Köpa Jojo Skola Plus

Jojo Skola Plus finns att köpa som tillägg till busskortet JoJo Skola. Plus-kortet gäller alla dagar, dygnet runt, även lovdagar under terminstid, röda dagar och under jullovet.

Vårterminens kort gäller till 18 juni 2019.

Tilläggspriserna här gäller för läsåret 2018-19 med reservation för prisändring som Skånetrafiken genomför.

Har man länskort gäller tillägget - 600 kr per termin* - för hela länet. Inom PLUS-kortets giltighetstider och giltighetsområde reser eleven obegränsat med Skånetrafikens bussar och tåg i Skåne.

Betala enkelt med att "Swisha" till konto för JoJo, nummer 123 037 6970 och glöm inte att ange ditt namn + födelsedag (4 siffror, ex: 0312 för 12 mars) i meddelandefältet. Någon annan än du själv kan "swisha", men glöm inte att skriva rätt uppgifter (namnet och fyra siffror) i meddelandefältet.

Om du av något skäl behöver betala mot faktura så skriv det på ansökningsblanketten eller i ett e-brev. Kortet delas ut när fakturan är betald.

Kortet består av Jojo-kort och terminsbevis. Eleven ska visa upp båda delarna under resan.

Skadat eller borttappat PLUS-kort

Reglerna för borttappat/förlorat eller skadat kort är desamma som gäller för ordinarie JoJo Skola-kort. Kontakta kommunens skolskjutssamordnare för att spärra ett skadat eller borttappat kort. Skadat eller borttappat kort ersätts så fort vi hinner och kan hämtas på kommunkontoret, ofta samma dag eller nästa arbetsdag.

En avgift tas ut för ersättningskortet. Avgiften är 300 kronor som du enklast "swishar" in på samma konto som ovan.

Om kortet inte är skadat, men ändå inte fungerar (avmagnetiserat) byts det ut kostnadsfritt. Kom ihåg att både JoJo-kortet och terminsbeviset ska bytas ut och du behöver ordna med nytt foto till det nya terminsbeviset.

*) Om du byter kort mycket sent in i en termin reduceras priset för en del av terminen du inte kunnat utnyttja kortet. Inbetald avgift återbetalas inte!

Avgift för vårterminen 2019

Du som har ett JoJo Skola PLUS-kort kan från den 2 januari swisha in avgiften (för närvarande 600 kr) för att kortet ska vara aktivt ända fram till sommaren. Om betalning för PLUS-kortet saknas tisdagen den 5 februari spärras kortet och du får då lämna in en ny ansökan om nytt kort.

Betala enkelt med att "swisha" beloppet till kontot för JoJo, nummer 123 037 6970 och glöm inte att ange Ditt - Elevens - namn + födelsedag (4 siffror, ex: 0312 för 12 mars) i meddelandefältet. Någon annan än du själv kan "swisha", men glöm inte rätt namn och fyra siffror i meddelandefältet.

Noteringar:
Swishar du före nyårsdagen behöver du meddela via epost att inbetalningen avser vårterminens avgift.

Swishar du före klockan 19:00 på kvällen så finns beloppet hos oss dagen efter. Swishar du senare kan det dröja en extra dag innan vi på kommunen ser din inbetalning.

Många banker har en gräns för hur mycket man kan swisha per vecka. Om det inte fungerar första gången, kontrollera inställningarna i din internetbank och höj eventuellt beloppet tillfälligt.

Kontakt

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 januari 2019
Sidan publicerad av: Johanna Svedin
Utbildning och barnomsorg