Lek är livet och barn älskar att leka

Publicerad 04 juni 2018

Mötesplatsen är kommunens öppna förskola och en del av Råd och stödenheten i Sjöbo. Hit är alla barnfamiljer med barn som är 0-5 år välkomna.

Att leka, sjunga, dansa, läsa, berätta, rita och måla med barnet är gemenskap. Men det ger också barnet ett verktyg, att uttrycka flera språk. Genom lek utvecklas både kreativitet och känslor. Samtidigt lär sig barnet att fungera socialt.

Mötesplatsen är kommunens öppna förskola och en del av Råd och stödenheten i Sjöbo. Hit är alla barnfamiljer med barn som är 0-5 år välkomna.

Vad gör vi på Mötesplatsen?
• Här ges föräldrar möjlighet till kontakt, gemenskap och erfarenhetsbyte
• Man kan få råd och stöd i sitt föräldraskap
• Barn och föräldrar leker och umgås med varandra och andra
• Vi har sångsamling varje dag och det finns möjlighet att prova på olika skapande aktiviteter om man vill
• Gemensam fikastund
• Man väljer själv när man vill komma och gå

För mer information om verksamheten och aktuella öppettider besök gärna vår Facebooksida "Mötesplatsen för småbarnsföräldrar i Sjöbo," eller ring 0416-274 12 för att prata med Lena Henjer, ansvarig för Mötesplatsen.Våra lokaler finns på Sandbäcksskolan, Planteringsgatan 29, Sjöbo.

Sommarens öppettider

Måndag 2/7 Mötesplatsen öppet kl. 9 -13

Onsdag 4/7 6 Mötesplatsen utflykt till Oran kl. 10 – 13. Grillning för de som vill, ta med det ni vill grilla och dricka. Lena tar med grillkol, senap, ketchup, sandleksaker och bollar.

Måndag 9/7 Mötesplatsen öppet kl. 9 -13

Onsdag 11/7 Mötesplatsen utflykt till Backarnas lekplats 9.30 – 12. Picknick för de som vill, alla tar med egen fika. Lena tar med sandsaker och bollar.

Måndag 16/7 Mötesplatsen öppet kl.9 – 13

Onsdag 18/7 Mötesplatsen utflykt till lekplatsen vid Mossen kl.9.30 – 12

Grilling för de som vill, ta med det ni vill grilla och dricka. Lena tar med grillkol, senap, ketchup, sandleksaker och bollar.

Måndag 23/7 Mötesplatsen öppet kl. 9 – 13

Funderingar eller frågor ? Ring gärna 0416-27412 eller skriv på Facebook. Eventuella ändringar pga väder, sjukdom etc meddelas Facebook. Höstterminen börjar 22/8