Fritidsgårdar

Din fritidsgård ska vara en mötesplats för att träffa vänner – gamla som nya, fika, prova på olika aktiviteter och kanske få hjälp att finna och utveckla dina idéer eller talanger.

Titta gärna i fritidsgårdarnas sommarlovsprogram som du kan ladda ner här. Anmälningstiden har gått ut, men i programmet står även om öppna aktiviteter och fritidsgårdarnas öppettider under sommarlovet!

I Sjöbo kommun har vi fritidsgårdsverksamhet som vänder sig till barn och ungdomar från året du fyller 13 till året du fyller 19. Fritidsgårdar finns i Sjöbo och Blentarp.

Navet: Måndag- Torsdag kl. 15.30- 20.00 Fredagar kl. 15.30- 22.00
Kontaktinfo: 0416-274 76 under öppettid
Mejl: fritidsgardarna@sjobo.se
Gilla gärna vår facebooksida Navet i Sjöbolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för regelbundna aktivitetsuppdateringar

Fritidsgården i Blentarp: Måndag, tisdag och torsdag kl. 18.00- 21.00 Fredagar kl.18.00- 22.00
Kontaktinfo: 0734-24 26 60 under öppettid
Mejl: fritidsgardarna@sjobo.se
Facebookgruppen Gården i Blentarplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för regelbundna aktivitetsuppdateringar

Fritidsgården i Lövestad: Vi har den 1 mars stängt fritidsgården i Lövestad. Besöksfrekvensen har under en period varit väldigt låg och har föranlett att förvaltningen gjort en genomlysning av verksamheten. Stängningen är en konsekvens av det effektiviseringskrav som familjeförvaltningen är ålagd att göra 2019. Du som är 13 och upp till 19 år har möjlighet att besöka våra andra fritidsgårdar som finns i Sjöbo och Blentarp.

Fritidsledare ansvarar tillsammans med besökare för att verksamheten är en kul och trygg mötesplats för kommunens alla unga.

För yngre barn och ungdomar, 6-12 år vars föräldrar arbetar eller studerar, erbjuder fritidshemmen en bra omsorgsverksamhet.

På Navet har kommunens Ungdomsråd ett rum för möten. Besök gärna Ungdomsrådets sida och läs mer. 

$error
$error
$error
Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 juni 2019
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg