Sjöbo söker rätt person att leda kommunens största förvaltning

Bild

Ansökningsprocessen till tjänsten förvaltningschef för familjeförvaltningen, pågår just nu. Sjöbo kommun söker dig som trivs med att driva förändringsarbete och samtidigt uppskattar den mer förvaltande delen av uppdraget. Att anamma den politiska visionen, arbetar för att uppfylla mål, följa upp resultat och ta ansvar för att förvaltningens- och kommunens uppdrag genomförs, ska vara en naturlig del av ditt ledarskap.

Förvaltningschef i Sjöbo kommun
Rollen innebär stora möjligheter att påverka Sjöbos utveckling i stort, och det i ett läge när mycket händer i kommunen. Förvaltningschef är en av kommunens högsta tjänstemän och rapporterar till kommundirektör Karina Hansson, samt deltar i koncernledningsgruppen.
- Här möts du av engagerade medarbetare, närvarande politiker och en kompetent organisation som har en stark vilja att lyckas med vårt gemensamma uppdrag, berättar Karina Hansson.

Familjeförvaltningen
I en kommun med tydlig tillväxt bär familjeförvaltningen en central roll för att ta vara på möjligheter på kort och lång sikt för barn och unga och för människor i behov av stöd. Det gör att vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, heltid som norm, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta för att förverkliga vår vision där unga i Sjöbo har stort inflytande och deras upplevelser påverkar vår utveckling. Skolorna i Sjöbo är trygga och utvecklande lärmiljöer som ger stabilt höga resultat. Goda samarbeten finns med arbetsliv och högskola.

Ansök redan idag!
Sjöbo kommun ser fram emot din ansökan. Läs mer om tjänsten och välkommen att skicka in din ansökan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 maj 2021