Knattefilmklubben

Nu är det snart dags för Knattefilmklubben igen!

Knattefilmklubben riktar sig till barn mellan cirka 3 och 6 år. Tre korta filmer per termin.

Medlemskortet, som ger fritt inträde till tre filmvisningar per termin, kan köpas på Flora i samband med visningarna och kostar 75:- för tre filmer! Medföljande vuxen behöver inget kort.

Filmerna visas på Flora på Idegatan i Sjöbo klockan 10 på tisdagar tre gånger / termin. För vidare information ring telefon: 0416-271 66.

Datumen för 2022 är nu satta, och knattebioklubben fortsätter på tisdagar följande datum:

Vårterminen:
15/2 ”Sånger med superkompisarna”

22/3 ”Alfons och hemlige Mållgan”
26/4 ”Lea och skogspiraterna”

Höstterminen: 20/9, 25/10, 22/11

Knattefilmer hösten 2021

21 september kl 10.00

Sagoland - 31 min

Fantasifullt och filosofiskt för de minsta med de tre filmerna Månulvarna, Roboten och Valen och Sigrid och Natten. Filmerna avhandlar stora känslor och etiska dilemman – sorg och försoning, att osjälviskt rädda djur och natur, utsätta sig för vatten fast man är en robot och att längta bort och kanske hitta hem på kuppen.

19 oktober kl 10.00

Snipp, Snapp Snut och tråkmånsarnar - 31 min

Ett färgsprakande filmäventyr för de minsta! I en fantasivärld bor de busiga kompisarna Snipp, Snapp och Snut. De lever ett härligt liv bland träd fulla med bullar och ballonger. Men där bor även de fyrkantiga Tråkmånsarna, som vill förbjuda allt som är kul. Snipp, Snapp, Snut och Tråkmånsarna är en interaktiv filmupplevelse för de minsta där biopubliken hjälper till..

16 november kl 10.00

Shooms otroliga resa - 34 min

Lilla ugglan Shoom kommer till världen precis som en storm välter trädet hon bor i men sina uggleföräldrar och sitt ofödda syskon som fortfarande är ett ägg. I stormen kommer den lilla ugglefamiljen ifrån varandra och Shoom står plötsligt ensam med sitt okläckta syskon. Hon måste hitta sina föräldrar! Nu börjar en spännande resa genom den vildvuxna tropiska skogen där både snälla och farliga djur bor. Men ingenting kan stoppa Shoom. Hon är fast besluten att hitta en förälder även om det råkar vara är en alligator!

Förfilm:
Den här är den andra filmen om Aston. Aston ska snart fylla år! I sin väntan slår Aston in allt som kommer i hans väg i fall någon skulle ha glömt att även han snart bör få paket.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 november 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Uppleva och göra