Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Covid-19
Kulturskolans undervisning kommer att bedrivas digital fram till den 31 januari och därefter görs en ny bedömning utifrån rådande läge. Dockteaterverkstad och drama skjuter upp sin terminsstart. Du blir kontaktad av din lärare i vecka 3.

Kulturskolans digitala julkalender!
Här kommer våra elever samt boktips från biblioteket att dyka upp och förgylla vår tillvaro ända fram till självaste julafton! Varje dag släpps en ny lucka.

Klicka här för att komma till kalendern!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En röd säck med julklappar

Gillar du att se till att det händer saker? Är du mellan 10-15 år? Då kan du vara med i vårt KulturCrew, och vara med och bestämma vad som ska hända i Sjöbo kommun! Vi drar igång i januari 2021 - missa inte det! Du kan läsa mer på den här sidan

Bild på Kulturcrews logga, röd text på svart bakgrund
Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 december 2020
Sidan publicerad av: Ylva Wallström
Uppleva och göra