Biografen

Välkommen att mysa i Floras trevliga biosalong! Biobiljetter kan bokas på nätet och köpas på biografen. Detsamma gäller presentkort till biografens bioföreställningar.

Under 2020 visas film onsdag och torsdag kl 19, lördag kl 15, samt söndag kl 15 och kl 19. Under vår- och höstterminerna visas en serie kortfilmsprogram för knattar. Se under rubriken Knattefilmklubben.

Inför 2020

Det är mycket på gång i Florahuset och många nyheter kommer under 2020.
Föreställningsdagarna förändras. Nytt är att vi visar film torsdagar och lördagar. Fredagsföreställningarna försvinner. Andra nyheter är att vi då och då visar frukostbio på lördagmorgnar, med frukostbuffé och film. Det går bra att komma i pyjamas. Vi tar åter upp barnvagnsbion någon gång i månaden, lite ljusare i salongen och paus i mitten. Stick- och virkbio med kaffe och kaka kommer också att dyka upp i programmet.

Vilka filmer går på Flora?

Du hittar våra filmer på två ställen; antingen i vår evenemangskalender eller i vårt bioprogram i pdf, som också finns i utskrivet att hämta på bl a biografen och i Kulturhuset.

Aktuellt bioprogram hittar du här!

Köpa/boka biljetter

Flora är kontantfritt, så betala med kort eller swish. Bokade biljetter hämtas senast 30 minuter före föreställningen. Biljettkassan öppnar 60 min före föreställning.

Biljettpriser

Ordinarie kväll: 120 kr
Ordinarie kväll 3D: 150 kr
Matiné: 85 kr.
Matiné 3D: 105 kr.
Biljettkassan öppnar 60 min innan föreställning.

Betalning med kort eller swish - biografen tar ej kontanter.

Presentkort med valfritt värde finns att köpa på biografen i samband med ordinarie visningar.

Grupprabatt 20 procent på biljettpriset vid köp av 20 biljetter eller mer vid samma tillfälle och till samma föreställning.

Besöksadress: Idegatan 5, Sjöbo, tel i samband med bioföreställning 0416-27158.


Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 februari 2020
Sidan publicerad av: Ylva Wallström
Uppleva och göra