Hon får årets Ungdomsstipendiet kultur

Bild

På tisdagen den 1 december fick 2020 års pris- och stipendievinnare ta emot sina priser. På grund av rådande restriktioner överlämnades diplom, blommor och pris med bud till pristagarna i deras hem. Prisceremonin hölls digitalt.

Ungdomsstipendiet kultur
Sofia Stålnacke får årets Ungdomsstipendiet kultur.

Nominering
Hon tilldelas årets Ungdomsstipendiet kultur med nominering:
”Sofia har med sitt engagemang inom musiken (där hennes instrument är sång) varit en aktiv deltagare och drivande person i så väl kulturskolans konsertsammanhang som i projekt (tex kommunens feriearbete). Hon antar utmaningar med öppenhet och har på ett moget och självgående sätt arbetat sig fram till en hög nivå på sitt instrument. Hon har via audition lyckats säkra en plats i "World Championship of performing arts" som går av stapeln i USA. Sofia sätter verkligen Sjöbo på världskartan!”

Se den digitala prisutdelningen
Magnus Weberg, kommunstyrelsens ordförande (M), höll i den digitala prisceremonin och vinnaren utsågs av Tekniska nämnden. Vi kommer att presentera pristagarna under 6 vardagar, mellan den 2 – 9 december. Se pristagarna här på vår hemsida och Facebookkanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Pristagarna presenteras i ordningen nedan:
Ungdomsstipendiet fritid - den 2 december
Ungdomsstipendiet kultur - den 3 december
Ledarstipendiet - den 4 december
Hållbarhetspriset - den 7 december
Kulturpriset - den 8 december
Årets ambassadör - den 9 december

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 december 2020