skridskor camping låna fritidsgrejer fritidsbiblioteket

Fritidsbiblioteket

Välkommen till fritidsbiblioteket - här kan du och låna allt från kickbikes, skateboard, skridskor och fotbollsskor till tält och annan fritidsutrustning. Och det är gratis!

Gratis att låna

På fritidsbiblioteket i Sjöbo är det gratis för alla att låna utrustning. Du får behålla lånesakerna i två veckor.

Möjligheten att låna sport- och fritidsutrustning gör att man kan prova på en aktivitet man aldrig testat förut, utan att behöva köpa ny utrustning. Här hjälps vi åt att ge sportprylarna ett långt användande, vilket är bra för miljön och privatekonomin.

Öppettider och adress

Måndagar 15-18
Fredagar 10-13

Adress: Verkstadsgatan 8

I lagret

Kickbikes, skateboards, inlines, klubbor, racketar, fotbollsskor, gångstavar, skidor, skridskor, tält, bollar – det varierar vad vi har i lager och i vilka storlekar, så hör gärna av dig om du söker något speciellt. Vi fyller på lagret allt eftersom och just nu har vi fått en stor laddning grejer. Kom och titta och låna!

Skänk prylar!

Har du fritidsprylar hemma som ingen i familjen använder? Gör en insats och skänk dina oanvända fritidsprylar till fritidsbiblioteket; sakerna kommer uppskattas av någon annan!

kärl för återvinning av fritidsprylar

Återvinningskärl på åvc

Du kan lämna in prylar hos fritidsbiblioteket, men du kan även lämna dem i ett speciellt återvinningskärl på återvinningscentralen på Returvägen 5 i Sjöbo.


 

Kontakt fritidsbiblioteket

Rigmor Löfvenhamn
072-176 42 92
E-post Rigmor Löfvenhamn

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 mars 2022
Sidan publicerad av: Helen Wennerholm
Uppleva och göra