Populära lärarmiddagen med årets nior på Färsingaskolan

Lärarmiddag på Färsingaskolan

Niorna dansar iväg mot nya utmaningar.

Den traditionsenliga lärarmiddagen blev även i år en succé - det var högt i tak och god stämning när lärare och elever firade tillsammans. Efter en vår som har krävt mycket energi och kraftsamling, känner man nu hopp inför framtiden.

Högt i tak och god stämning

I förra veckan genomfördes den traditionsenliga lärarmiddagen och den blev även i år en succé, där alla som hade möjlighet att komma medverkade. Det var högt i tak och god stämning när lärarna och elever firade tillsammans. Trevlig middag med god mat med många skratt följdes av fullt ös på dansgolvet, och som tidigare år var detta en av årets höjdpunkter.

- Att få vara med och fira våra fina nior är så härligt, säger Elin Sandetorp, lärare på Färsinga.
Samhörigheten mellan våra elever är så fin och just en sån här kväll finns inga bekymmer i världen!

Elin som har gått på Färsinga och gick ut nian 2016, har sedan arbetat på skolan i drygt fyra år med fokus på elevstöd, och hon trivs jättebra.

- Vi har så bra sammanhållning i lärarkåren, den sociala biten i skolan är jätteviktig för både elever och personal, säger Elin.

Lärare Färsingaskolan.

Elin Sandetorp har själv gått på Färsingaskolan och gick ut nian 2016. Hon har varit lärare i fyra år och trivs jättebra.

Ser framåt och ger järnet

Våren har varit omtumlande och det är viktig att ta lärdom av det som hänt. Färsingaskolan har identifierat problemen som gjort att verksamheten inte når upp till den nivå och de krav man ställer på sig själv.

-Jag är mycket glad att vi haft så god stämning mellan elever och lärare. Det visar bland annat vår trevliga lärarmiddag. God stämning har det egentligen varit hela tiden så det är inte detta som har krävt energi och kraftsamling under våren. Problemen är identifierade och resan har redan börjat med utvecklings- och förbättringsarbeten, säger Pia Gustafsson, rektor på Färsingaskolan och fortsätter:

- Nu ser vi alla framåt och ger järnet till hösten, så kommer detta att bli bra,

Nu bär det iväg mot nya utmaningar för niorna som lämnar och vi önskar dem alla stort lycka till.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 juni 2023