Ny gatubelysning tack vare er!

Bild på gatlykta

Ni är våra sensorer ute i samhället och informationen ni ger oss är värdefull, det är till stor del tack vare er får vi information om vad som saknas, vad som är trasigt eller vad som behöver ändras.

Vad skulle vi gjort utan er?

Ni som går den mörka gång- och cykelstigen varje dag och som påminner oss om att det är ganska mörkt just där. Ni som lägger ett ärende till oss i vårt felanmälanssystem ger oss en möjlighet att göra er vardag bättre.
Det kan röra sig om en överfull papperskorg, ett hål i gatan eller som i det här fallet avsaknad av gatubelysning. Era synpunkter är viktiga för oss. Vi arbetar hela tiden för att göra er vardag bättre utifrån de förutsättningar vi har och med hjälp av er input får vi extra information som vi kan använda när vi prioriterar vårt arbete.

För att vi ska få informationen till rätt person och i rätt tid vill vi att du använder vårt felanmälanssystem här via vår hemsida eller genom att ladda ner appen felanmälan teknisk service.
När du använder tjänsten kommer ditt ärende till rätt person utifrån dina val och du kan välja att få återkoppling på ditt ärende.

Så var är den nya gatubelysningen?

Vi kommer att sätta upp gatubelysning (självklart blir det LED-armaturer) på gång- och cykelvägen längs Tegelgatans förlängning (mellan Västergatan och bussterminalen) och även på gång- och cykelvägen vid Kunskapsgatan i östra Sjöbo.
Om allt går som planerat ska belysningen vara på plats innan årets slut.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 september 2023