Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1 samt på Navet. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Information om Covid-19
Vår undervisning fortlöper som vanligt och vi följer folkhälsomyndig-hetens rekommendationer. Skulle rekommendationerna ändras på så sätt att vår verksamhet kommer att påverkas, går vi ut med information om detta. Konserter och andra fysiska evenemang är inställda under vårterminen. Tänk på att komma hit utan förkylningssymptom samt att bibehålla en god handhygien, vi på kulturskolan gör det samma. Tack!

Loggan för projektet, en ung person som skjuter en filmrulle framför sig och texten MovieIt

Filmkollon 11-13 augusti och 27-29 oktober.

Att skapa film är något av det roligaste man kan göra! Här får du under tre dagar på sommarlovet och tre dagar på höstlovet skriva manus, filma, skådespela, redigera, lägga ljud, kort sagt skapa en egen film. Det gör du tillsammans med duktiga filmlärare och nya och gamla kompisar. Vi kommer att vara både i Skurup och Sjöbo och det finns möjlighet att få hjälp med skjuts. I slutet av kollot kommer vi att bjuda på pizza och skönt häng, och om läget med Covid-19 tillåter ska vi ha en galavisning av filmerna för föräldrar, syskon och vänner då vi har tillgång till biograferna Flora och Biorama.

Åldrar: 12-16 år
Antal deltagare: max 16 st, cirka hälften från vardera Sjöbo och Skurup
Pris: Gratis

Anmälan senast 17 juni via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om projektet på www.sjobo.se/movieit

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 maj 2020
Sidan publicerad av: Paula Brante
Uppleva och göra