Fritidsgårdar

Din fritidsgård ska vara en mötesplats för att träffa vänner – gamla som nya, fika, prova på olika aktiviteter och kanske få hjälp att finna och utveckla dina idéer eller talanger.

Händer och fötter bildar en cirkel över en grön gräsmatta

Vi på fritidsgårdarna tackar för oss för denna sommaren, och riktar självklart också ett stort tack till alla som hjälpte till att arrangera aktiviteter och till de 572 barn och ungdomar som deltog! #sommarisjöbo

I Sjöbo kommun har vi fritidsgårdsverksamhet som vänder sig till barn och ungdomar från året du fyller 13 till året du fyller 17. Fritidsgårdar finns i Sjöbo och Blentarp. Under hösten flyttar båda fritidsgårdarna till nya lokaler, och innan lokalerna står klara kommer det att arrangeras pop-up aktiviteter i kommunen. Mer info kommer läggas upp på denna sidan och på vår Facebook.

Fritidsledare ansvarar tillsammans med besökare för att verksamheten är en kul och trygg mötesplats för kommunens alla unga.

För yngre barn och ungdomar, 6-12 år, vars föräldrar arbetar eller studerar, erbjuder fritidshemmen en bra omsorgsverksamhet.

Navet:
Vi återkommer med nya öpettider under hösten!
Kontaktinfo: 0416-274 76 under öppettid
Mejl: fritidsgardarna@sjobo.se
Gilla gärna vår facebooksida Navet i Sjöbolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för regelbundna aktivitetsuppdateringar

Fritidsgården i Blentarp:
Vi återkommer med nya öppettider under hösten!

Kontaktinfo: 0734-24 26 60 under öppettid
Mejl: fritidsgardarna@sjobo.se
Facebookgruppen Gården i Blentarplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för regelbundna aktivitetsuppdateringar

Fritidsgården i Lövestad: Vi har stängt fritidsgården i Lövestad på grund av att antalet besök varit väldigt låg. Du som är 13 och upp till 17 år har möjlighet att besöka våra andra fritidsgårdar som finns i Sjöbo och Blentarp.

Ungdomsrådet
På Navet har kommunens Ungdomsråd ett rum för möten. Besök gärna Ungdomsrådets sida och läs mer. 

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 augusti 2020
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg