• Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Äntligen kan vi åter hälsa välkomna till restaurangerna på våra boenden!

Äntligen kan vi åter hälsa välkomna till restaurangerna på våra boenden!

Bild

Bildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Efter en lång pandemi slår vi nu upp dörrarna till restaurangerna på våra boenden igen. Den 1 juni 2022 är alla välkomna att komma att äta en god bit mat, lagad från grunden i våra fina kök på våra äldreboenden.

Menyerna finns på vår hemsida Mat & måltider - Sjöbo kommun (sjobo.se) Länk till annan webbplats.

- Kökspersonalen har tyckt att det varit så trist att inte få möta gästerna. Nu längtar vi efter matglada besökare i våra restauranger och önskar gamla och nya gäster varmt välkomna! säger Eva Bramsvik Håkansson, Verksamhetschef för Måltidsverksamheten.

Öppettiderna är: 12.00 – 13.30
Rosenlund i Lövestad
Solkullen i Vollsjö
Björkbacken i Sjöbo tätort
Ängsgården i Sjöbo tätort

Kärnan

Den 1 september 2022 kommer Kärnans kök och serveringen att öppnas upp igen efter ett långt uppehåll.
Nu planeras och arbetas det för fullt för att starta upp köket och vi passar även på att göra en del renoveringar i köksdelen; vi servar köksutrustningen, fräschar upp matsalen och köper nytt porslin innan restaurangen öppnar.

- Tyvärr kan vi inte öppna tidigare då hela restaurangbranschen har svårt att rekrytera utbildad och erfaren kökspersonal under sommaren, vilket påverkar möjligheten att öppna upp Kärnans kök. Vi hoppas på förståelse för detta och hälsar alla välkomna till Kärnans servering den 1/9. Säger Eva Bramsvik Håkansson, Verksamhetschef för Måltidsverksamheten.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 maj 2022