mordplatsen. Då kom det en ung kriminalpolis till dessa häxor. Polisen John utredde mordfall i Malmö. Denna polis John var häxan Lottas nya pojkvän som hon hade träffat för ett tag sen på polishuset i Malmö.

Polisen John sa till Lotta och Frida att detta mordfall var ett demon mord det handlar om detta var ett brutal demon mord också. Lotta tittade på sin nya pojkvän och förstod att ett nytt demon mord har hänt i Malmö. Häxorna Lotta och Frida hjälpte nu kriminalpolisen John att hitta spår i denna brutala demon mord

Häxorna Stina Frida och Lotta undersökte dessa nya spår i mordjakten Nu såg dessa tre häxor att demonen dem jagade var en blå demon som var mycket farlig demon att den gick lös i samhället. De tre häxorna Lotta Frida och Stina började nu jaga denna blå demon som nu härjar i Malmö.

Nu hittade de tre häxorna denna blå demon i en mörk park i Malmö. Nu började häxorna Lotta Stina och Frida Kämpade hårt mot denna blå demon i Malmö Till slut så höjde de tre häxor sina vapen troll pinar och dödade denna blå demon i en park i Malmö i Skåne. Sen gick de tre häxorna hem till sitt stora hus igen

Polisen John från Malmö polisen

Häxan Lottas pojkvän var kriminalpolis hos Malmö polisen. Denna man var en ung charmig polisman, han jobbade för kriminalpolisen i staden att lösa mordfall och andra grova brott i Malmö. Polisen John hade mycket jobb i Malmö nu när maffian och kriminella som sköt massor av andra brottslingar till döds i staden Malmö. Polisen i Malmö har mycket att göra nu med alla dessa maffia mord händer i den skånska staden Malmö.

Men kriminalpolisen John hjälper även de tre häxorna Stina, Frida och Lotta att lösa mordfall som verkar vara övernaturligt som demoner och onda väsen. Sen blev polisen John häxan Lotta pojkvän så kära i varandra så nu är Lotta och polisen John en kärleks par och dem träffar ofta i staden Malmö,

Men polisen John har en stor mörk sida också. För bakom hans charmiga och intelligenta sätt är polisen John en mörk demon som heter Boris . Den mörka demonen Boris är en stor mörk demon inom demon världen . De tre häxorna Stina Frida och Lotta har läst om demonen Boris Men vet inte om att kriminalpolisen John från Malmö polisen är demonen Boris.

Denna kväll kom polisen John hem till sitt hem Då stod det två demoner i hans hem. Dessa två demoner ville döda polisen John. Men då blev polisen John till den svarta demonen Boris ,denna demon var helt svart och hade gröna onda demon ögon. När demonen Boris såg dessa två demoner då kom det ut eld från demonen Boris hand som träffade de två demonerna. Då sprängdes dessa två demoner i luften och var döda. Sen när Boris hade dödat dessa två demoner i sitt hem Då blev demonen Boris till den charmiga polismannen John igen.

Den onda demon kvinnan

En dag i Malmö kom det en ond demon kvinna till staden Malmö. Denna demon kvinna spred nu skräck i hela Malmö. De tre häxorna Lotta, Frida och Stina fick nu höra om denna demon kvinna. Dessa tre häxor tog nu sina trolleri böcker och vapen som troll pinar och gick ut i parken för att kämpa emot denna demon kvinna.

När de tre häxorna kom till parken då stod den onda demon kvinna i parken. Nu tog Lotta, Frida och Stina fram sina vapen troll pinar. Den onda demon kvinnan gick till anfall mot dessa tre häxor i parken i Malmö. Det blev en lång kamp mellan de tre häxorna och demon kvinnan Denna kamp varade i en timme. Men när de tre häxorna höjde sina troll pinar då kom det strålar från dessa troll pinar som träffade den onda demon kvinnan så hon sprängdes i luften i parken. Sen gick Lotta, Frida och Stina hem till sitt stora hus i Malmö.

Tre häxor i Malmö

I den skånska staden Malmö fanns det tre häxor som heter Stina Frida och Lotta, dessa tre häxor ska skydda vanligt folk i staden mot demoner och mörka väsen. Men de tre häxorna skyddar även häxor och andra magiska väsen som blir hotade av demoner och onda väsen som finns i den skånska staden Malmö. Dessa häxor bodde i ett stort hus i staden Malmö. Häxorna Lotta, Frida och Stina var goda häxor som kämpade emot onda mörka väsen som hotade magiska väsen och vanligt folk i staden Malmö.

Dessa tre häxor läste trolleri böcker för att kämpa mot de onda väsen som fanns i staden. Men i bland var dem i köket och kokade ihop olika magi och trollformler för att använda mot onda väsen. Men annans var Lotta, Frida och Stina studenter som läste på universitet i Malmö. Lotta var den vilda häxan som sökte sig till äventyr och spänning i livet. Medan Frida var mellan systern som var en som jobbar så alla ska må bra. Men den äldsta systern Stina var mer för moral och att det ska bli ordning och reda för de tre häxorna.

Denna dag var de tre häxorna i köket i huset och kokade nya trollformler och magi för att kämpar mot onda väsen och demoner i staden Malmö. Dessa tre häxor var i köket hela dagen och kokade trollformler i köket.


Senare på kvällen träffade häxan Lotta sin pojkvän polismannen John från polisen i Malmö. När dem träffades då kramade dem varandra en stund, men då kom Johns gröna demon ögon fram från hans ögon sen kom hans normala ögon fram igen. För häxan Lotta kände inte till att hennes pojkvän polismannen John var även en mörk demon som heter Boris Som var en mörk ond mörk demon i demonernas värld. Men häxan Lotta kände inte till hur farlig demon hennes pojkvän var. Men För Lotta var pojkvännen bara polismannen John från polisen i Malmö. Men när häxan Lotta gick hem igen, då blev polismannen John till den onda demonen Boris som var helt svart till färgen och denna demon hade onda gröna demon ögon.

Midsommarafton

Det var midsommarafton, Ungdomarna firade denna stora helg med att dricka sprit och öl på stranden utanför Stockholm, det var en stor midsommarfest på stranden. Man kunde se majstången på håll från festplatsen på stranden. Den 18 åriga blonda flickan Elin var på festplatsen och drack öl och sprit under denna fest. Men den 18 åriga Elin började må illa av allt sprit och öl hon drack på festen. Elin lämnade då festen för att gå till ett ställe på stranden som var helt tomt Elin var nu ensam på stranden De var en vacker och ljus midsommar kväll på en strand utanför Stockholm.

Den 18 åriga Elin var nu på stranden som var helt tom medan hennes vänner festade en bit bort på stranden. Då kom det en mörk skugga över Elin, när Elin tittade upp såg hon sin mördare titta på henne.

Mår du inte bra frågade mördaren. Den blonda 18 åriga Elin skakade bara på huvudet Då gick mördaren fram till Elin, en mörk skugga kom över flickan Elin.

Nu upptäckte några vänner till Elin att hon var försvunnen från på stranden. Dessa två flickor gick och letade efter henne på stranden. När flickorna hittade den 18 åriga Elin fick dem en svår chock För den blonda Elin låg brutalt mördad på stranden Hennes kropp var helt blå slagen men dödsorsaken var en brutal strypning Det fanns bevis på brutal övergrep på den blonda Elins kropp. De två flickorna sprang i väg och ringde till polisen i Stockholm.

Snart var det fullt med poliser på stranden. Det var fullt med poliser med uniformer som stängde av stranden. Två kriminalpoliser var på stranden det var Greta och Sara som jobbade på denna midsommar helg. Sara och Greta tittade på den döda blonda flickan som låg mördad på stranden. Rättsläkaren sa, att detta var ett brutalt sexmord för hon blev brutalt strypt till döds men en stor undersökning på bårhuset kan bevisa det. Polisen Sara ringde till kommissarie Johan och sa att ett brutalt sexmord har hänt på en strand utanför Stockholm.

Nu sökte poliser efter spår på stranden efter detta brutala sexmord som hade hänt där på den blonda18 åriga Elin. En polishelikopter flög runt och tog kort på mordplatsen och stranden.

Nästa dag på midsommardagen var det stor möte på mordgruppen det var många kriminalpoliser som var på mötet. Kommissarie Johan sa att, vi har nu det brutala sexmordet på 18 åriga Elin Det var strypning som var dödsorsaken för mördaren ströp henne med bara händerna om hennes hals. Hennes kropp utsattes för grovt våld och övergrep innan mördaren ströp henne brutalt. Detta är ett mycket brutalt sexmord det handlar om

Kommissarie Johan sa mer, att vi har hur många misstänkta som helst i detta mordfall. För det var många ungdomar som hade midsommarfest på stranden. Dessa ungdomar ska förhöras för att hitta denna mördare. Alla ungdomar är misstänkta men vi ska även leta efter andra spår på denna mordjakt på mördaren Nu började stor jakten på den blonda 18 åriga Elins mördare

Jakten på en mördare

Mordgruppen i Stockholm hade kollat upp varje känd sexbrottsling i Sverige om mordet på den 18 åriga Elin. Men alla dömda sexbrottslingar hade inte med sexmordet på Elin att göra. Då stod mordgruppen på ruta ett igen i mordutredningen. Men den fanns flera misstänkta med ungdomarna som var på festen på stranden. Mordet på den blonda flickan Elin var ett sommarmord som man kallade det för. Då var offret en ung kvinna eller en ung flicka då var det alltid ett sexmord det handlade om. Mordet på den 18 åriga Elin var ett mycket brutalt sexmord. Men för mordgruppen i Stockholm var detta sexmord mycket viktigt att lösa för sådana farliga mördare ska inte gå lösa i samhället.

För poliserna Sara och Greta var mordet på Elin ett mycket svårt jobb. För Gretas syster dotter Malin som dödades i en bussolycka i Norrland var mycket lik den 18 åriga blonda Elin som mördades på midsommarafton. Det gjorde att denna mordutredning extra svår at lösa för poliserna Sara och Greta. Därför jobbade Sara och Greta mycket hårt att lösa mordet på blonda flickan Elin som mördades på en strand under midsommarafton. Sara och Greta hade ett lesbiskt förhållande och var förlovade. Sara och Greta hade pratade om att gifta sig med varandra, men det har inte blivit något bröllop mellan Greta och Sara.

Men nu kollade Sara och Greta genom varje misstänkt extra noga. Dessa två poliser ville se om någon misstänkt stack ut mycket extra som misstänkt mördare. Sara och Greta tog mordet på 18 åriga Elin mycket personligt på grund av att mord offert var så lik polisen Gretas syster dotter Malin som låg vid en grav på skogskyrkogården i Stockholm. Även kommissarie Johan jobbade hårt att hitta den 18 åriga Elins mördare på grund av att han vet att varje sexmord gör att denna mördare var extra farlig för samhället.

Man hittar en huvudmisstänkt

Det var poliserna Sara och Greta som hittade en stark misstänkt för mordet på Elin. Det var den 18 åriga mannen Jonas som var dömd för flera brott även för svåra sexbrott mot unga flickor. Den unga mannen Jonas var på samma fest som mord offret Elin. Greta och Sara tog Jonas på förhör om mordet på den blonda flickan Elin. Jonas sa att han var på stranden under midsommaraftons. Men Jonas sa också att han inte hade med mordet på Malin att göra. Jonas förnekades mordet på den blonda flickan helt. Men man tog DNA prover på den 18 åriga Jonas Sen fick Jonas lämna polishuset.

Men mordgruppen misstänkte att Jonas var den huvudmisstänkt för mordet på Elin. Det fanns starka misstankar emot den 18 åriga mannen Jonas men inga riktiga bevis för att gripa Jonas för mordet på den blonda Elin Men mordgruppen hade spaning på denna unga man Jonas på 18 år. Nu hade polisen stor spaning på mannen Jonas.

Polisen skugga Jonas överallt där han gick

Spaning polisen körde efter Jonas och tog kort på honom. Man sökte efter bevis på att gripa Jonas för mordet på den 18 åriga Elin. Men spanings polis körde efter Jonas var han än gick. Så starka misstankar hade polisen mot den 18 åriga mannen Jonas för mordet på den blonda Elin. Polisen väntade på att DNA proven ska bli klara för då kan man bevisa om Jonas är skyldig eller oskyldig till mordet på 18 åriga Elin.

Men mannen Jonas förstod att polisen hade stor spaning på honom. Jonas visste att han var misstänkt för mordet på Elin Men han visste inte om hur polisen hade bevis eller hur mycket polisen visste om hur skyldig Jonas var till mordet på den blonda Elin. Kommissarie Johan läste i genom varje rapport om spaningen mot Jonas gick. Sen gick han i genom varje rapport som spanings polis kom med till Kommissarie Johan till mordgruppen och gick igenom varje rapport noga med mordgruppen.

Nu såg Jonas den långa bloda flickan Anna dessa sommar dagar. Jonas började nu skugga den blonda Anna vart hon än gick för Jonas var helt besatt av blonda flickor . Nu jagade Jonas denna blonda flicka Anna. Den blonda flickan Anna var 18 år och Jonas var helt besatt av den blonda Anna. Denna kväll skulle Anna till sitt hem, Då stannade en bil framför Anna. Det var den 18 åriga Jonas som sa att han kunde köra hem henne. Sen körde bilen där ifrån, Men väl i bilen blev Jonas helt galen och körde in till en grusväg. Jonas satte handklovar på den blonda fickan Anna och han hotade den blonda flickan Anna med en kniv. Jonas satte kniven mot Annas hals och körde i väg med sin bil i den mörka sommar kvällen.

Att gripa en mördare

Den långa blonda flickan Anna var fånge hos mannen Jonas som satte handklovar på hennes händer. Jonas hade en kniv mot Annas hals. Jonas hade Anna som fånge i hans bil. Den blonda Anna var helt stel av skräck och hon var mycket rädd denna sommar natt. För Jonas satte handklovar om hennes händer. Jonas satte en kniv mot Annas hals. Den 18 åriga Jonas höll den 18 åriga Anna som gisslan i hans bil, Anna såg hur Jonas såg helt galen och sinnessjuk ut i hans mörka ögon. Den blonda Anna kände det som att Jonas har brutalt kidnappat henne i bilen denna sommar kväll.

Jonas bil körde intill skogen och han stannade bilen. Nu tvingade Jonas ut Anna från bilen Han höll kniven mot hennes hals. Då kom några polisbilar körande i skogen. Poliserna Sara och Greta sprang nu mot Jonas Då började Jonas springa i skogen.

Medan polisen Linda tog hand om den långa blonda Anna och befriade henne från sina handklovar där med var Anna befriad av polisen. Medan Poliserna Sara och Greta sprang efter Jonas och drog ner honom till marken och satte handklovar på Jonas sen fördes Jonas till polishuset medan den blonda Anna fördes till Sjukhuset.

Efter hårda polisförhör av poliserna Sara och Greta erkände Jonas sexmordet på den blonda flickan Elin. Jonas sa att han våldtog och ströp den 18 årigas Elin på stranden under midsommarafton Jonas sa att han inte kunde hjälpa det bara hände att han våldtog och mördade den blonda 18 åriga Elin på stranden. Jonas erkände även kidnappningen av den blonda fickan Anna i hans bil en sommar kväll under polisförhöret av Sara och Greta Några dagar senare häktades Jonas för sexmordet på 18 åriga Elin. Jonas häktades även för kidnapping av 18 åriga Anna av domstolen. Nu sattes den 18 åriga Jonas i häktes cell på polishuset.

Vad hände sen

I början av augustimånad så gifte sig poliserna Sara och Greta hos kommissarie Johans sommar stuga utanför Stockholm. Johans hela familj var där liksom alla från mordgruppen. Var på bröllopet. Det var ett lyckligt bröllop mellan Sara och Greta detta lesbiska par var så vackra och lyckliga denna sommar dag när dem gifte sig hos kommissarie Johan i hans sommar stuga, sen var det bröllop fest utanför sommar stugan.Den enda som fattades på bröllopet var Gretas syster dotter Malin som dödades i en bussolycka när hon skulle spela fotboll i Norrland.

Men annans var alla på Sara och Greta fina stora bröllop hos kommissarie Johans sommar stuga. Sen på kvällen körde Sara och Greta till en månads bröllops resa för de lyckliga lesbiska gifta paret Greta och Sara.

I mitten av augustimånad dömdes den 18 åriga mannen Jonas till livstids fängelse för sexmordet på 18 åriga Elin och kidnappingen av 18 åriga Anna av domstolen Den 18 åriga Jonas kom till ett fängelse för farliga sexbrottslingar. Där i detta fängelse ska 18 åriga Jonas sitta av sitt livstidsfängelse straff i fängelset.

En sago drake kommer till Göteborg

Det var en gång en blå drake i landet med de höga bergen som flög runt över de höga bergen som finns i norra delarna av landet. Denna stora drake flög runt över de stora bergen. Draken flög över den stora flod som fanns innan man kommer till de höga bergen. I denna flod fanns stora farliga flodsormar som är mycket farliga att komma nära. Denna dag flög den blåa draken över dessa höga berg. Då kom det ett svart hål på himlen som gjorde att den blåa draken flög in i detta svarta hål.

Nu flög den blå draken genom detta svarta hål. Sen kom den blå draken till en äng utanför Göteborgs. Denna stora drake stod vid ängen i landet Sverige utanför Göteborg.

En sago drake från sagolandet landet med de höga bergen hade kommit till denna äng genom ett svart hål från drakens sagoland.

En stund senare kom det en ung mamma med sitt barn till ängen för att plocka några Blommer. Då såg mamman och barnet denna stora blå drake på ängen. Mamman och barnet skrek av skräck när de såg denna drake. Men mamman lyckades ta ett kort på denna stora blå drake på sin mobiltelefon innan hon tog barnet och sprang i väg från denna blå sagodrake som stod på ängen utanför staden Göteborg.

Några timmar senare kom vampyr jägaren Astrid, häxan Helga och demon flickan Sofia till ängen. Då kom denna stora blåa drake framför dem. När vampyr jägaren Astrid tog fram sitt svärd då sprutade denna drake eld mot flickorna. Astrid, häxan Helga och demon flickan Sofia på ängen. Dessa flickor fick springa från draken som sprutade eld emot dem. Men Häxan Helga lyckades ta kort på draken med sin mobiltelefon innan flickorna sprang där i från ängen. Den blå sagodraken stod kvar vid ängen och tittade efter flickorna som sprang från ängen utanför Göteborg.

Krismöte på skolan

Läraren Jonas hade ett krismöte på skolan om denna blå sago drake som var vid en äng utanför Göteborg. Häxan Helga frågade är detta en sagodrake. Jonas tittade på bilderna på denna sagodrake som kom från häxans Helgas mobiltelefon. Läraren Jonas sa, ja detta är en äkta sagodrake som har kommit till staden Göteborg.

Astrid frågade hur kan en sago drake komma till staden Göteborg. Det är en stor fråga det kan vara en trolldom eller att draken har kommit genom ett svart hål från sitt sagoland. Men Jonas sa mer men den stora fråga är hur kämpar vi emot denna stora blå drake om den blir mycket farligt. Men då blev helt tyst under mötet för ingen visste hur man kämpade emot en stor sagodrake.

Vampyr jägaren Astrid och gänget läste om stora sagodrakar. Astrid ville veta om hur man dödar en stor sagodrake. Men hittar inget av värde att döda en stor drake. Men Astrid läste vidare om sagodrakar bland sagor böcker och hos datorn på skolan. Den vampyr jägaren ville veta det var hur dödar man en stor sagodrake. Men hittar inget av värde hur man dödar en stor drake.

Läraren Jonas försökte läsa hur en stor sagodrake kunde komma till staden Göteborg från ett sagoland. Men hittar inget bevis hur en sago drake kunde komma till staden Göteborg. Samma natt kom det ett gäng och ett annat gäng möttes på gatan med vapen för att kämpa mot vandra på gatan. Dessa gäng i Göteborg tog fram sina vapen som knivar och kedjor för att slås mot varandra. Då kom den stora blå draken flygande och sprutade eld mot dessa två gäng som dödade många i dessa två gäng många dödades och skadades när draken sprutade eld mot gänget.

Sen flög draken upp och sprutade eld på ett hus som helt tände eld på detta stora hus som snart stod i ett eldhav i kvarteret Sen kom brandkåren och började släcka denna stora brand.

Hela huset stod i ett eldhav den natten. Medan brandkåren försökte släcka denna stora brand i staden Göteborgs Vampyr jägaren Astrid stod i en park och såg det stora huset stå i stor brand i staden Göteborg. Nu visste Astrid att hon måste jaga denna stora sago drake och döda den stora draken då suckade vampyr jägaren Astrid åt detta.

Jakten på sagodraken

Vampyr jägaren Astrid jagade nu den stora draken som fanns i Staden Göteborg Det Astrid mest var hur en Drake från ett sagoland kunde komma till staden Göteborg Läraren Jonas undersöker detta märkliga fall i skolan Medan Häxan Helga och demon flickan Sofia läste om hur man dödar en stor sagor drake eller försöker få hem draken hem till sitt sagoland igen med böner. medan vampyr jägaren Astrid stor jagade denna stora blå sagodrake som fanns i staden Göteborg. Vampyr jägaren Astrid gick i en park i Göteborg denna mörka natt. Nu gick Astrids i parken när den stora blå draken kom flygande och landade i parken. Vampyr jägaren Astrid gick emot denna stora drake.

Draken och Astrid tittade på vandra en lång stund. Sen tog Astrid fram sitt svärd och gick emot draken i parken. Den blå draken gick mot Astrid med stort steg. Vampyr jägaren Astrid hade sitt svärd i hand.

Då small några skott i parken och den blå draken flög upp till himlen och flög i väg. Då small det några skott mot draken. Som nu flög i väg i natten. När Astrid vände sig om kom det några soldater till parken som sköt mot draken i luften. Sen flög den stora blå draken i väg genom natten. Dessa soldater sa åt Astrid att försvinna från parken fort. Vampyr jägaren Astrid kom ut från parken. Då såg Astrid mängder med soldater och stridsvagnar på gatorna i Göteborg. Astrid ringde till läraren Jonas och sa att det fanns Massor av soldater på gatorna. Jonas sa då kom hem på en gång för att staden Göteborg har tagit hit krigsmakten för att döda den blå draken gå hem nu sa Jonas. Astrid gick hem medan det fullt med soldater och stridsvagnar på gatorna i staden Göteborg

Krigsmakten kommer till Göteborg

Nästa dag såg Astrid och hennes gäng massor av soldater och stridsvagnar på gatorna i staden Göteborg. Läraren Jonas sa till gänget. Nu har staden Göteborg tagit hit den svenska krigsmakten. Jonas sa mer Dessa soldater har i uppdrag att döda denna stora blå drake med sina vapen. Men vi ska jaga denna drake även om krigsmakten är i Göteborg.

Då sa Astrid till gänget i skolan, tänk om vi hittar en trollformel som gör at den blå draken kommer hem till sitt sagoland igen.

Astrid sa mer, att denna drake kom hitt till Göteborg från sitt sagoland och är nu rädd men ville bara komma hem till sitt sagoland igen om vi hjälper denna drake komma hem till sitt sagoland igen då räddar vi staden Göteborg och den stora draken kan komma hem till sitt sagoland igen. Astrid och hennes gäng gick med på detta förslag. Häxan Helga och demon flickan Sofia skulle nu ta fram trollformel som gör att den stora blådraken hem till sitt sagoland igen. Under tiden krigsmakten I Göteborg hade nu order att hittades blå drake och hitta den och dödade med sina tunga vapen.

Den blå draken var nu mycket förvirrade och rädd. Draken var mycket rasande arg för att han kom till staden Göteborg. Men den blå draken längtade hem till landet med de höga bergen och de höga berg som finns i detta sagoland. Med andra ord den blå draken hade en stor hem längtan till sitt bo i det höga bergen i landet med de höga bergen.

Denna dag flög två krigsplan och jagade denna drake utanför Göteborg Dessa två krigsplan jagade denna drake Då blev den blå draken mycket arg och sprutad eld mot de två krigsplanen Som gjorde att dessa två krigsplan kom det eld på. Som gjorde att dessa två svenska krigsplan störtade ner utanför Göteborg. Dessa två krigsplan sprängdes i luften utanför staden Göteborg. Men sagodraken flög vidare genom ängarna.

Hetsjakten på draken Göteborg

Nu skulle krigsmakten döda den blå draken på allvar. Dessa trupper öppnade eld motdraken på ängen utanför Göteborg. Soldater sköt mot draken. Stridsvagnar öppnade eld mot draken. Den blå draken öppnade eld mot dessa trupper som försökte döda draken. Krigsmakten sköt i väg några raketer mot draken Nu flög draken upp i luften och sprutade eld mot krigsmakten i Göteborg. Trupperna öppnade ännu mer eld mot sagodraken som var helt blå till färgen.

Under tiden var vampyr jägaren Astrid och hennes gäng och läste böner från trollformler för att få draken att komma hem till sitt sagoland igen. Häxan Helga och demon flickan Sofia läste nu dessa böner från trolleri boken Alla från Astrids gäng läste dessa böner en bit från den blå draken.

Den blå draken flög uppe i luften och sprutade eld mot krigsmakten som sköt mot draken. Men när draken sprutade eld mot dessa trupper. Då öppnades ett svart hål himlen som öppnades sig framför draken Det gjorde att draken flög in i detta svarta hål, problemet var att en krigsplan flög också in detta svarta hål. När draken flög in i det svarta hålet då försvann detta svarta hål från Göteborg. Vampyr jägaren Astrids och hennes gäng lyckades se till att draken kom hem till sitt sagoland igen med trollformler.

Nu kom den blå draken tillbaka till sagolandet landet med de höga bergen igen. Nu var den blå draken hemma bland de höga bergen i norra delen av landet Men det gick värre för krigs planet som kom med det svarta hålet i till detta sagoland. Denna krigsplan störtade ner i floden sidan om bergen som sjönk ner i den stora floden. Men piloten som flög denna krigsplan simmade nu i floden.

Då kom det en stor grön flodsorm upp frän floden. Denna stora gröna orm gick till anfall mot piloten som simma i floden. Denna stora gröna orm högg nu denna pilot mot hans kropp. Denna pilot avled när ormen högg sitt starka gift mot hans kropp. Sen åt denna stora gröna orm upp denna krigspilot från Sverige. Sen försvann Denna stora gröna flodsorm ner till floden igen.

Men den blå draken hade kommit hem igen till sitt höga berg där han bodde bland bergen i landet med de höga bergen. Draken trodde att staden Göteborg var en hemsk mörk mardröm som han har vaknat upp ifrån.

Nu på kvällen låg draken i sitt bo i berget och såg hur den röda solen sjunka ner över himlen över dessa stora berg som fanns i sagolandet Landet med de höga bergen.

Vad hände sen

När blå draken försvann från Göteborg då blev allt normalt I Göteborg igen. Krigsmakten försvann från staden när draken försvann från staden. Även en krigsplan försvann samtidigt vad som hände krigs planet och piloten är ett stort mysterium för Sverige och Krigsmakten.

Vampyr jägaren Astrid och hennes gäng lyckades få hem den stora blå draken hem till sitt sagoland igen. Med hjälp av trolleri böner från böcker kom denna blåa drake hem till sitt sagoland där draken hör hemma. Men nu var allt normal igen för Astrid. Vampyr jägaren Astrid jagade vampyrer och dödade dem i hela Göteborg där med har det normala livet börjat för vampyr jägaren Astrid och hennes gäng

Även för draken var det normalt igen när han flög runt bland de höga bergen Draken trodde att staden Göteborg var en mörk och ond mardröm som han har vaknat ifrån Nu flög draken runt och jagade mat som var helt normalt för draken i landet med

Mardrömmen börjar i skolan

Den 15 åriga pojken John blev denna morgon helt galen och sinnessjuk. John gick ner till källaren och tog sin pappas vapen och laddade dem. Sen gick John upp till sina föräldrar och sköt dem till döds med pistolen. Sen gick han till skolan med vapen med sig, Den 15 åriga John hade blivit mobbad i skolan under hela sin skoltid i skolan. Denna morgon hade han vapen med sig till skolan efter att ha brutalt mördat sina föräldrar i hans barndoms hem. Nu gick John till skolan och han har blivit helt galen på grund av alla åren som han blev mobbad i skolan. Men nu hade John vapen med sig till skolan Det skulle bli början på en lång mörk mardröm för skolan i Stockholm. Nu gick John in till skolan denna morgon han gick till de gäng som stor mobbade den 15 åriga John i hela hans liv i skolan. I Skolan gick John till gänget som mobbade honom

Detta gäng på fem ungdomar bara hånskrattade när de såg John. Men den här gången tog John fram sina vapen och öppnade eld mot gänget som mobbade honom. Dessa fem ungdomar träffades av flera skott mot sina kroppar. Sen föll de fem ungdomarna ner på golvet brutalt skott dödade

Nu sprang tre människor emot John men han öppnade eld mot dessa tre människor som var en lärare, fritidsledare och skolans vaktmästare. Nu hade John skjutit ner några människor i Skolan brutalt. Det var gänget med mobbarna som han sköt ner och plus tre personal i skolan.

Nu blev det kaos i skolan många ungdomar sprang ut från skolan Den 15 åriga John gick runt i skolan och sköt vilt i skolan. Nu kom larmet till polisen i Stockholm om att någon. har vapen i skolan och skjuter vilt i Skolan.

Polisen kommer till skolan.

Polisen i Stockholm fick in larmet klockan nio på förmiddagen att någon har vapen i Skolan och sköt vilt i Skolan. Nu kom det massor av poliser till skolan med vapen i sina händer för att stoppa den som sköt vilt i skolan. Även mordgruppen i Stockholm kom till denna skola där någon skjuter vilt i skolan. Poliserna Johan, Linda, Sara och Greta kom till skolan med vapen i sina händer.

Nu gick John in till ett klassrum i skolan. John höjde sin pistol och sköt ner läraren i detta rum. Som föll död ner på golvet. Nu pekade den 15 åriga John mot ungdomarna i klassrummet med sina vapen. Nu öppnade John eld mot poliserna som var utanför som sköt tillbaka mot honom. Nu skrek John att han har tagit alla i detta klassrum som gisslan jag skjuter alla i klassrummet om ni stormar detta klassrum Sen sköt John mot poliserna ett tag. Nu sa kommissarie Johan till de andra poliserna att nu har det blivet ett gisslan drama av allt detta. Nu började Stockholms polisen spärra av hela skolan med tungt beväpnade poliser som pekade mot skolan.

Ett gisslandrama på skolan

Polisen hade stängt av hela skolan med tung beväpnade poliser. Det fanns även prickskyttar från polisen som hade order att skjuta ner den 15 åriga pojken John som har mördat många i skolan med sina vapen. Nu hade John även tagit en hel klass i skolan som gisslan efter att han sköt läraren till döds i klassrummet. John har gått in i en ren galenskap och sinnessjukdom John var bara 15 år gammal. Innan John gick till skolan så sköt han sin Pappa och mamma till döds i Johns hem. Nu höll John en hel klass som gisslan i skolan. John har blivit svårt mobbad i denna skola under hela tiden som han gick i denna skola. Men nu har John blivet helt galen och var en massmördare som höll en klass som gisslan i skolan.

Poliserna Greta och Sara kom in till Johns hem med vapen i sina händer. Då upptäckte Sara och Greta att Johns pappa och mamma låg mördade i denna villa. De två poliserna suckade tungt åt detta. Greta sa till Sara, tänk att denna unga pojke mördade sina föräldrar så hemskt. Sara sa undrar om John har blivit helt sinnessjuk och galen. Greta sa mer att, tänk vad flera års svår mobbing kan bli för katastrofer i vårt samhälle. Sen stängde Sara och Greta av villan för en mord undersökning av hela detta hus.

Poliserna Linda och Johan var vid skolan med vapen i sina händer. Kommissarie Johan försökte prata med John om att han skulle ge sig. Johan sa mer, du har inte en chans att klara detta för det är poliser överallt och prickskyttar på skolan som har order att skjuta dig om du inte ger dig, John svarade med att skjuta några skott mot polisen istället.

Polisen försöker få ut John levande

Den 15 åriga John höll sina vapen mot ungdomarna som han höll som gisslan i skolan. Alla dessa ungdomar var stela av skräck och fasa. Deras lärare låg död på golvet sen John sköt honom till döds i klassrummet. John var inne i en mörk värld av fullt med galenskap och hämnd mot denna skola som gjorde att han led så under sin barndom på grund av svår mobbing i skolan. Men de gäng som stor mobbade honom var nu döda av Johns vapen som han sköt ner detta gäng med . Men problemet var att John mördade fler i skolan som inte hade med mobbingen av John att göra. För den 15 åriga John är nu mer en mycket farlig massmördare som polisen ville stoppa till varje pris.

Det var fullt med poliser i hela skolan. Men det fanns också massor av press och tv nyheterna i Sverige som följde detta mörka drama som hände i skolan . Hela världen följde detta drama när en 15 årig pojke blev helt galen och sköt vilt i skolan. Nu har denna pojke tagit en hel klass som gisslan i skolan.

Nu kom det massor av poliser med tunga vapen till kommissarier Johan. Dessa poliser hade en plan att storma skolan med tårgas och tunga vapen. Johan lyssnade på dessa poliser och deras plan att stoppa detta gisslandrama på skolan. Kommissarie Johan gick med på denna plan att storma skolan med tårgas och tunga vapen.

Dessa poliser med tunga vapen tog nu fram sina Vapen och tårgas för att storma skolan där den 15 åriga John hade tagit en hel klass som gisslan i skolan Nu stod dessa poliser med tunga vapen och skulle snart storma skolan för att gripa den 15 åriga John som höll en klass som gisslan på denna skola.

Mot det mörka slutet
Nu sköt poliser med tunga vapen tårgas rätt in i skolan som gjorde att denna tårgas kom över hela skolan. Det gjorde att den 15 åriga John flydde ut från klassrummet med Vapen i sina händer, han sprang rätt ner till skolans källare med vapen i sina händer. Där i källaren väntade han på poliserna i källaren.

Under tiden så stormade poliser med tunga vapen skolan medan tårgasen kom över skolan. Dessa poliser räddade dem som var gisslan i klassrummet. Dessa ungdomar fördes till ambulanserna som dem körde dem till sjukhusen i Stockholm. Läraren låg död på golvet han skulle till bårhuset för en undersökning. Poliserna sköt i väg fler tårgas inne i skolan. och sen stormade dem källaren i skolan där den 15 åriga John var med sina vapen

När poliserna med tunga vapen stormade källaren Då hörde den 15 åriga pojken John att poliserna kom emot honom. Då stoppade John sin pistol i sin mun och sköt sig själv med pistolen. När poliserna kom till John då såg dessa poliser den döda John ligga på golvet. Då tog poliserna upp den döda 15 åriga John och körde honom till bårhuset.

Så var gisslandramat på denna skola slut. Tio människor dödades i detta mörka drama ännu mer blev svårt skadade av denna gisslandramat Det var en stor chock för hela Sverige efter denna händelse på en svensk skola.

kommissarie Johan skrev långa rapporter om denna händelse när den 15 åriga John gick in till en skola och sköt vilt. Sen tog han hela klassen som gisslan i skolan innan han tog livet av sig i källaren i Skolan. kommissarie Johan skrev denna långa rapport om denna mörka händelser i skolan.

Vad hände sen

Nu skrev kommissarie Johan slut rapporten om den 15 åriga pojken John som blev en massmördare. John tog sin pappas vapen och sen sköt han sina föräldrar till döds Sen gick John till skolan och sköt ner människor till döds i skolan. Sen tog han en hel klass som gisslan innan John tog livet av sig i skolans källare. Det Johan undrade hur flera år av svår mobbing av den 15 åriga John i skolan kunde göra John helt galen och sinnessjuk, och begå massmord i skolan för att senare ta livet av sig i skollans källare Kommissarie Johan skrev klart slut rapporten till mordgruppen och visade upp den för poliserna i mordgruppen i Stockholm.

Att en 15 årig pojke kunde ta sin pappas vapen för att först mörda sina föräldrar och sen gå till skolan och begå ett massmord i skolan. Det slutade med ett gisslandrama och att 15 åriga John tog livet av sig i skolans källare. Fick sina svåra konsekvenser, för i varje skola har man nu mer vakter med vapen och ett larm som går när någon kommer in till skolan med ett vapen på sig i skolan.

När en rik man blir skjuten när han jagar älg.

Mannen i skogen var en av Sveriges rikaste män. Nu var denna rika man i skogen och jagade det stora djuret älgen. Det var en vacker höstdag denna förmidagen i en skog utanför skogen i Stockholm. Den rika mannen låg i skogen och väntade på en stor älg som ska komma. Den rika mannen höll sitt vapen mot ängen om älgen ska komma där han ligger och väntar på en älg.

Då kom det en mörk skugga över den rika mannen. Vad gör du här sa den rika mannen till den som stod över honom. Då tog den andra fram sitt vapen och pekade på honom. Mannen reste sig upp, vad håller du på med sa han till andra människan som var där. Då Sköt den andra figuren flera skott mot den rika mannen med sitt vapen. Den rika mannen föll död ner på marken i skogen. Sen sprang den rika mannens mördare där i från skogen.

Några timmar senare var det fullt med poliser i skogen Polisen hade stängt av mordplatsen. Mordgruppen från Stockholm var i skogen där mordet hade hänt Kommissarie Johan sa till rättsläkaren, han var en av de rikaste män i Sverige men det räckte inte den här gången. Rättsläkaren sa till Johan att denna rika man blev brutalt avrättad av mördaren. Linda gick runt och tog kort på mordplatsen. Medan poliserna Greta och Sara förhörde de andra som var med och jagades älg i skogen. Dessa förhör gav inget av värde för mordgruppen. Det var fullt med poliser i skogen som efter spår i jakten på den rika mannens mördare som sköts till döds när han jagade älg i skogen utanför skogen i Stockholm.

Den rika familjen i Stockholm

Nu samlade mordgruppen hela den rika familjen i fin rummet och meddelade att den rika mannen blev mördad när han jagade älg i skogen. Det var en stor rik familj som bodde i denna fina villa i Stockholm. Det var de tre barnen två söner och en dotter och deras fruar och män. Kommissarie Johan misstänkte att mördaren fanns inom denna rika familj. Men den rika mannen som mördades hade en ung blond fru som nu var en änka. Nu meddelade mordgruppen denna rika familj att den rika mannen blev mördad när han Jagade älg i skogen. Nu skulle man förhöra alla i familjen som misstänkt mördare för mordgruppen.

Kommissarie Johan förhörde den unga änkan till den döda rika mannen. Denna änka förnekade att ha med mordet att göra. Johan undrade hur mycket änkan skulle få ut i arvet efter sin döda man. Änkan sa inte så mycket om detta. Kommissarie Johan undrade om änkan hade en älskare Det hade hon sa änkan en ung advokat som jobbade för den rika mannen.

Polisen Linda förhörde älskaren till den unga änkan. Denna unga advokaten erkände att han var änkans älskare. Då frågade Linda, ligger ni två bakom mordet på änkans rika man. Vi har inte med detta mord att göra alls. Men polisen Linda skrev upp den unga advokaten som starkt misstänkt för mordet på den rika mannen. Både änkan och hennes älskaren advokaten hade starka motiv att mörda den rika mannen.

Poliserna Greta och Sara förhörde barnen till den mördade rika mannen. Dessa tre barn pekade ut den blonda unga änkan och hennes advokat som var älskaren som låg Bakom mordet på den rika mannen. Men Poliserna Sara och Greta var hårdare ån så för de tre barnen förhördes nu som starkt misstänkta för detta mord på den rika mannen.

Linda förhörde Alla fruar till sönernas i den rika familjen. Linda förhörde även dotterns man som misstänkt för detta mord på den rika mannen. Alla i den rika familjen var nu misstänkt för mordet på en av Sveriges rikaste män.

En mörk kväll i det stora huset

Fem dagar efter mordet på den rika mannen åt familjen kvällsmat i det stora huset. Alla i familjen tittade misstänkt på varandra för alla misstänkte varandra i denna fina rika familj. Denna familj var en av Sveriges rikaste familjer. Det var helt tyst när familjen åt kvällsmat för alla pekade ut varandra som mördare till den rika mannen.

Senare på kvällen blev familjens äldsta son svårt sjuk han föll ihop på sitt rum och skakade i hela kroppen. Hans unga fru stod över honom och skrek av skräck när hennes man höll på att dö i rummet. En ambulans kom till huset. Sjukvårdarinna försökte rädda hans liv men hans liv gick inte att rädda. Äldsta sonen i denna rika familj var nu död. Den unga änkan skrek av skräck och chock i rummet. Sjukvårdarna och en läkare tittade på den döda kroppen som låg på golvet.

Läkaren som tittade på den döda kroppen började nu misstänka att denna döda man blev giftmördad. Det fanns tecken på detta på den döda kroppen Man tog den döda kroppen till bårhuset för en stor undersökning, det fanns misstankar att den döda mannen blev giftmördad

Kommissarie Johan och polisen Linda pratade med en rättsläkare. Den äldsta sonen i denna rika familj i Stockholm blev giftmördad av det starka giftet arsenik i sin kropp. Detta var det andra mordet i denna familj som var en av Sveriges rikaste familjer. Rättsläkaren sa till poliserna, att nu har in ett brutalt giftmord att lösa, detta mordoffer blev förgiftad av stora doser arsenik i sin kropp denna man hade inte en chans att överleva detta brutala giftmord.

Nu hade mordgruppen ett stort möte på polishuset. Kommissarie Johan sa till mordgruppen, nu har två människor mördats i denna stora rika familj. Den rika mannen sköts till döds under älgjakten och den äldsta sonen blev giftmördad av stora doser arsenik i sin kropp. Johan sa mer till mordgruppen, att den mördare vi jagar finns i den rika stora familj . Johan sa mer att denna mördare ska vi hitta och gripa.

Det var ett brutalt giftmord det handlade om

Det var flera poliser i det stora huset och sökte efter det straka och farliga giftet arsenik som låg bakom att den äldsta sonen i huset blev giftmördad av detta farliga gift. Poliserna med uniformer sökte efter detta gift arsenik som brutalt giftmördade den äldsta sonen hos denna rika fina familj. Men Linda tänkte att bakom de rika fina familjen finns det bara mord och ett stort mörker av att få mer makt och pengar, det finns mycket stort mörker inom denna rika familj i Stockholm.

Nu hade mordgruppen två änkor i denna stora mordutredning. Det var den blonda änkan som har en älskare som var en advokat. Men denna blonda änka hade ingen fördel att den äldsta sonen blir giftmördad av arsenik.

Men änkan nummer två har det för om både hennes man dör och plus hennes rika svärfar dör får hon mer i pengar av dessa två arv tänkte polisen Linda på polishuset.

Polisen Linda höll hårda förhör med den äldsta sonens änka. Denna unga änka grät bara falska tårar för att hennes man var död. Man kunde se hennes iskalla ögon hennes hånleende under polisförhöret . Men det är inga bevis i en mordutredning, polisen Linda kunde inte gripa änkan numer två för de två morden. Det fanns för lite bevis emot denna unga änka. Men polisen Linda skulle försätta hitta bevis mot änkan nummer två för hon har störst motiv att mörda sin man och svärfar tänkte polisen Linda.

Polisen Linda söker vidare

Polisen Linda fortsatte att kolla upp änkan numer två ännu mer. Nu kollade Linda upp denna unga änka mycket noga. Nu upptäckte Linda att änkan hade ett motiv att mörda sin svärfar. För änkans pappa tog livet av sig när hon var barn. För den rika mannen lurade av pappans alla hans pengar så familjen blev mycket fattiga Då tog pappan ett rep och hängde sig i ett träd utanför deras hem. Linda tänkte att sen gifte hon sig med den äldsta sonen i familjen och sköt sin svärfar till döds när han jagade älg och sen tog hon arsenik och förgiftade sin rika man .Denna kvinna är smart och farlig nog att begå mord tänkte Linda för sig själv.

Snart hittade polisen Linda så mycket bevis mot änkan nummer två så att hon kunde gå vidare emot denna farliga änka nummer två för att hon var den mördare som polisen sökte efter.

Polisen Linda och änkan numer två

Polisen Linda körde till det stora huset för att hittat bevis emot änkan nummer två När Linda letade efter bevis då stod änkan numer två framför henne. Denna änka tittade på Linda en stund sen tog änkan fram sin pistol och pekade mot Linda med den, nu sa änkan till Linda, jag mördade min svärfar när han jagade älg i skogen som en hämnd för att min pappa tog livet av sig när jag var barn. Min pappa hängde sig vid ett träd efter som min svärfar lurade av honom sina pengar. Jag sköt min svärfar med ett jaktvapen i skogen.

Linda sa mordet på din man då. Änkan sa jag förgiftade min man med stora doser arsenik mot hans kropp i hans mat. Nu fick jag hämnd på hela familjen för att min pappa tog livet av sig på grund av min onda svärfar. Jag mördade två från denna familj och samtidigt få ut ett stort arv från min rika döda man som när jag gav stora doser arsenik i hans kropp. Änkan pekade med en pistol mot polisen Linda och sa nu ska jag ta hand om dig. Den unga änkan höjde pistolen mot polisen Linda.

Då grep Linda tag i pistolen och de började kämpa mot varandra, då small några skott och änkan flydde medan Linda jagade henne. Linda höll en pistol i sin hand då hördes några skott eka. Linda sprang dit och såg den unga änkan död på marken. Denna unga änka hade tagit livet av sig med att hon sköt sig själv munnen. Nu kom det fullt med poliser och en ambulans till det stora huset. Nu kom kommissarie Johan till det tomma huset och hörde att mördaren hade tagit livet av sig med en pistol när änkan sköt sig i munnen. Linda och Johan tittade på den döda änkan som låg på marken.

Vad hände sen

Linda och Johan skrev i polisrapport om den unga änkans självmord i det stora huset. Där stod också att änkan mördade sin svärfar när han jagade älg i skogen. Sen giftmördade hon sin man med stora doser arsenik i hans kropp. Där med så var detta två mordfall löst av mordgruppen i Stockholm. Polisen Linda och kommissarie Johan skrev denna polisrapport om den unga änkans självmord i det stora huset.

Den blonda änkan gifte om sig med sin älskare och advokaten i kyrkan några månader senare Den blonda änkan har aldrig varit så lycklig i sitt liv. För den här gången gifte sig den blonda änkan av äkta kärlek i sitt liv.

Jesus kommer till Jerusalem till påsktiden

Det var påsktider i staden Jerusalem då var fullt med romerska trupper i staden som vaktade denna stad. Under påsktiden i staden Jerusalem var det mycket kaos och våldsamt i staden Jerusalem. Detta hände när Rom var en stormakt Denna påsk kom till staden Jerusalem den stora mannen Jesus från Nasaret till staden Jerusalem. Guds son Jesus kom med sina lärjungar till denna stora stad. Jesus kom med en åsna till staden Jerusalem Jesus tolv lärjungar följde med den stora guds son Jesus. Jesus kom under påsktid till Staden då var det fullt med folk av alla gudstror. Sen fanns fullt med romerska trupper i staden som vaktade denna stora stad Jerusalem.

Jesus blev hemskts arg i templet i staden Jerusalem. För att man hade marknader i templet Då slog Jesus i sönder dessa stånd där man sålde grejer i guds hus menande guds son Jesus. De stora prästerna i templet var mycket arga på Jesus för han sa att han var guds son.

När nu Jesus Var i Jerusalem då kom det sjuka och handikappade till honom Då gjorde Jesus dessa sjuka och handikappade helt friska fån sina besvär. Prästerna i templet var mycket miss nöjda med Jesus. För dem misstänkte att Jesus var en skurk och bedragare. Men att Jesus sa att han var guds son. Det värsta han kunde säga tyckte dessa präster dessa präster tänkte gripa Jesus från Nasaret och ge honom ett hårt straff för kätteri mot gud.

Även de romerska vakterna var misstänksamma mot Jesus från Nasaret dessa vakter trodde att denna guds son Jesus kunde vara en upprorsman mot staten Rom. För det fanns många upprorsmän i staden Jerusalem under påsktid i staden. Den romerska krigsmakten hade order att slå ner varje uppror mot kejsaren och romerska staten Guds son Jesus var en man som Frick romerska trupper att misstänka att han var en farlig upprorsman mot romerska staten och krigsmakten.

Jesus blev förråd av en lärjunge

Jesus åt sina sista måltid med sina lärjungar denna skärtorsdag. Jesus åt denna middag med sina lärjungar i ett hus i Jerusalem. En av lärjungarna Judas gick till prästerna i templet i Jerusalem och svek Jesus genom att få 30 silver pengar av dessa präster för att gripa den stora mannen Jesus från Nasaret.

Samma natt kom det vakter från de dessa präster i Jerusalem. Dessa Vakter grep Jesus från Nasaret i en lund i staden. Dessa vakter förde Jesus till en domstol i templet i Jerusalem . Man misstänkte att Jesus hade begått brottet kätteriet i gud när han sa att han guds son. Men prästerna kunde inte döma Jesus i domstolen. Då tog man Jessus till Palestinas kung Herodes för att döma Jesus för sina brott. Men kung Herodes vägrade att döma Jesus för sina brott mot gud. Då tog prästerna Jesus till romerska vakterna för bara den romerska makten hade lagen att döma Jesus för brottet kätteri. Dessa präster tog Jesus till den romerska makten i staden Jerusalem för att ge Jesus sitt straff för sina brott.

Jesus döms till döden av romarna

Man förde in Jesus till den romerska Dommaren Pontus Pilatus för att dömas av honom Det var romarna som hade makten vilken straff en fånge skulle ha. Pilatus frågade ut Jesus om han var guds son. Jesus sa att han var det. Pontus Pilatus blev mycket förvånad av detta svar. Dommaren Pilatus frågade Prästerna om Jesus var ett upprors ledare Nej Jesus var en kättare mot vår guds tro. Då gav Pilatus order att piska Jesus.

Romerska vakter tog ut Jesus och band fast Honom. Sen piskade dessa romerska vakter Jesus blå och gul. Jesus hade en krona på sitt huvud. Dessa vakter piskade Jesus länge med en stor piska:

Efter att man piskade Jesus frågade Pontus Pilatus Jesus om han än var guds son. Jesus sa att han var guds son. Då tog den romerska rättvisan ut Jesus till folket så att dem fick välja vem som skulle avrättas en mördare eller guds son Jesus. Folket valde då att Jesus skulle korsfästas. Då blev mördaren en fri man .Medan guds son Jesus dömdes av den romerska domaren Pontus Pilatus till döden genom att korsfästas på långfredagen.

Romerska vakter tog ut Jesus från fängelse cellen och nu fick guds son ett stor kors att gå genom Jerusalems gator med ett stort kors på sina axlar, Jesus gick på gatorna. Jesus gick genom golat gatorna i Jerusalem med ett stort kors genom Jerusalems gator.

Jesus blir korsfäst på långfredagen

Utanför staden Jerusalem då blev guds son korsfäst av romerska vakter Man spikade fast Jesus armar och ben på korset. Så nu hängde Jesus på ett kors med andra fångar som var dömda till döden av romerska rättvisan. Detta hände på långfredagen Det fanns två andra skurkar som också var korsfästa

Den två andra som var korsfästa var sidan om Jesus. Den ena korsfästa man bara hånade Jesus, om han var guds son så kunde han väl rädda sig själv. Men den andra korsfäste mannen bad Jesus att tänka på honom när han kommer till hans rike. Då sa Jesus

Under tiden Jesus lärjunge Judas som fick 30 silver pengar för att förråda sin mästare Jesus till Prästerna. Nu tog lärjunge Judas ett rep och gick för att ta livet av sig. Nu hängde sig lärjungen Judas med repet han hade i sin hand. Nu hade lärjungen Judas begått självmord av skam för att han förrådde Jesus med 30 silver pengar

Nu hängde Jessus på korset medan romerska vakter stod i närheten. Där stod också lärjungarna till Jesus men Även Jungfru Maria stod där Jesus var korsfäst kvinnan Maria Magdalena stod där och väntade på att få smörja in Jesus fötter innan han dör. Alla väntar nu på att guds son Jesus ska dö på korset.

Jesus död på korset

De två skurkar som var korsfästa sidan om Jesus. Dessa skurkar dör på korset. Men guds son Jesus levde än på korset Där hängde Jesus på korset och väntade på att dö på korset. Nu gick kvinnan Maria Magdalena fram till Jesus och smörjde in hans fötter till den sista smörjelsen inför döden. Många menar att Maria Magdalena var Jesus från Nasaret stora kärlek i livet. Nu inför döden så smörjde Maria Magdalena in Jesus fötter inför döden där Jesus var korsfäst.

Denna mörka långfredag i staden Jerusalem så var guds son Jesus korsfäst på ett stort kors. Alla väntade på att Jesus skulle dö på korset.

Där hängde denna Jesus på detta kors upphängd med spikar i sina händer och fötter. Döden på korset är mycket plågsamt och man kunde lida i timmar på korset.

När Jesus inte avled fort nog på korset där han hängde i timmar. Till slut gick en romersk vakt fram till Jesus som hängde på korset och högg ett spjut rätt in i Jesus kropp så han avled på korset efter flera timmars svåra plågor på Korset för guds son Jesus. När Jesus var död då blev himlen helt svart och det kom regn och åska över himlen. Nu tog man ner Jesus döda kropp från korset sen la man Jesus döda kropp i en grav. Romerska vakter vakade graven för det gick rykten att guds son ska återuppstår från det döda efter några dagar Jesus korsfästes och avled på långfredagen som var under påskhelgen i staden Jerusalem.

Jesus återuppstår från döden

Efter tre dagar efter Jesus död och lidande på korset. Då hände något stort mirakel då återuppstod guds son Jesus från det döda. För Jesus kropp var helt försvunnen från graven. Sen kom Jesus till alla som kände honom av honom lärjungar. Även Jesus mamma Jungfru Maria och kvinnan Maria Magda Lena träffade på Jesus efter hans död på korset

Detta var ett stort mirakel att Jesus kunde återuppstår efter tre dagar efter sin brutala död på korset på långfredagen. Alla Jesus lärjungar och kvinnorna jungfru maria och Maria Magda Lena. Kunde nu se och höra guds son stå framfor dem och prata med dem. Alla som känd guds son Jesus blev väldigt förvånade att Jesus efter tre dagar efter sin korsfästning kunde leva igen. Till slut återvände Jesus till guds rike i paradiset.

Denna historia står i nya testamentet Att guds son Jesus blev korsfäst på långfredagens och fick dö en lång och plågsam död på korset Efter tre dagar återuppstår Jessus från det döda efter att han blev korsfäst av romerska vakter. I dagens värld har folk svårt att tro på denna historia om Jesus död och att återuppstå från döden under påskhelgen i Jerusalem

Men i de romerska domstolen i Jerusalem har den romerska rättvisan och domstolen skrivet upp dödsdomen mot Jesus För alla domstolar skriver upp varje dödsdom på en fånge som skulle korsfästas . i denna romerska domstol skrev man upp Jesus från Nasaret till dömd till döden av Dommaren Pontus Pilatus i staden Jerusalem . Det bevisar att den romerska rättvisan dömde en man till döden som var Jesus från Nasaret Denna dödsdömde man blev korsfäst av de romerska vakterna det står i domstolens papper från den romerska rättvisan.

Men var Jesus från Nasaret guds son det är en stor fråga som man ställt i många år i historien. I dagens värld tror de flesta inte på denna historia utan det bara är sagor i nya testamentet. De flesta i dag tror inte på gud och Jesus från Nasaret. Hur som helst så är denna historia en stor händelse i vår stora tro på gud och Jesus. Denna historia om Jesus död på korset och hur han återuppstår från döden efter tre dagar Är en stor händelse för vår guds tro. Denna historia hände under påskhelgen i staden Jerusalem i Palestina.

Samerna blir förföljda av svenska staten.

Under 1800-talet började svenska staten att förfölja samerna ett folkslag i norra Lappland. Dessa samer levde på sina renar i sina marker i Norra Sverige. Samerna var ett folkslag som bor i Sverige, Norge och Finland. Men dessa samer lever på sina renar som dem tar hand om. Detta folkslag lever på naturen med sina renar på marken Samer lever med sin familj ute i Norrlands natur. Men under 1800-talet började svenska staten att förfölja dessa samer. För det svenska samhället hade planer på att bygga ut Norrland. Dessutom såg svenskan samerna som mindre värda folkslag som inte tillhörde Sverige. Men det blev uppror mot den svenska staten av några samer Dessa samer greps och dömdes till döden av domstolen. Dem som gjorde uppror blev halshuggna för sina brott


Svenska staten hade en hård kontroll på samerna under 1800-talet. Samerna var lika illa behandlad som indianerna blev under 1800-talet. Men samerna gjorde inte lika mycket uppror som indianerna gjorde. Men samerna var lika förföljda som indianerna är i USA. I början av 1900-talet började samerna ännu mer bli kränkta och förföljda av svenska staten.

Rasforskning på Samer i Sverige

Under 1930-talet kom det läkare och forskare till skolor där samiska barn gick. Dessa forskare mätte och tog prover på dessa barn. Man mätte upp samiska barns huvuden och näsor. Alla samer Skulle man mäta deras huvuden och näsor. Alla dessa forskare kolla upp om dem var äkta svenska rasen dem tillhörde För i Sverige ansåg man att samerna inte var ren rasig till skillnad mot det andra svenska medborgare som var ren rasiga. Samma sak hände i Tyskland under 1930-talet. De tyska nazisterna mätte judarnas huvuden och näsor för att bevisa att judarna inte var renrasiga till skillnad från de vanliga tyskarna i landet.

Detta var början på förintelsen mot judarna började under andra världskriget. Tyska nazister skulle mörda miljontals judar för att dem inte var renrasiga som de vanliga tyska folket. Dessa tyska var rena arier. Sex miljoner judar skulle mördas av de tyska nazisterna.

Den svenska staten mördade aldrig det samiska folket i Sverige. Men dem förtryckte ner och förföljde alla dessa samer i landet. Många i Sverige såg ner på samerna som mindre värda människor. Samerna var utanför samhället. Detta hände under folkhemmet i Sverige. Samiska barn fick gå i sämre skolor än andra barn i samhället. Alla samer var utanför samhället under 1930 och 1940-talet. Man såg samer som inte svenska medborgare i det svenska samhället. Samerna hade det sämre än andra medborgare i Sverige i flera årtionden i det svenska samhället. Men svenska staten begick inte en förintelse av samerna som de tyska nazisterna gjorde med judar, sinnessjuka och handikappade när de tyska nazisterna brutalt mördade dem. Så gjorde inte det svenska samhället mot samerna. Den svenska staten började aldrig begå ett massmord på det samiska folket. Men den gränsen kan vara rätt kort har historien visat.

Men svenska staten begick andra övergrep mot de samiskas folket. Som att samiska barn skulle mäta upp deras huvuden och deras näsor. För att de dem var svenska ariska. Inte heller fick samiska barn prata samiska eller sjunga på deras språk. Men svenska staten skulle fortsätta att begå övergrep på det samiska folket i det svenska folket.

Samernas kamp för sina rättigheter

Under 1900-talet fortsatte svenska staten att begå övergrep på det samiska folket. För samerna förlorade allt mer mark till samhället som bygger upp gruvor och fabriker på den mark som samerna har sina stora renar som går och betar med dessa djur. Men svenska staten körde bort samernas och deras renar från deras mark i Lappland. För man bygge upp fabriker och gruvor på den mark som renar gick och betade på marken. Då körde den svenska staten bort samerna från deras mark för att bygga upp sina fabriker och gruvor i norra Sverige.

Svenska staten frågade inte samerna när började bygga upp dessa fabriker och gruvor för samerna utan bara körde bort samerna från deras mark. Det gjorde att samerna fick allt mer mindre mark till sina djur renar att äta på.

Men samerna gick upp med sina renar upp till svenska fjällen med sina renar för att få mat till dessa djur. Samerna bor långt upp i norra Sverige. Som heter Lappland som ligger bland höga fjäll och berg som finns i norra Sverige. Det flesta samer lever för sina renar som dem älskar väldigt mycket. Dessa djur renarna är samernas hela liv i Lappland Samerna har en annan kultur än övriga Sverige. Detta folkslag tror mer på naturen och den ande värld som finns där. Samerna är ett natur folk som lever på bergen och fjällen med sina renar. Ett natur folk som sjunger och spelar mycket musik

Samerna kom till Sverige när det var stenåldern efter att istiden höll på att slut. Då kom renarna till Lappland och bakom renarna kom samerna slogs sig ner och stannade kvar i Sverige sen dess. Men samerna levde alltid lite utanför samhället hela tiden. Det är därför som samerna kämpar så för sina rättigheter om livet uppe på fjället med sina renar och sina liv i Lappland i norra Sverige.

Samerna kräver sin rätt

Men det samiska folket krävde allt mer att få ha sina rättigheter mot slutet av 1900-taletr. Samerna krävde att få sitt eget sameting som var som Sveriges riksdag i Stockholm. När Samerna fick sina same ting i Norge och Finland då krävde de svenska samerna att få en egen samme ting. Året 1982 öppnades den svenska same tinget Dem som sitter i samme tinget är folkvalda människor för samerna Dessa människor ska stå för samernas rättigheter i det svenska samhället. Om något är fel så eller att samerna känner sig kränkta av samhället så går frågan till svenskas regeringen i Stockholms. Mest handlar det om att samerna förlorar mark för sina renar för att någon gruvar eller fabrik ska byggas på samernas mark. Då tar samerna det till same tiget men i värsta fall så tar man upp fallet till en domstol om vem som äger marken samerna eller gruvar som öppna i samernas mar för sina renar. Dessa domstol förhandlingar kan ta flera år.

Andra saker som same tinget tar är upp alla dessa kräkningar som samer får av vanligt folk. För det är fortande så¨ att man ser ner på samerna i Sverige. Än i dag är samerna inte helt vanliga svenska medborgare utan andra klassens medborgare. Samerna är känner sig helt utanför vårt svenska samhälle. Det är samma sak som med indianerna i dagens USA, Samer och indianer är helt utanför samhället som dem lever i.

Samerna i dagens samhällen

Dagens samer är svenska medborgare med samma rättigheter i sina liv som alla i Sverige. Men än idag blir samerna kränkta av samhället och vanligt folk i Lappland i norra Sverige. Vanligt folk kränker ofta det samiska folket på många sätt. För man ser samer inte som andra svenskar Många begår brott mot samer i norra Sverige bara för att dem är samer. Den svenska polisen jobb är att utreda dessa brott. Men ofta har polisen problem att lösa dessa brott mot samer

För vanligt folk ser ner på samerna och Säger inget till polisen vad dem vet om brottet. För dem är samer det gör att polisen ofta avskriver dessa brottmål mot samer och fallet blir olöst för polisen

Om en någon från samerna blir hotade eller misshandlad så har polisen problem att lösa dessa brott för folket håller tyst. Andra brott mot samerna är att utsätta renarna för något brott. Polisen måste stoppa detta brott också men samma sak där folk håller tyst om brott mot renarna. Det är förbjudet att skjuta vargar och björnar om det inte är jakttider. Jagar man varg och björnar ändå så får dem fängelse. Men polisen har problem att stoppa jakten på vargar och Björnar i norra Sverige. Men griper polisen någon för dessa brott blir det straff för det. Om det inte är jakttider för Vargar och björnar att säga.

I bland så begår något ett brott mot samernas renar. Det är långa fängelse domar på såna brott i vårt samhälle. För man får inte skada djur i Sverige det står i den svenska lagern för att skydda alla djur Raser i landet Det gäller även samernas renar dessa djur får inte dödas eller skadas. Men om såna brott händer får polisen problem att lösa dem för folket tycker inte om samerna. Detta är en stor förakt mot det samiska folket. Men polisen får ofta avskriva brott mot samerna och deras djur för polisen får ingen hjälp att lösa dem. Men svenska lagen står på samernas sida mot kräkningar och brott mot samer. För dem är svenska medborgare. Men polisen får ofta problem att lösa dem för folket håller tyst om brotten. Det är som det brutala morden i Malmö ingen vågar tala om vem mördaren är för de kriminella har makten i Malmö.

Samernas nationaldags är den firas den 6 februari. Denna dag har frias sen 1992. Alla samer firar denna dag i hela norden. Det är en stor fest den dagen för samerna. Denna dag är ett bevis på att samerna är svenska medborgare med samma rättigheter som andra svenskar har i Sverige. Men den kampen för samernas rättigheter har varit mycket lång i samernas historia. Men än i dag måste samerna kämpa hårdare än andra svenska medborgare för sin rätt till sina liv och kultur i Lappland i norra Sverige.

Den stora jakten

Det var en mörk kväll i januarimånad i Stockholm. i en stor mat affär var det några kunder kvar innan denna affär skulle stängda En av kunderna var en ung kvinna med barnvagn som handlade mat i affären . Då kom det en ung man med en pistol i sin hand denna man hade en mörk rånluva på sig över huvudet detta var ett våldsamt rån i en stor mat affär.

Den unga rånaren hotade den unga flickan i kassan med sin pistol och ville ha pengar från kassan . Den unga Mamman med barnvagnen blev stel av skräck för hon var nära kassan och rånaren hon tänkte på sitt barn som låg i barnvagnen. När rånaren höll pistolen mot hennes huvud.i kassan. Nu kom det en vakt springande mot rånaren och nu gick allt fel i rånet . För den unga rånaren och höjde sin pistol och sköt ner vakten som sprang emot rånaren.

Vakten föll ner på golvet så blodet rann ner på golvet. Sen råkade rånaren även skjuta ner den unga mamman med barnvagnen i affären .Denna unga mamman föll ner på golvet med svåra skottskadeor på sin kropp. Då flydde den unga rånraren i från den stora mat affären. Nu kom det massor av poliser till affären . Detta var ett blodigt misslyckad rån för vakten låg död på golvet medan den unga mamman låg svårt skadad på golvet. Den unga mamman fördes med ambulans till sjukhuset med svåra skador på kroppen . Medan barnet fick följa med till sjukhuset tills barnets pappa kom till sjukhuset och tog hand om barnet. Då var den unga mamman inlagd på sjukhuset för svåra skottdskador . Men vakten låg död på bårhuset.

Nu började polisens stora jakt på den unga rånaren. Det var kommisarie Johan , Linda och Sara som jagade denna rånare och mördare . mordgruppen i Stockholm jagade denna unga man som man ansåga som mycket farlig människor med en pistol i sin hand . stor polisstyrka jagade denna farliga rånare .

Polisen Sara kom på vem rånare var för han stod i polisens papper. Denna unga man var en känd brottsling och knakare som gjorde vad som helst för att få till heroin och kokain. Därför var han så farlig dessutom var han nu en farlig mördare. Hela Stockholms poliskår jagade nu denna rånare överallt. Polis hellikopptar flög och jagade denna brottssling. Det var kommisarie Johan som var lerdare för denna polisjakt på mördaren.

Denna unga man var misstänkt för mord på vakten , mordförsök på den unga mamman med barnvagnen. Han var även misstänkt för ett grovt rån mot mat affären.

Nu gick en unga rånaren och mördaren på en gata i Stockholm . Kom det massor av polisbilar emot honom. den unga mannen höjde sin pistol mot polierna som kom. Poliserna Linda och Sara kom fram till denna mördare och bad honom att lägga ner sin pistol. Men mördarern höjde nu sin pistol mot poliserna Linda och Sara och hotade dem med pistolen på den mörka gatan,Då sköt en ung polisman ett skott mot mördaren och föll ner på marken med skottsakdor på sin kropp. Nu sprang Linda och Sara fram till den unga mannen på gatan och grep honom. Lnda satte handbojer på den unga mördaren. Nu kom denna brottsling till sjukhuset för sina skottskador.

Efter sjukhuset kom mördaren till häktet i Stckholm och man låste in honom där. Den unga mamman som blev skjuten under rånet fick lämna sjukhuset med sin sambo och barnet i sin barnvagn. Denna unga mamma var sjukskriven i ett halvår innan hon började jobba igen .

Den unga brottslingen och mördaren dömdes av domstolen till livstids fängelse för mordet på vakten och mordförsök på denna unga mamman. Mannen dömdes även för grovt rån och knarkbrott av domstolen . Den unga mördaren hamnade i ett fängelse för sina brott på livtidsfängelse.

En stor polis insatts mot en knarkliga

Nu skulle polisen göra en razzia mot en knarkligan en stor polisryrka stormade denna knarkliga . Poliserna Linda och Sara var med på denna polisinsatts mot knarkligan . polisen grep massor av kända knarkbrottslingar .

Polisen hittade massor av knark och vapen från knarkligan . man grep dessa knarkbrottslingar som häktades för sina brott. Man grep de två ledarna för knarkligan i Uppsala .dessa två ledare häktades för knark brott och vapenbrott. Poliserrna Linda och Sara var med denna stora polisinsatts mot denna knarkliga.Efter långa rättegångar dömdes dessa knarkbrottslingar till långa fängelsestraff av domstolen i Stockholm. dessa brottslingar kom till olika fängelser i Sverige.

Mordet på en vapenhandlaren

Per var en vapenhandlare i Stockholm som sålde vapen till de kriminella gäng i Stockholm. Denna mörka sena kväll skulle han gå hem när en mörk bil stannade Då steg en man ut från bilen och gick mot vapenhandlaren Per .Denna man tog fram ett vapen och sköt ner Per brutalt vid hans bil . Per föll död ner till marken och sen sprang mördaren där i från mordplatsen. Rätt fort kom det polisbilar till mordplastsen. Poliserna Johan , Linda och Sara kom till mordplatsen .

Mordgruppen i Stockholm upptäckte att mordoffret Per var en ökänd vapen handlare som sålde vapen till krimnella gäng och kända brottslingar i Stockholm. Nu låg vapen handlaren Per brutalt mördad på gatan. Han var skjuten med flera skott i sin kropp,

Mördaren hade fort försvunnit från mordplatsen Polisen Sara tog kort på mordoffret medan Linda gick runt och frågade folk vad hade hänt. Rättsläkaren sa till kommisarie Johan att vapen handlaren blev brutalt avrättad av mördaren. Under tiden jagade polisbilar efter mördaren i Stockholm..

Nästa dag frågade kommisarie Johan vad kan vara motivet till mordet på vapen handlaren Per till mordgruppen i Stockholm. problemet var att Per sålde vapen till krminella gäng och kända brottslingar . Dessa vapen var smugglade och stulna vapen . Att Per sålde vapen till Maffian i Stockholm gjorde inte mordutredingen lättare. Nästa problem var att man hade inte ett spår efter vapen handlaren Pers mördare .

Poliserna Linda och Sara skulle nu gå igenom Per alla skumma kunder i Stockholms undre värld som Per sålde vapen till. Poliserna Linda och Sara ska gå genom misstänkta inom det kriminnella gäng i Stockholm. som kan ligga bakom mordet på vapenhandlaren Per,

Samma natt hände två bombattentat i Stockholm .En känd brottsling skulle köra till möte denna natt När han steg in i sin bil och vred om bilnycklen då sprängdes denna bil i luften . Det blev hård en smäll mitt i bostadhusen många fönster gick i sönder av detta bomdattentat mitt i natten. Den kända brottslingen avled på en gång av dettaa bomdattentat . poliser och brandkåren kom fort till bilen hade ssrängts i luften vid bostatd husen.

Samma natt sprängdes en bomb i en trappa vid några bostashus. När bomben sprängdes då slet det sönder dörrar fönster vid denna bomdattentat Men vid denna bomattentat blev ingen dödad eller skadad. Men polisen och brandkåren kom till platsen där bomben hade sprängt sönder trappan vid lägenherna .

Polisen upptäckte nästa dag att mannen som mördades vid bilbomben var en kompis till vapen handlaren Per. Bomben som sprängdes vid trapphuset där bodde en känd brottsling med sin famlj Denna brottsling var också en kompis till vapen handlaren Per. Mordgruppen i Stockholm såg att det fanns ett samband mellan dessa bombattentat och mordet på vapen handlaren Per. Sara och Linda förhörde nu denna brottsling vad han visste om mordet på Per Sen fick brottslingen vittnes skydd av polisen om han vittnade mot dem som låg bakom mordet på Vapen handlaren Per.

Nu slog Stockholms polisen till mot kriminella gäng i staden . stora polis styrkor stormade kända brottslingsar i Stockholm . Men två kända män som var bra på att göra bomber och sprängmedel greps. Dessa två män låg bakom de två bombattentaten som dödade en människa med en bilbomb. Nu grep polisen mängder med kända brottslingar i staden som tillhörde krminella gäng.

En brottsling var misstänkt för mordet på vapen handlaren Per. Nu hade man den som mördade den skumma vapen handlaren Per i Stockholm . Denna mördare blev häktad för mordet på Per.

Men man grep flera krimminella brottslingar i staden . Det var mordgruppen med kommisarie Johan och poliserna Sara och Linda som hitta dem som låg bakom mordet på vapen handlaren Per . många brottslingar var nu häktade i Stockholm.

Men i Staden Paris i Frankrike. Bodde en annan kompis till vapen handlaren Per. Denna svenska brottsling skulle en sen natt gå in till sin bostad i Paris . Då kom det en mörk bil som stannande och en man steg ur bilen. Denna man bara sköt ner den svensksa brottslingen till döds den natten. Nästa dag fick polisen i Paris ringa till Stockholms polisen om att en svensks brottsling var mördad i staden Paris Denna brottsling kände vapen handlaren Per mycket väl. Polisen i Paris har nu en svår mordutreding på en svensk brottsling .

Jakten på den farliga mannen

Det var en varm sommar natt i Stockholm. En ung kvinna gick hem från en fest .När kvinnan gick hem från denna mörka park då kom det en mörk figur över henne det sista man hörde var att kvinnan skrek till i natten sen var det tyst i parken. Nästa dag hittade man den döda kvinnan i parken . Hon var strypt till döds och hon Var utsatt för grova övergrepp. Poliserna Linda och Sara var på mordplatsen. Sara tog kort på den döda kvinnan medan Linda frågade ut folk i Parken om dem hade sett något under natten.

Den döda kvinnan låg strypt i Parken . kommisarie Johan tänkte att detta är ett brutalt sexmord det handlade om Johan och de andra poliserna misstänkte att mördaren var den våldtäksman som har härjat i Stockholm under våren. Många kvinnor och flickor blev offer för denna sexbrottling. Nu ett sexmord också tänkte kommisarie Johan . Poliserna Linda och Sara var mycket arga av detta brutala mord att inte polisen grep denna våldtäksman innan han begick detta sexmord , tänkte Sara och Linda. Om detta mordfall. Nu började polisen i Stockholm en hetsjakt på denna farliga mördare man måste hitta honom innan fler kvinnor blir mördade av denna sexbrottsling. För sexbrottslingar är de farligaste brottslingar i samhället för dem går mer på sina sjuka behov därför var måste man hitta mördaren fort innan han slår till igen mot kvinnor i samhället.

Poliserna Sara och Linda gick nu igenom alla misstänkta sexbrottslingar för att kolla upp dem om mordet på kvinnan i Parken. Sara och Linda hittande en misstänkt som passar som mördaren. Denna man hade kommit ut från ett fängelse Straff i våras. För sen började sexbrotten mot kvinnor i Stockholm. När han kom från sitt fängelse straff. Mordgruppen började nu kolla upp denna sexbrottsling noga.

Polisen Linda tog in mannen på förhör i timmar på polishuset . Linda och Sara förhörde denna brottsling noga och man tog DNA prover på honom Men sen fick mannen lämna polishuset.

Men Mannen var misstänkt för detta brutala mord på kvinnan i Parken. Då satte Kommissarie Johan spaning på den kända sexbrottslingen.

Nu spanade polisen på den kända brottslingen i en vecka hände ingenting med den farliga sexbrottslingen han levade ett normalt liv , Men en vecka efter mordet på kvinnan i Parken. Gick mannen ut i natten medan poliserna Sara och Linda var bakom honom hela tiden.

Nu gick dem misstänkta mannen in i en mörk park. Medan poliserna var bakom mannen. En kvinna gick hem från sitt jobb denna natt . Då kom den farliga mannen bakom henne och grep tag i henne . Denna kvinna skrek av stor skräck när mannen grep tag i henne. Då kom poliserna Sara och Linda fram mot den farliga Mannen. Nu sprang denna man för livet medan poliserna jagar honom i parken. Poliserna Sara och Linda sprang efter mannen Till slut föll mannen ner på marken då grep Sara och Linda den farliga mannen i parken. Medan en polisbil kom till dem. Dessa poliser tog tag i mannen och förde in honom i polisbilen. Nu fördes den farliga mannen till polishuset.

Sara och Linda höll hårda förhör med mannen som greps i parken. Efter långa polisförhör med mannen. Till slut erkände mannen sexmordet på kvinnan som han ströp till döds till parken. Mannen pratade även om sina andra grova sexbrott mot kvinnor i Stockholm sen i våras. Nu häktades mannen för ett sexmord och flera andra sexbrott mot kvinnor..

Mordgruppen i Stockholm hade stoppa en mycket farlig man från att begå fler sexbrott mot unga kvinnor i Stockholm Efter en lång rättegång dömdes den farliga mannen till livstids fängelse för ett mord på kvinnan i parken. Mannen dömdes även för många sexbrott i Stockholm. Nu sitter denna farliga sexbrottsling i ett fängelse avdelning för mycket farliga sexbrottslingar där ska han sitta för att skydda alla unga kvinnor i vårt samhälle för så farlig var denna man för samhället . Denna farliga sexbrottsling har livstidsfängelse.

Polisen Linda möter en galen man

Allting började med att mannen Carl gick hem till sin exfru Frida denna kväll Carl han fick inte besöka sin exfru Frida för han har besöksförbud efter flera års kränkingar och misshandel av sin exfru Frida. Denna kväll gick han hem till Firda ändå. Hon vägrade att släppa in honom till lägenheten . Då blev Carl helt galen han sparkade sönder dörren till lägenheten . Carl tog fram sin kniv och började misshandla och knivhugga sin exfru Frida blev knivhuggen brutalt i lägenheten. Carl bara högg kniven mot Fridas kropp . Sen låg hon död på golvet med många knivhugg i sin krop, sen lämnade Carl lägenheten.

Kriminalpolisen Linda kom till mordplatsen. Det var Linda som utrede mordet på Frida.Denna kvinna låg död på golvet med flera knivhugg i kropp. Nu fick polisen Linda höra att den misstänkta mördaren var hennes exman Carl som hade mördat

Frida i hennes lägenhet denna man hade besökförbud efter flera års misshandel och kräkingar mot Frida undrer deras äkenskap. Nu har han mördat henne också tänkte Linda. I mordgruppen efterlyste polisen Linda mannen Carl för mordet på sin exfru Frida . Nu började en stor jakt på den misstänkta mördaren Carl, Polisen Linda gick ut tidnigar och tv nyheterna om mannen som mördade sin exfru Frida. Hela poliskåren jagade honom nu i Stockholm

När Carl såg att han var efterlyst överallt av polisen Linda blev han helt galen för att en polis kvinna jagar honom. Då väntade Carl på Linda utanför polishuset. När Linda kom ut från sitt jobb . Då steg Carl fram till Linda och hotade henne med en kniv och en pistol han tvingade in Linda i sin bil Nu hade Carl kidnappat polisen Linda utanför polishuset. Linda såg att Carl Var helt galen han var mycket arg för att Linda jagade honom därför skulle han srraffa henne brutalt. Carl höll en pistol mot Linda och hotade henne. Men Linda var en polis så när några polisbilar kom efter dem. Då slog Linda till Carl hårt det blev ett hårt slagsmål mellan Carl och Linda . Då stormade några poliser bilen och grep mannen Carl för mordet på sin exfru Frida och kidnappnigen av kriminalpolisen Linda .

För dessa brott dömdes Carl för mordet på sin exfru Frida och kidnappnigen av polisen Linda. Mannen Carl fick livstidsfängelse för sina grova brott av domstolen . Carl sattes i ett välbevakat fängelse.

Polisen Sara söker efter en mördare

Denna dag skulle polisen Sara jaga en mördare i Stockholm. Den unga mannen Kent väntade på sin exflickvän Jonna . När exflickvännen Jonna kom med sin nya pojkvän på gatan hand i hand. Då steg Kent fram och tog fram sin pistol och sköt ner Jonna och hennes nya pojkvän på öppen gata i Stockholm . Sen flydde denna mördare från mordplatsen. Kent mördade sin exflickvän Jonna och hennes nya pojkvän av ren svartsjuka.

Kriminalpolisen Sara från mordgruppen i Stockholm fick i uppdrag att jaga Kent för dubbelmordet på Jonna och hennes Pojkvän. Polisen Sara tog fram all fakta om mordfallet. Kent och Jonna hade haft ett förhållande . Men Jonna blev kär i en annan kille och gjorde slut med Kent. När Jonna nu blev ihop med den nya killen Då köpte Kent en pistol och sköt ner Jonna och hennes nya pojkvän på öppen gata med sin pistol. Detta dubbelmord var ett rent svartsjukemord.

Det var polisen Sara som jagade denna dubbelmördare i Stockholm. Hela Stockholms poliskår Jagade nu Kent för dubbelmord på sin exflickvän och hennes nya pojkvän. Polisen Sara jagade nu Kent i hela Stockholm för detta Dubbelmord. Alla polisbilar jagade i hela staden medan polishelikoptrar flög runt över staden Stockholm. Nu fick polisen Sara ett tips om vad Kent gömde sig någonstans. Kent var hos en kompis och gömde sig. .

Polisen Sara och några tungt beväpnade poliser stormade en lägenhet i Stockholm. Där grep Sara och poliserna Kent och hans kompis . Nu fördes dessa två till polishuset. Polisen Sara förhörde Kent på polishuset. Där under Saras hårda förhör erkände Kent att han Mördade sin exflickvän Jonna och hennes nya pojkvän på öppen gata med sin pistol. Kent bröt ihop helt i förhörsrummet och sa att Jonna svek honom helt när hon träffade sin nya pojkvän. Då sköt Kent Jonna och pojkvännen till döds på öppen gata . Polisen Sara lyckades att gripa denna svartsjuka dubbelmördare. För dubbelmordet på Jonna och hennes nya pojkvän dömdes Kent till livstidsfängelse. Kent sitter nu i en fängelse cell på kumla fängelset bland andra farliga mördare och våldsbrottslingar Kent har livstidsfängelse för två mord i Stockholm.

En misstänkt spion Jane Horney spion

Det var hösten 1944.i den danska huvudstaden Köpenhamn. Den danska motståndrörelsen hade ett möte om den unga svenska kvinnan Jane Horney. För dem misstänkte att denna svenska röd håriga kvinna Jane Horney var en spion. För Jane Horney hade kontakter både med tyska hemliga polisen Gestapo och danska motståndrörelsen Men danska motståndsmän misstänkte att svenskan Jane Horney var en spion för tyskarna. Därför hade motståndsrörelsen i Danmark ett möte om Jane Horney

Dessa motstånds män dömde den röda håriga kvinnan Jane Horney från Sverige till döden i Köpenhamn en höst dag 1944. Där med skulle danska lönnmördare planera att mörda Jane Horney för att stoppa en svensk farlig spion som gick tyskarnas ärende i Danmark..

Den svenska kvinnan Jane Horney levde ett farligt liv i Köpenhamn under andra världskriget.. För Jane Horney hade kontakter både med tyska hemliga polisen Gestapo och danska motståndsrörelsen.

Men Jane Horney var kanske även dubbel agent i så fall. För Jane Horney träffade även agenter från de engelska hemliga polisen och även ryska agenter har hon kontakt med. I Köpenhamn och Stockholm träffade Jane Horny massor av agenter från hemliga polisen i hela världen.

Stockholm under andra världskriget var det fullt med agenter och spioner för Sveriges huvudstad Stockholm var ett centrum för agenter från hela världen. Dessa spioner hade sina baser i Stockholm. Mitt i allt detta fanns den röd håriga kvinnan Jane Horney som träffade en rad mystiska agenter i Stockholm och Köpenhamn. Men den svenska hemliga polisen hade spaning på Jane Horney hela tiden. För den svenska polisen hade misstankar att Jane Horney var en spion eller dubbelagent. För man misstänkte att Jane Horney var en spion av den svenska hemliga polisen .

Danska lönnmördare kommer till Stockholm

Nu under hösten 1944 kom det två danska lönnmördare till Stockholm för att mörda den röd håriga kvinnan Jane Horney Dessa två danska lönnmördare hade pistoler för att skjuta kvinnan Jane Horney. Två danska mördare från motståndrörelsen hade pistoler i sina händer i Stockholm. En gång så tog dessa två mördare fram sina pistoler och sköt mot Jane horney i staden men då kom polisen Då försvann dessa två lönnmördare från platsen. Nu grep hemliga polisen Jane Horny . Hon fördes till häktet i Stockholm För hemliga polisen skulle undersöka om Jane Horney var en agent och spion för tyskarna.

Hemliga polisen frågade sig varför danska motståndrörelsen hade dömt Jane Horney till döden och försökt mörda henne i Stockholm Men polisen ville helst veta om Jane Horney var en farlig spion för andra stater. Efter långa polisförhör släppte man Jane Horney från häktet för den svenska hemliga polisen hade Jane Horney som en svensk spion Under tiden planerade danska motstånds rörelsen nya mord planer mot svenskan Jane Hórny ,

Planer på att mörda Jane Horney

Den danska motståndsrörelsens planerande nu nya planer på att mörda den svenska kvinnan Jane Horny. Efter mordförsöket på Jane Horny under hösten 1944 måste man börja om att avrätta den farliga spionen och agenten Jane Horny för den danska motståndsrörelsen

Kriget i Danmark hade varit svårt för danskarna Den tyska krigsmakten hade makten i landet. Men under året 1943 hade engelska krigsplan bombat staden Köpenhamn mycket brutalt. Engelska krigsplan bombade det tyska högkvarter i Staden Köpenhamn . Detta tyska högkvarter stod i brand den natten

Men det engelska krigsplanen råkade även bomba andra hus i Köpenhamn som stod i brand en natt året 1943.

Under tiden begick danska motståndrörelsen flera avrättningar och mord på folk som var för de tyska nazisterna som hade makten i Danmark. Dessa brutala mord var mycket blodiga i Köpenhamn Under kriget. Danska motståndrörelsen var bra på att avrätta sina fienden.

Under hösten 1944 hade två danska lönnmördare försökt mörda svenskan Jane Horny men det misslyckades när mordförsöket hände i Stockholm. Men då började en ny mordplan att avrätta den rödhåriga kvinnan Jane Horny. Efter nyåret 1945 skulle danska motståndsrörelsen sätta igång att mörda den farliga svenska kvinnan Jane Horney. Danska motstånds män kom till Sverige för att mörda den rödhåriga kvinnan som var en farlig tysk spion.

Mordet på Jane Horney

Det var den 18 januari 1945. På en fin restaurang i den skånska staden Malmö. Där satt Jane Hornby och åt middag med sina danska vänner .Dessa danska vänner kände Jane Horny väl från Köpenhamn. Dom åt got mat på denna restaurang i Malmö. Jane Horny hade det riktigt trevligt under denna middag med sina danska vänner från danska motståndsrörelsen Men en av dessa danska vännerna var hennes mördare Efter middagen på restaurangen i Malmö- körde dessa danskar människor från danska motståndsrörelsen till en fiskebåt i Skåne. Där steg Jane Horny ombord på fiskebåten med sina danska vänner . Fiskbåten skulle till Köpenhamn med Jane Horny.

För Jane Horny hade lovats av danska motståndrörelsen att komma till Köpenhamn för att frias från misstankar att hon var en spion . Men det var en stor lögn för hennes mördaren fanns redan ombord på fiskebåten. Det var en blåsig natt för fiskebåten i färden mellan Skåne och Danmark . ombord fanns den rödhåga kvinnan Jane Horney med sina danska vänner från danska motståndsrörelsen. Det blåste mycket den natten för fiskebåten.

Mitt i natten sa man till svenskan Jane Horney att den hon skulle träffa väntade på henne uppe på däck ombord. Jane Horny steg nu ut i natten på fiskebåtens däck . Men när hon kom ut var det ingen där hon tittade ut i det blåsiga havet. Då kom Jane Horneys mördare fram bakom henne . Denna danska mördare tog fram sin pistol och sköt Jane Horney i ryggen med sin pistol. Den rödhåriga svenska kvinnan Jane Horney föll död ner på fiskebåten Den danska mördaren var en ung dansk man från danska motståndsrörelsen. Nu hade danska motståndsrörelsen avrättat en farlig svensk kvinna för att hon var en tysk spion.

Efter mordet på Jane Horney la man hennes kropp i stora segel med järn saker på sig . Sen slängde dem den döda kroppen i havet som sjönk ner i havet. Jane Horneys döda kropp försvann spårlöst ner i havet mellan Skåne och Danmark. Sen körde fiskebåten till Köpenhamn med folk från danska motståndsrörelsen.

Nu var den svenska kvinnan Jane Horney spårlöst försvunnen. Detta hände den 18 januari 1945.

Några månader senare kom det engelska trupper till Danmark, Den tyska krigsmakten flydde tillbaks till Tyskland igen. Nu kom freden till det danska folket. Den danska motståndsrörelsen och polisen grep nu alla danska förrädare som hade jobbat för tyskarna . Det gällde även danska kvinnor som hade ett förhållande med tyska soldater. Dessa danska kvinnor rakade man av håret på deras huvudet och ritade ett nazist kors på deras kroppar Dessa danska kvinnor var förrädare mot Danmark när dem hade en tysk pojkvän eller man. Det fanns många danska barn som hade en tysk pappa dessa barn kallades för tysk ungar under deras uppväxt sen kom freden i Maj månad 1945 till Danmark . Men då hade den svenska kvinnan Jane Horney varit försvunnen i flera månader.

Mordfallet Jane Horny

I juli månad 1945 anmälde Jane Hornys pappa sin dotter som spårlöst försvunnen sen den 18 januari 1945 till polisen. Men den svenska polisen kände väl till den röd håriga kvinnan Jane Horney. För den svenska hemliga polisen hade henne som en spion i Danmark, Därför misstänkte den svenska polisen att danska motståndsrörelsen hade avrättat henne i januarimånad. Men den Svenska polisen öppnade en mordutredning . Men den danska polisen la locket på så det gav inget av värde året 1945.

Tolv år senare året 1957 då öppnade svenska polisen upp mordet på Jane Horeny igen. Men den här gången var det en större utredning om mordet på den svenska kvinnan. Nu kom det svenska kriminalpoliser till Köpenhamn och började förhöra folk från danska motståndsrörelsen . Den här gången fick svensk polis en större bild hur mordet gick till mot Jane Horney. Nu visste svensk polis hur Jane Horney mördades en kall januari natt. Hon blev brutalt avrättad ombord på en fiskebåt av en dansk mördare från danska motståndsrörelsen Denna danska mördare bara sköt ner henne med en pistol. Men Jane Horney är fortfarande spårlöst försvunnen för den svenska polisen .

Men polisen i Köpenhamn la åter locket på om vem som mördade den rödhåriga kvinnan Jane Horney -.denna danska mörare greps aldrig för detta mord. För polisen i Köpenhamn tyckte att det var inget mord utan en avrättning av en farlig svensk Spion . Därför blev mordet på den svenska kvinnan Jane Horney aldrig löst hela mordfallet är helt olöst än i dag.

Än dag har man inte hittat Jane Horneys döda kropp. Någonstans i havet mellan Skåne och Danmark kan Jane Horneys döda kropp ligga på havets botten. Men över 70 år har gått sen mordet på Jane Horeny så det är inte troligt att kroppen finns kvar än idag. För under havet finns det mycket fiskar och djur som har sett till att kroppen har försvunnit helt.

Men mordet på Jane Horney är ett svårt fall att lösa. För det hände under andra världskriget, när danska motståndsrörelsen brutalt bara avrättade Jane Horney . Men i Danmarks ögon var Jane Horney en mycket farlig Spion för tyska krigsmakten. Därför blev hon brutalt avrättad av danska motståndsrörelsen . Polisen i Köpenhamn har sett till att Jane Horneys mördare aldrig fick ett hårt straff för detta brutala mord på den rödhåriga kvinnan Jane Horney från Sverige.

Vampyr jägaren Astrid och vampyr kvinnan från Ungern

En mörk natt kom det en ond vampyr kvinna till staden Göteborg. Denna mörka vampyr kvinna hade röda ögon och stora vampyrtänder. Denna vampyr kvinnan var fem hundra år från landet Ungern från staden Budapest som denna kvinna föddes i för flera hundra år sen . Men nu var hon en ond vampyr. Denna natt kom hon till staden Göteborg och månen var rund och full. Det var början på en lång mardröm för vampyr jägaren Astrid.

Vampyr jägaren Astrid mötte denna onda ungerska vampyr kvinna samma natt på en kyrkogård i staden Göteborg Astrid gick på kyrkogården när den mörka vampyr kvinnan stod framför henne.

Denna vampyr kvinna flög på Astrid Denna vampyr kvinna var mycket stark och våldsam. Men vampyr jägaren Astrid klarade sig på grund av att Astrid hade ett stort kors och visade för vampyr kvinnan då blev hon en stor fladdermus och flög i väg i natten.

Läraren Jonas visste på en gång vilken vampyr kvinna det var. Jonas sa till Astrid och gänget i skolan, att denna vampyr kvinna kommer från Ungern i Östeuropa. I den ungerska huvudstaden Budapest hade denna mörka vampyr kvinna sin stora skräck centrum. Jonas sa mer att, nu har denna mörka vampyr kvinna kommit till Göteborg. Vampyr jägaren Astrid tyckte att nu måste vi ha en plan för att stoppa denna mörka vampyr kvinna från Ungern.

Vampyr jägaren Astrid och hennes gäng gjorde upp en plan för att slå till mot vampyr kvinnan och hennes vampyrer. Astrid gjorde många vapen. Andra i gänget hämtade kors och heligt vatten från Kyrkan. Nästa natt slog vampyr jägaren Astrid och hennes gäng till mot den mörka ungerska vampyr kvinnan i Göteborg. Vampyr jägaren Astrid och hennes gäng stormade nu den mörka vampyren från Ungern. Det blev hårda strider i det mörka huset som den ungerska vampyr kvinnan var i denna mörka natt.

Det var blodiga strider i det mörka huset. Astrid och den mörka vampyr kvinnan från Ungern. Medan Häxan Helga och demon flickan Sofia dödade alla de andra vampyrerna i det mörka huset. Alla dessa vampyrer blev till aska.

Nu kom slutkampen mellan vampyr jägaren Astrid och den onda vampyr kvinnan som var ungerska. Denna vampyr kvinna hade röda ögon och stora huggtänder. Det var en stark vampyr kvinna som hade många mörka krafter. Men denna natt satte vampyr jägaren ett kors mot hennes huvud och högg en träpåle rätt in i vampyr kvinnans kropp. Samtidigt som Vampyr jägaren Astrid högg av denna vampyr kvinnan huvud. Då blev den ungerska vampyr kvinna till bara aska Nu var den ungerska vampyr kvinnan som var fem hundra år död av Astrids hand. Sen gick vampyr jägaren Astrid och hennes gäng hem genom den stora staden Göteborg.

Den unga flickan som var fånge hos trollen i skogen

Den 16 åriga flickan Greta var i skogen en söndag i Småland. Det var en vacker höst dag i skogen som Greta gick i Smålands skog och plockade svamp Då kom det två stora troll som grep tag i den 16 åriga Greta och slog henne i huvudet så hon svimmade av . De två trollen la Greta i en säck och gick ner i skogens underjorden . Nu var Greta troll tagen . Det var när trollen kidnappa människor ner till trollens mörka värld.

När den 16 åriga Greta vaknade fick hon en chock igen för det stod några stora troll och tittade på henne. Då kom det ett gamla troll gubbe som sa till den unga Greta att han skulle gifta sig med henne för han behövde en ny fru. Då skrek den unga Greta till av skräck och fasa. Det var en trollgubbe som var tre tusen år i sin höga ålder. Flickan Greta som var 16 år blev brutalt chockade att hon skulle gifta sig med en trollgubbe på tre tusen år.

Alla stora trollen blev mycket glada att trollgubben skulle gifta sig med den unga tonårsflickan Greta på 16 år. På natten innan bröllopet mellan Greta och trollgubben skulle hända, kom det fram två små troll till Greta som gav henne två trollmedel. Det ena medlet var ett stark gift så att Greta kunde förgifta trollgubben det andra trollmedlet Skulle göra att Greta kunde rymma från trollens mörka värld . dessa två trollmedel fick Greta av två småtroll före hennes bröllop med den tre tusen åriga trollgubben.

Nästa morgon gifte sig Greta med trollgubben. Men Greta la ner det starka giftet i trollgubbens bägare. Greta och trollgubben blev gifta med varandra den morgonen i trollens stora sal. Men när trollgubben drack ur bägaren blev han förgiftad av detta trollgift. Det gjorde att den tretusen åriga trollgubben började komma eld från hans trollkropp sen sprak trollgubben i tusen bitar då var trollgubben död.

Då började den 16 åriga Greta springa bort från den mörka trollvärld i underjorden. Greta sprang ut i skogen och upp till vägen .Där såg en polisen hennes för Greta var efterlyst som försvunnen av sina föräldrar. Polisen körde hem Greta till sina föräldrar. Den 16 åriga Greta skulle aldrig tala om för någon att hon blev troll tagen den dagen hon försvann i skogen . För ingen hade trott henne än då.

Varulven kommer fram till full månen

Det var en mörk fullmåne natt som skräcken började. En varulv kom till den lila byn i Dalarna Denna varulv såg man i byn en natt när full månen var upp i himlen. Det var en stor varulv med mycket hår och hade en stor käft med stora tänder. Varulvens ögon var gula av ondska när varulven stod och ylade utanför byn. Nästa dag hittade man en död man vid ängen som var varulvens offer. Denna man var helt uppsliten i kroppen av varulvens blodiga mord på den äldre mannen i byn i Dalarna. Polisen gjorde nu en mordutredning om mordet på denna man.

En månad senare kom varulven tillbaks till byn igen . Två kärleks par satt i en bil denna full månes natt. Då hoppade den stora varulven upp på bilen. kärleksparet skrek av skräck och körde där ifrån med full Fart. Detta kärleks par kom undan denna stora varulv.

Samma natt blev en hemlös man offer för varulven För Varulven anföll den hemlösa mannen och slet honom i bitar. Sen ylade varulven i full månens sken. Denna varulv var en ett stort monster som mördade människor i den lilla byn i Dalarna. Polisen sökte efter denna mördare men hittade inte mördare. Men två bröder i byn visste om att en varulv var lös i byn i Dalarna. Dessa två bröder visste hur man dödar en varulv. Dessa två bröder smälte ner alla silver saken till silverkulor som kunde döda en varulv. Nästa fullmåne ska dessa två bröder döda denna varulv som härjar i byn.

Nästa fulla måne i byn väntade de två bröder på Varulven med vapen med silverkulor. I denna full måne natt kom den stora varulven på landsvägen. När varulven såg dessa två bröder och anföll dessa bröder på landsvägen. Varulven sprang mot dessa bröder, detta monster var rasande arg och farlig och sprang mot bröderna När varulven anföll dessa bröder. Då öppnade de två bröderna eld mot varulven. Dessa silver kulor träffade denna varulv med flera skott . Det gjorde att varulven flög rätt in till ett träd och var död. Sen blev denna varulv till byns unga präst som var detta monster som satte byn i skräck i Dalarna.

När den unga varulven nu var död så var skräcken över i denna by i Dalarna. Nu måste denna by få en annan präst efter som prästen i byn var varulven. Nu var skräcken över i byn i Dalarna .

Tidsforskaren som kom fel i tiden

Forskaren Anders hade gjort en tidsmaskin så han kunde åka tillbaka i historien och se historiska saker. Anders hade sett många historiska händelser med sin tidsmaskin. Som andra världskriget eller franska revolutionen till riddare tiden under medeltiden. Men Anders var en tidsforskare. Men denna dag skulle allt bli fel för Anders . Anders tänkte se ett slag under första världskriget. Men när Anders tyckte på knappen på tidsmaskinen då gick allt fel för tidsmaskinen small till och tidsforskaren kom miljontals år tillbaka i tiden på jordens historia. Nu såg tidsforskaren Anders att en röd lampa var tänd på tidsmaskinen var sönder.

När Anders gick ut från tidsmaskinen fick han en stor chock för när Anders kom ut i en tid när dinosaurierna levde på jorden. För över 65 miljoner år sen. Det värsta var att tidsmaskinen var helt sönder och Anders skulle aldrig komma i rätt tid i hans liv. För tidsforskaren Anders hade kommit helt fel i tiden och skulle aldrig mer komma hem igen till rätt tid.När Anders kom ut i tiden när dinosaurierna levde på jorden. Anders såg stora dinosaurier som gick runt på marken . Då stod det en stor dinosaurier och tittade på honom. nu började den stora dinosaurien jaga tidsforskaren Anders.

Anders sprang medan den stora dinosaurien och sprang efter honom. Till slut föll Anders till marken och den stora dinosaurien åt upp honom Så slutade tidsforskaren Anders sitt liv medan den stora dinosaurien åt upp honom för över 65 miljoner år sen.

Vampyr jägaren Astrid och den mörka demonen

I ett hyreshus i Göteborg kom det en dag en stor mörk demonen som satte skräck i folket i hyreshusets källare. I denna mörka källare kom denna mörka demon som gick till anfall när en hyresgäst kom ner i den mörka källare .

När en hyresgäst kom ner i den mörka källaren då kom denna mörka demon fram och skrämde och spred Fasa i den mörka källaren. Det var ett stort hyreshus som denna mörka demon hemsökte denna källare. Ingen i hyreslägenheterna vågade nu gå ner till denna mörka källare. En av hyresgästerna tipsade vampyrjägaren Astrid om denna mörka demon i källaren vid hyreslägenheten

Nu kom vampyrjägaren Astrid, demonen flickan Sofia och häxan Helga till hyreslägenheterna. Astrid och de två andarna flickorna gick ner till den mörka källaren . Det var helt mörkt ner i källaren när dessa tre flickor gick i denna mörka källare . Då kom den mörka demonen till anfall mot dessa tre flickor, men vampyr jägaren Astrid gick till anfall mot denna stora mörka demon. Det blev en lång kamp mellan den mörka demonen och Vampyr jägaren Astrid .

Medan häxan Helga och demon flickan Sofia läste mörka böner i den mörka källaren . Så kämpade vampyr jägaren Astrid och dem mörka demonen. Till slut högg vampyr jägaren Astrid av den mörka demonens huvud och då var denna mörka demon död i den mörka källaren. Där med var skräcken över för hyresgästerna vi denna hyreslägenheterna.

En mörk natt på kyrkogården

Patrik och hans flickvän Jenny gick detta par genom en mörk kyrkogård. Patrik och Jenny gick hand i hand ge genom denna mörka kyrkogård som var en mycket mörk november natt. Detta var natten mellan Lördagen och Söndagen. Denna kyrkogård var mycket mörkt denna november natt.

Då kom de levande döda fram på Kyrkogården. Dessa levande döda jagade nu Patrik och Jenny genom kyrkogården De levande döda grep tag i Patrik och drog ner honom ner till underjorden för att bli en levande död. Men Jenny sprang vidare på kyrkogården medan de levande döda jagade henne. Till slut grep de levande döda tag i Jenny och drog ner henne till de levande döda i underjorden.

Nu var Patrik och Jenny en av de levande döda som gå omkring på kyrkogården som levande döda . En hemsk mardröm i dödsriket. Nu går Jenny och Patrik som två levande döda på denna kyrkogård.

Vampyr jägaren Astrid möter Dracula

En mörk natt gick vampyr jägaren Astrid på Göteborgs kyrkogård Vampyr jägaren Astrid jagade vampyrer på denna kyrkogård. Då stod en lång mörk vampyr och tittade på Astrid Medan Astrid jagade en vampyr och döda denna vampyr. Då kom den långa vampyren emot henne. Denna långa mörka vampyr hade fina kläder med släng kappa på sig. Denna vampyr hade röda ögon med stora vampyr tänder. Denna långa vampyr buga sig och sa till vampyr jägaren Astrid. att han var den kända vampyren Dracula.

Vampyr jägaren Astrid bara stirrade på den långa vampyren från Rumänen. Astrid förstod att denna långa vampyr var den ökända Dracula från Rumänien. För vampyren Dracula var en av världens farligaste vampyr. Vampyr jägaren Astrid bara stirrade på vampyren Dracula från Rumänien.

Dracula kom till Göteborg för att träffa den ökända vampyr jägaren Astrid för att kämpa mot henne i strid. Då tog Astrid fram Sin träpåle och högg mot Dracula Men då blev Dracula till en fladdermus framför Astrids ögon. Sen flög den stora fladdermusen i väg i den mörka natten.

Vampyr jägaren Astrid sprang till läraren Jonas och sa att den ökända vampyren Dracula har kommit till Göteborg för att kämpa mot henne läraren Jonas Samlade nu hela gänget till ett kris möte om att vampyren Dracula har kommit till Göteborg för att kämpa mot vampyr jägaren Astrid .

Ett kris möte på skolan

Nu hade läraren Jonas ett krismöte på skolan om att vampyren Dracula Läraren Jonas hade läst om Vampyren Dracula. Läraren Jonas sa till vampyr jägaren Astrid att denna vampyr Dracula är den farligaste vampyr som du ska kämpa emot för han är den ökända vampyren Dracula som är så väl känd i historien.

Astrid och häxan Helga och demon flickan Sofia hade ett kris möte om den ökända vampyren Dracula som kom till Göteborg för att kämpa emot vampyr jägaren Astrid. Alla i gänget skulle läsa om vampyren Dracula innan vampyr jägaren Astrid skulle kämpa emot den kända vampyren Dracula som nu härjade i den svenska staden Göteborg för att kriga emot den ökända vampyr jägaren Astrid.

Samma natt gick den unga studenten Malin hem från en student fest det var en mörk natt. Då kom vampyren Dracula över Malin det hon såg var en lång vampyr med fina kläder som började hugga i Malins hals. Sen drack Dracula studenten Malins blod från hennes hals. Samma natt bara försvann studenten Malin från staden Göteborg . Hur mycket polisen än sökte efter Malin då hittade man inte Malin någonstans. För då var studenten Malin en Vampyr hos vampyren Dracula.

Vampyr jägaren Astrids Jagar Dracula

Astrid och hennes gäng försökte hitta Vad vampyren Dracula bodde någonstans. Men hade problems att hitta vad han bodde någonstans . Men vampyr jägaren visste att vampyren Dracula hade flytta från Rumänien . denna ökända vampyr hade kommit till Göteborg för att kämpa emot vampyr jägaren Astrid. Men vad Dracula bodde någonstanns visste inte Astrid och hennes gäng ,

Vampyren Dracula bodde i ett mörkt hus i Göteborg. Där bodde han i den mörka källaren med andra vampyrer i sina kistor i denna källare. Det var en Mycket mörk källare som kistorna med dessa vampyrer låg och sov under dagarna. När den mörka kvällen kom då kom vampyren Dracula upp från sin kista och gick ut på stan.

Dracula gick genom staden Göteborg denna mörka kväll. senare på kvällen blev Dracula en stor varg som var i närheten av vampyr jägaren Astrid och hennes gäng. Den stora vargen såg på detta gäng med sina röda ögon. När Astrid gick ut en stund då såg hon denna stora varg som såg på henne med sina röda ögon. När Astrid jagade vargen då sprang vargen sin väg . Men Astrid hann inte i kapp denna stora varg. Sen blev denna stora varg till vampyren Dracula som tittade med sina röda vampyr ögon. Sen blev Dracula till en fladdermus och flög i väg i den mörka natten. Nästa morgon låg Dracula i sin kista medan andra vampyrerna låg i sina vampyr kistor. Nu sover dessa nattens barn till vampyrer och Sover sin dödens sömn i sina kistor i det mörka huset.

Jakten på vampyren Dracula i Göteborg

Vampyr jägaren Astrid och hennes gäng jagade vampyren Dracula i staden Göteborg. Häxan Helga och demon flickan Sofia forskare om denna vampyr Dracula från Rumänien. Medan vampyr jägaren Astrid sprang runt och sökte vad denna vampyr kunde var. Men staden Göteborg är en Mycket stor stad.

Nästa natt gick Astrid på kyrkogården då kom vampyren Malin emot henne med sina röda ögon . bakom Malin stod vampyren Dracula nu blev det kamp mellan Malin och vampyr jägaren Astrid . Dessa två slogs på kyrkogården men så blev vampyren Malin en fladdermus som flög i väg i natten . Medan vampyren Dracula blev till en stor varg som sprang i väg från Kyrkogården.

Nu förstod vampyr jägaren Astrid att slå Dracula skulle behövas mer planerad sätt att döda denna vampyren Dracula från Rumänien.

Vampyr jägaren Astrid söker vidare efter Dracula.

Vampyr Jägaren sökte i hela Göteborg efter vampyren Dracula utan att hitta honom någonstans. En mörk natt sökte Dracula kom hon in till ett mörkt lager då kom vampyren Dracula emot henne som ett stort monster med två huvuden stora röda ögon detta monstrets tänder var mycket stora. Detta monster kom emot Astrid med stora steg. Men vampyr jägaren Astrid visade upp sitt kors och det heliga vattnet från Kyrkan. Då blev detta stora monster till en stor fladdermus som flög runt och försvann från det mörka lagret. Nästa natt hittade vampyr jägaren Astrid det mörka stora huset som vampyren Dracula bodde i då bestämde sig Vampyr Jägaren Astrid att slå till nästa natt. Vad Astrid inte visste var den natten skulle bli till mardrömmarna natt för vampyr jägaren Astrid och hennes gäng i kampen emot vampyren Dracula.

Slutkampen mot vampyren Dracula

Denna natt gick vampyr jägaren Astrid och hennes gäng in till det mörka stora hus som vampyren Dracula bodde när detta gäng kom till trappan ner till källaren då stod vampyren Malin i trappan och väntade på gänget. Nu fick Astrid kämpa emot vampyren Malin en stund men Astrid högg en påle i vampyren Malins kropp då blev hon till bara aska kvar av henne.

Nu gick gänget ner till källaren i det mörka huset. i denna mörka källare fanns det några vampyr kistor som stod där . nu öppnades en vampyr kista och vampyren Dracula kom upp i källaren . Nu Kämpade vampyr jägaren Astrid och vampyren Dracula mot varandra. Medan resten av gänget kämpade emot andra vampyrerna i källaren. Astrid och vampyren Dracula kämpade i denna källare det blev till en mardröms natt för dem som kämpade denna natt.

Astrid och Dracula kämpade nu hårt i den mörka källaren. Till slut satte Astrid ett kors mot Draculas huvud så han skrek av chock. Då högg vampyr jägaren sin träpåle rätt in till vampyren Draculas kropp så det kom rök från Draculas kropp. Då höjde Astrid sitt vapen och högg av vampyren Draculas huvud som föll ner till golvet. Då blev vampyren Dracula till en hög aska på golvet. Nu var vampyren Dracula död. resten av vampyrerna dödades av häxan Helga, demon flickan Sofia och läraren Jonas. Där med var denna mardröm över för alla i staden Göteborg.

Vad hände sen?

Efter att vampyren Dracula dödades blev allt lugnt för vampyr jägaren Astrid och hennes gäng i Göteborg. Nu var det som vanligt i skolan för vampyr jägaren Astrid och hennes vänner. Läraren Jonas skrev rapporter om slutkampen mot den rumänska vampyren Dracula . En mörk del i vampyr jägarens Astrid kamp mot vampyrer och demoner som härjar i Staden Göteborg .

Även om vampyren Dracula och hans vampyrer nu var döda. Men andra vampyrer och demoner var kvar i staden Göteborg. Det gjorde att vampyr jägaren Astrid gick runt på kyrkogården och på andra ställen i staden Göteborg och jagade vampyr och demoner runt i staden. Där med var allt normalt för vampyr jägaren Astrid.

Polisen Johan kommer till Mexiko

Kommissarie Johan var på ett stort plan som flög till Mexiko. Johan skulle till Mexiko för att lösa ett dubbelmord i Stockholm han skulle även hjälpa polisen i huvudstaden Mexiko City att kolla upp det blodiga maffia kriget som pågick i Mexiko. Johan var på flyget till Mexiko. Kommissarie Johan läste om dubbelmordet i Stockholm på ett par från Mexiko. För en vecka sen skulle de unga gifta paret från Mexiko på morgonen skulle köra till sitt jobb på deras mexikanska restaurang i Stockholm. När paret skulle köra till restaurangen denna morgon då sprängdes deras bil i luften av en bilbomb som dödade detta mexikanska par. Det var en bilbomb som dödade detta par. Alla spår efter mördaren gick till Mexiko och mexikanska maffian. Därför skulle kommissarie Johan till Mexiko och hitta mördaren som mördade det mexikanska paret med en bilbomb i Stockholm.

Johan var på planet mot Mexiko medan poliserna Linda och Sara skulle vara i Stockholm och jobba där. Men Kommissarie Johan var på flyget till Mexiko för att lösa ett dubbelmord i Stockholm på ett par från Mexiko. Alla bevis var att maffian i Mexiko låg bakom att det gifta paret sprängdes luften av en bilbomb. Kommissarie Johan skulle nu hitta denna mördare som var med i maffian i Mexiko Johan visste att knark kriget i Mexiko var ett blodigt krig, Maffian hade mördat många tusen människor i landet som det var ett inbördeskrig i Mexiko mellan polisen, krigsmakten och knark maffian. Det var ett inbördeskrig det handlar om hela Mexiko var en krigszon utan like. Det var ett farligt uppdrag som kommissarie Johan hade fått. Polisen Johan tittade ut genom fönstret när flyget flög mot Mexiko.

Polisen Johan kom till Mexiko med flyget. En hög polisman hämtade honom på flygplatsen Dem körde genom huvudstaden Mexiko City med en polisbil. Det var en mycket varm dag i landet. Dem kom till polishuset där träffade Johan poliser med tunga vapen. Men även soldater från krigsmakten som kämpade mot knark maffian. Johan pratade med den höga polisen och en hög militär hur dem kämpade mot maffian i landet. På kvällen sen mötte Johan en FBI agent som kom till Johan på hotellet.

FBI agenten John

Kommissarie Johan och FBI agenten John tog en drink på kvällen på hotell baren. FBI agenten John kom från USA som jobbade med att kämpa mot maffian i Mexiko.

John hade välkomnat Johan till helvetet för detta knark krig i landet är det värsta och blodiga han hade varit med om som FBI agent i sitt jobb. Det var blodiga mord hela tiden mot människor i landet. Det var bombattentat och kidnappingar hela tiden det handlade om. Detta knark krig är som ett blodigt inbördeskrig i Mexiko sa FBI agenten John till polisen Johan på hotell baren den kvällen när dem tog en drink där.

Kommissarie Johan visade upp dubbelmordet på det mexikanska paret som sprängdes i luften av en bilbomb i Stockholm för FBI agenten John. Johan visade upp den misstänkta mördaren för FBI agenten. John kände igen denna misstänkta mördare. Denna mördare är en känd lönnmördare för maffian i Mexiko. denna man är en farlig lönnmördare inom knark maffia i landet sa John. Nästa morgon skulle Johan följa med polisen i Mexiko för att gripa folk från knark maffian

Maffian i Mexiko

Denna varma morgon körde polisen och krigsmakten ut på landet för att gripa misstänkta inom knark maffian. Tungt beväpnade poliser stormade en fabrik massor av soldater var med i denna razzia mot knark fabrik. Polisen grep alla människor i fabriken Alla gripna fördes bort till stora bilar som förde bort dessa misstänkta på knark fabriken. Dem kom till fängelser. Polisen hade tunga Vapen med sig man hittade även knark, vapen polisen Johan Var med på denna razzia på knark fabriken. Sen stormade polisen nästa knark fabrik i landet. Dessa poliser och soldater som förde bort människor till bilar och lastbilar som nu var fångar. Man förde dessa människor till fängelser i Mexiko. Kommissarie Johan var med dessa stora razzior gjorde på knark fabrikerna i landet.

Sen körde poliserna till en massgrav. Man hade hittat över 15 döda människor i en massgrav ute på landsbygden. Polisen grävde denna massgrav.

Alla offren var halshuggna i graven. FBI agenten John sa till Johan att det var knark maffian som låg bakom dessa massmord på människor som var emot knark maffian. Kommissarie Johan tittade ner på massgraven där alla halshuggna människor var. polisen Johan ryste när han såg alla halshuggna offer i massgraven.

Samma dag skulle en stor domare i domstolen köra till ett ärende i Mexiko City. När domarens bil kör på gatan då sprängdes Dommarens bil i luften. Den stora domaren dödades på en gång av denna bilbomb. Den stora bilen stod nu i brand. Detta var ett brutalt mord på en domare som jagade knark maffian. Nu var han brutalt mördad av maffian. Samma dag mördades en hög polisman i Mexiko City En lastbil körde fram och sköt ner denna höga polisman. Detta var ett blodigt mord på den höga polis mannen.

Det blodiga maffia kriget

Nu skulle en polisstyrka och krigsmakten storma en stor knark fabrik på landsbygden i Mexiko. Den stora polisstyrkan stormade knark fabriken. samtidigt anföll Mexikos krigsmakt denna knark fabrik. Kommissarie Johan var med och tittade på hela denna krigszon som det blev nu. Det blev nu blodiga strider nu på knark fabriken. Poliser och soldater öppnade eld mot knark maffian på fabriken. Samtidigt öppnade Maffian eld mot krigsmakten och polisen som stormade denna fabrik som gjorde knark. Det var blodiga strider runt fabriken. Prickskyttar sköt mot polisen och soldaterna. Då kom det krigs helikoptrar från krigsmakten som nu började bomba området med bomber. Dessa sprängde runt knarkfabriken.

Polisen Johan var nu förvånad för han förstod att nu var han i en krigszon. Johan tänkte jag har hamnat mitt i ett blodigt slag mellan knark maffian och Polisen och krigsmakten.

Man bombade sönder området brutalt knark fabriken sprängdes nu i luften av krigsmakten detta var en blodiga strider som Johan såg denna dag. Polisen och krigsmakten dödade det flesta på knark fabriken. Medan andra greps av polisen. Johan tänkte sådant här skulle aldrig den svenska polisen göra i Sverige.

Nästa dag skulle kommissarie Johan hem till Sverige igen. Johan tog farväl till FBI agenten John innan han steg på sitt plan hem till Sverige igen. John och Johan skakade han med varandra sen steg Johan på flyget till Sverige igen. Sen flög planet mot Sverige. Johan tänkte hur kunde han ha hamnat mitt i en krigszon i Mexiko. Kommissarie Johan var glad han var en svensk polis och inte var polis i Mexiko i det laglösa landet. Detta var det svåraste fall han någonsin hade haft tyckte han men nu var han på väg hem till Sverige igen. Två dagar senare kom Johan kommissarie till polishuset i Stockholm igen och fick jobba med Linda och Sara som vanligt.

Vad hände sen

FBI agenten John kom hem till USA igen. För John Hade fått ett nytt uppdrag av FBI. John skulle starta en grupp FBI agenter som skulle hitta en seriemördare som härjade I USA. Denna seriemördare hade kört runt i olika delstater och mördat en rad kvinnor nu i ett halvår Johns uppdrag var att hitta denna Seriemördare och att stoppa honom. John tog med en rad FBI agenter för att hitta och gripa denna farliga seriemördare som härjade i USA.

Kommissarie Johan skrev många rapporter om sin tid i Mexiko. Hur han hamnade i en blodig krigszon i Mexiko. när han klar med dessa rapporter till högre poliser i Stockholm. sen gick han tillbaka till mordgruppen som löste mord fall med poliserna Sara och Linda. Kommissarie Johan var Mycket glad att vara hemma i Stockholm igen med sin normala mordgrupp på polishuset i Stockholm och inte i det laglösa landet Mexiko.

 

En varulv i Göteborg

Ett kärlekspar var i sin bil denna sena fullmånes kväll. När kärleksparet var i bilen då hoppade en stor Varulv upp på bilen och anföll kärleksparet. Varulven slog sönder bilen medan kärleksparet gallskrek, varulvens stora händer slog mot kärleksparet. Då kom vampyr jägaren Astrid som sprang fram mot varulven som anföll Astrid. Astrid slogs med varulven hårt. till slut jagade Astrid varulven ifrån kärleksparet. Detta kärlekspar överlevde denna attack från en Varulv utan några skador alls. Men deras bil var helt sönder slagen av varulven Samma natt hörde vampyr jägaren Astrid hur varulven ylade i fullmånens starka sken. Då förestod Astrid att en stor varulv Var lös i staden Göteborg.

Nästa dag undersökte Astrid och läraren Jonas bilen som var sönderslagen av varulven. Jonas som var Astrids mentor undersökte bilen noga. Jonas sa att det var en varulv som varit i farten en varulv är lös i staden.

Samma eftermiddag läste Jonas, Astrid och häxan Helga om varulvar. En varulv är mellan varg och en människa. Varje fullmåne blev denna människa en varulv. För att bli en varulv måste offret bli biten av en varulv. Man kan döda en varulv med silver kulor från en pistol. Men Jonas sa till Astrid att hon måste fånga denna varulv levande för i grunden var varulven en levande människa. När Astrid hörde detta suckade hon tyngt för hon visste att fånga en varulv är mycket svårt att göra. Samma natt gick varulven genom natten i Göteborg. Varulven gick i parken medan fullmåne lyste i natten. Varulven gick genom parken i Göteborg. När Astrid gick i parken såg hon varulven då försökte hon fånga varulven, Men varulven kom undan vampyr jägaren Astrid. Medan fullmånen Var full och rund. Nästa morgon blev varulven till skoleleven Kent. Kent fick en chock att han var varulven. Tonårspojken Kent gick i samma klass som vampyr jägaren Astrid och häxan Helga.

Den onda häxan Jenny

Nästa dag läste häxan Helga en bok om trollformler. Då kom den onda häxan Jenny fram till Helga. Jenny frågade Helga om hon ville hjälpa henne med några nya trollformler. Häxan Helga sa nej till att hjälpa Jenny med mörka trollformler. för Helga gillade inte häxan Jenny som hon tyckte var en ond häxa. Samma kväll gick häxan Jenny in i ett mörkt rum. Där började Jenny läsa några mörka trollformler från en bok. Då blev Jennys ögon helt blåa av ondska. Sen kom det en mörk trollformel över rummet.

Jenny tog nu fram en ond trollformel som gjorde att hela Göteborg kom i en mörk avgrund av kaos och panik. För Jenny var en mörk häxdemon en sådan demon är mycket farliga. Häxan Jennys mörka trollformel gjorde att allt nu var kaos och panik i staden Göteborg. Den onda häxan Jennys ögon var helt blåa av ondska.

Kaos i Göteborg

Det var nu kaos i Göteborg. Bilar slutade gå på gatorna. Det hände många trafik olyckor i staden. Polisen fick rycka ut på många trafik olycka i staden. Spårvagnarna slutade gå i staden. Folket började slås på gatorna för spårvagnarna slutade helt gå så folket blev helt galna. sen kom det en stor mardröm, En grön demon flög runt i staden med stora vingar. Denna gröna demon spred skräck i Göteborg.

Vampyrerna sprang omkring som helt galna och jagade folk i staden. Vampyrerna var helt förvirrade på grund av häxans Jennys mörka trollformel över staden Göteborg. Samtidigt som den gröna demonen flög runt i staden och spred skräck över allt i staden Göteborg.

Det var ett diskotek i Göteborg som var öppen denna kväll. Ungdomarna dansade på golvet medan musiken spelade högt. Då stormade en stor varulv in till diskoteket alla på diskot skrek av skräck och sprang ut från festsalen. Varulven jagade alla på diskoteket som sprang och skrek av skräck. När ungdomarna försvann från diskoteket då sprang varulven vidare i natten i staden Göteborg. Då träffade varulven på fyra vampyrer som stod på gatan. Varulven och vampyrerna såg varandra då började dessa väsen att slås mot varandra på gatan. Det var stor slagsmål på gatan mellan en varulv och fyra vampyrer. Till slut sprang varulven vidare i natten medan de fyra vampyrerna sprang åt ett annat håll dessa fyra väsen var denna natt mycket förvirrade och allt var galet för dessa väsen denna natt när allt var helt galet i Göteborg. När vampyr jägaren Astrid gick på en gata kom den gröna demonen emot henne. Denna stora gröna demo med sina stora vingar gick nu till attack mot Astrid. Men Astrid började kämpa mot denna demon på gatan. Det blev en lång kamp mellan Vampyr jägaren Astrid och den gröna demonen med stora vingar på gatan. Till slut hög Astrid av den stora demonens huvud som föll död ner på gatan. Nu begravde Astrid denna stora gröna demo under marken i en park.

Vampyr jägaren Astrid fångar varulven.

Varulven gick på gatan när Astrid och läraren Jonas kom emot denna varulv som gick på gatan denna varulv gick till anfall mot Astrid och Jonas. Då sköt Astrid en stor pil mot varulven som träffade kroppen på varulven. Denna stora pil gjorde att varulven blev mycket trött och bara somnade på gatan.

Då kedjade Jonas och Astrid den stora varulven med kedjor. Varulven var nu helt nersövd. Astrid och Jonas låste in varulven i en stor bur som dem låste mycket noga. Astrid och Jonas hade fångat denna varulv nu skulle dem vänta till nästa morgon för se vem som Var en varulv. Sen skulle läraren Jonas prata med denna människa som var en varulv. Det var samtidigt som häxan Helga skulle ha sin slutstrid med demon häxan Jenny.

Den mörka slutstriden

Häxan Helga gick in till det mörka rummet. Där var demon häxan Jenny som låg bakom att det var kaos i Göteborg med en mörk trollformel. När Jenny såg Helga blev hennes onda blå ögon ännu mer onda man kunde nu se att Jenny var en häxdemon. Men häxan Helga tog fram sitt trollspö medan Jenny tog farm sitt trollspö. Nu blev det en blodig kamp mellan häxan Helga och demonhäxan Jenny. Dessa två häxor kämpade med sina trollspö som i denna slutstrid mellan Jenny och häxan Helga. Demonhäxan Jenny var en mycket farlig demon och en häxa Nu när det var slutstrid mellan Jenny och Helga. Då blev Jenny till en ren demon hennes ögon var helt blå av ondska nu kunde man se vilken farlig demon Jenny var. Helga och Jenny fäktades med sina trollspö i det mörka rummet. Helga och Jenny Kämpade mellan liv och död denna natt. Demonen Jenny Var nu en mycket farlig demon. Men häxan Helga var en mycket strak häxa som kunde kämpa mot denna demonhäxa.

Det kom gröna strålar från dessa trollspö som kämpade mot varandra. i det mörka rummet. Jenny och Helga kämpade hårt i det mörka rummet det var en kamp mellan dessa två häxor mellan liv och död. Till slut sköt Helga en grön stråle från sitt trollspö som träffade demonhäxan Jenny som gallskrek högt en stund sen sprängdes demonhäxan Jenny i tusen bitar i det mörka rummet. Nu var demohäxan Jenny död. och det var häxan Helga som dödade demonhäxan Jenny av sitt trollspö. Samma stund som Jenny dödades blev allt normalt i Göteborg nu var kaoset och paniken över i Göteborg allt var ny normalt igen i staden

Nästa morgon blev varulven till tonårspojken Kent som blev denna varulv. Läraren Jonas pratade med Kent en lång stund. Varje gång det var fullmåne måste Kent vara inlåst i en stor bur för som varulv fick han inte gå lös i Samhället.

Vad hände sen en månad senare?

Varulven var instängd i en stor bur. Denna varulv gick fram och tillbaka i den stora buren. Tidigt på kvällen låste man in tonårspojken Kent i buren Nu på natten var Kent en varulv som gick fram och tillbaka i buren. Medan häxan Helga och läraren Jonas vaktade varulven den natten. Häxan Helga var nu helt bra igen efter att hon dödade demonhäxan Jenny för en månad sen. Denna natt läste Helga en bok om trollformler. Medan läraren Jonas läste en bok. Hela tiden gick varulven fram och tillbaka i buren som varulven var inlåst i buren. Vampyr jägaren Astrid hade jagat och dödat några vampyrer den natten. sen gick Astrid till buren där varulven var inlåst.

Astrid tog en stol och tittade på varulven i buren. sen somnade Astrid när hon tittade på varulven i buren. För att jaga och döda vampyrer blev man trött av så hon somnade på stolen. Varulven gick fram och tillbaka i buren mycket rastlöst Det var en stor varulv som var i buren denna varulv fick inte gå löst i samhället därför var varulven inlåst i denna stora buren. På himlen var månen rund och full. När varulven såg den fulla månen då ylade varulven högt i sin bur.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 januari 2021
Sidan publicerad av: Kerstin Jarl
Omsorg och stöd