Blentarpsgården

Blentarpsgården ligger centralt i Blentarp med närhet till affär. Boendet har fina uteplatser och gångbanor som inbjuder till promenader.

Vi vill sätta fokus på framtiden och det friska samt kundens möjligheter och resurser att bemästra svårigheter. Vägledande i alla situationer ska vara att skapa meningsfullhet, hanterbarhet och begriplighet.

Huset
Blentarpsgården byggdes 1998. Det finns 18 enrumslägenheter på ca 30 kvm samt en tvårumslägenhet på ca 59 kvm. Huset erbjuder också trådlöst internet i alla publika utrymmen.

Lägenheten
Flertaget lägenheter är enrumslägenheter med stort hygienutrymme. Det finns trinettkök och kylskåp i lägenheten. I lägenheten finns även en säng med madrass. Övrigt möblerar hyresgästen själv.

Avgifter
Kunden betalar omvårdnadsavgift, måltider och månadshyra. Hyran avser en egen lägenhet samt tillgång till gemensamma rum och trädgård som delas med andra hyresgäster.

Vi som arbetar här
Omsorgspersonal finns tillgänglig dygnet runt. Personalen ska ha god kännedom om dig och du ska känna dem. De hjälper dig med det du behöver i din lägenhet. På boendet kan du alltid nå personalen genom att trycka på din trygghetsklocka.

Du har tillgång till en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. I verksamheten finns också sjukgymnast och arbetsterapeut. Dessa kan göra individuella bedömingar och behandlingar samt handleder personalen i omsorgsarbetet. För verksamheten finns en ansvarig chef, som du och dina anhöriga kan vända er till med frågor.

Mat och måltider
Blentarpsgården har inget storkök utan får färdiglagad mat från Björkbackens kök. I boendet ingår helpension med tre huvudmål och mellanmål. Du väljer själv var du vill äta dina måltider.

Kontakt

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 juni 2019
Sidan publicerad av: Elisabeth Lyrén
Omsorg och stöd