Logga för projektet, en ung person knuffar en stor filmrulle och under står det MovieIt

Filmprojekt för unga i Sjöbo och Skurup

Är du intresserad av att skapa eller se på film? Då har vi roliga aktiviteter för dig! Kulturskolorna och fritidsgårdarna i Sjöbo och Skurup gör ett filmprojekt under hösten 2020 och sommaren 2021. Pengarna till projektet kommer från Region Skåne, med lite bidrag från kommunerna.

Filmkollo 10-12e augusti 2021

Nu är det dags för filmkollo igen! I augusti 2021 träffas vi på Ystad Studios Visitors Centre och jobbar med deras duktiga pedagoger. Vi filmar på plats i spännande miljöer och avslutar med en visning av våra filmberättelser. Om restriktioner tillåter kan föräldrar bjudas in till visningen.

Vid tidigare kollon har vi styrt upp samåkning och även hjälpt till med skjuts där det behövs. Till Ystad är det lätt att ta sig med kollektivtrafik, men behöver du hjälp att ta dig dit kan det finnas möjlighet att vi kan hjälpa dig med det.

Ramtiderna för kollot är 10-16 tisdag och onsdag samt 10-17 på torsdagen. Du anmäler dig till och är med på alla tre dagarna. Sista dagen bjuder vi på pizza, de andra två dagarna tar du med dig egen lunch.

För dig som är 12-16 år, Kostnadsfritt.

Anmäl dig via denna länk så fort du kan - begränsat antal platser!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En bild av en ung person som knuffar en stor filmrulle framför sig
Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 maj 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Uppleva och göra