Biografen

Flora's skylt mot blå himmel

Välkommen att mysa i Floras trevliga biosalong på Idegatan 5! Biobiljetter kan bokas på nätet och köpas på biografen. Detsamma gäller presentkort till biografens bioföreställningar.

Boka och köp biljetterna på internet för att undvika köbildning.

OBS! Från och med 1/12 har vi coronasäkrat biografsalongen och gjort vissa platser icke-bokningsbara. Det innebär att det finns en garanti om att du inte sitter bredvid någon annan än ditt sällskap. Via hemsidan kan du nu boka platser två och två. För att boka till större sällskap eller för att boka våra handikapplatser hänvisar vi till att ringa Flora under öppettider, skicka ett mail till florabio@sjobo.se eller köpa dina biljetter i biljettkassan 30 min innan visning.

Ordinarie visningar onsdag och torsdag kl 19, lördag kl 15, samt söndag kl 15 och kl 19. Biljettkassan öppnar 30 min innan visning. Under vår- och höstterminerna visas en serie kortfilmsprogram för knattar. Se under rubriken Knattefilmklubben.

Vilka filmer går på Flora?

Du hittar våra filmer på Facebooksidan Biografteatern Floralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på Floras boknings- och biljettsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 november 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Uppleva och göra