De får årets Ungdomsstipendiet fritid

Bild

På tisdagen den 1 december fick 2020 års pris- och stipendievinnare ta emot sina priser. På grund av rådande restriktioner överlämnades de flesta diplom, blommor och pris med bud till pristagarna i deras hem. Prisceremonin hölls digitalt.

Ungdomsstipendiet fritid
Jacob Unosson, Daniel B Andersen, Edvin Haglund, Viktor Oldén och Ebbe Hylén från Friluftsfrämjandet Sjöbo får årets Ungdomsstipendiet fritid.

Nominering
Årets Ungdomsstipendiet fritid går till de fem med nominering:
”Ett härligt gäng ungdomar som bidrar till barn och ungdomars utveckling och intresse för mountainbike i Sjöbo kommun. Med färdigheter som inspirerar till en aktiv fritid och med ett eget brinnande intresse att både lära och lära ut tar de sig an de fantastiska MTB-spåren i Sjöbo Ora.”

Se den digitala prisutdelningen
Magnus Weberg, kommunstyrelsens ordförande (M), höll i den digitala prisceremonin. Nedan kan du se prisceremonin för Ungdomsstipendiet fritid och imorgon presenterar vi vinnaren av Ungdomsstipendiet kultur.

Pristagarna presenteras under 6 vardagar
Vi kommer att presentera pristagarna under 6 dagar, mellan den 2 – 9 december. Se pristagarna här på vår hemsida och Facebookkanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

De kommer att presenteras i ordningen nedan:

  • Ungdomsstipendiet fritid - den 2 december
  • Ungdomsstipendiet kultur - den 3 december
  • Ledarstipendiet - den 4 december
  • Hållbarhetspriset - den 7 december
  • Kulturpriset - den 8 december
  • Årets ambassadör - den 9 december
Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 december 2020