Örnens öppna verksamhet

Örnens öppna verksamhet finns på Lilla Norregatan 10 och har öppet alla vardagar.

Örnens öppna verksamhet finns på Lilla Norregatan 10 och har öppet alla vardagar. I den öppna verksamhet finns möjlighet att träffa andra för gemenskap eller att delta i aktiviteter som stödjer återhämtningen.

Örnens Öppna verksamhet vänder sig till dig som är över 18 år och har en varaktig psykisk funktionsnedsättning eller har psykiatriska tillstånd av kortvarig och övergående natur, exempelvis diagnosen Akut stressyndrom/Anpassningsstörning

All personal är utbildad i ett återhämtningsinriktat arbetssätt där vi tar tillvara dina styrkor och resurser för att du ska må så bra som möjligt. Med utgångspunkt från våra lokaler centralt i Sjöbo erbjuder vi aktiviteter som till exempel naturupplevelser, social samvaro, bingo, matlagning, bakning och skapande/hantverk enskilt eller i grupp.

All personal har tystnadsplikt och är varsamma om det förtroendet som visas oss. Vi för inte vidare någon information utan att du/ni godkänt det.

Ring eller maila oss för att boka ett besök. Vi finns på Lilla Norregatan 10.

Telefon: 0416-273 08 eller Mail: ornen@sjobo.se

Nej det behövs inga biståndsbeslut för att vara på den öppna verksamheten.

Det går bra att kontakta oss för en närståendes/väns räkning. Vi visar gärna upp verksamheten så ni kan se vad vi gör.

All personal är utbildad i ett återhämtningsinriktat arbetssätt där vi tar tillvara dina styrkor och resurser för att du ska må så bra som möjligt.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 oktober 2020
Omsorg och stöd