Tillgänglighet för Sjöbo kommuns webbplats

Sjöbo kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här sidan beskriver hur vår webbplats uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att vissa delar av vår webbplats inte är helt tillgängliga. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och utveckla webbplatsen samt rätta till de brister som finns.

  • På webbplatsen finns en del dokument som inte är fullt tillgängliga. Vi strävar efter att alla publicerade dokument ska vara tillgängliga.
  • Vissa bilder saknar eller har otillräcklig alt-text och bildbeskrivning.
  • Vissa filmer saknar syntolkning.
  • Vissa filmer saknar textning.

Om du inte kan använda delar av webbplatsen

Om du behöver innehåll från Sjöbo kommuns webbplats som inte är tillgängligt för dig, kontakta oss.

Helen Wennerholm
Kommunikatör med webbinriktning
Telefon: 0416-270 00
E-post Helen Wennerholm

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.
Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet, e-post

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning, DIGG, har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.
Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 mars 2024