Feriearbete färgglad K-stad

Feriearbete, sommarjobb

Sjöbo kommun erbjuder feriearbete under sommaren till dig som fyller 17 år under året, och som är skriven och bosatt i kommunen.

Genom våra feriearbetesplatser hoppas vi att du som är ung får en inblick i arbetslivet. Detta kanske hjälper dig när du ska välja yrke i framtiden. Som arbetsgivare vill vi visa vår breda verksamhet. Kanske väljer du att så småningom arbeta inom den kommunala verksamheten.

Feriearbete 2019

Feriearbete 17 år (född 2002)
Krav/kvalifikation:
För att kunna få en plats som feriearbetare under sommaren 2019 så ska du vara född 2002, folkbokförd/skriven i Sjöbo kommun samt ansöka under utsatt ansökningsperiod.

Ansökningstid för feriearbete  11 mars-24 mars

I samband med att ansökningstiden startar läggs länkar här nedan, med manual/instruktioner om hur du ansöker. Du måste skapa ett användarkonto på Visma Recruit/offentligajobb för att kunna ansöka.

Platser inom våra verksamheter

Platserna för dig som är 17 år, finns inom vård/äldreomsorg, kök, friluftsbad, förskola eller fritidshem, fritidsgård. En del platser finns inom vaktmästeri, lokalvård och grönyteskötsel. Enstaka platser finns inom administration.

För asylsökande ungdomar krävs samordningsnummer från skatteverket och AT-UND (ett undantag från skyldigheten att ha arbetstillstånd) som du ska ha fått innan du ansöker. Läs mer om AT-UND på Migrationsverkets hemsida)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vanliga frågor och svar om feriearbete

På länken nedan kan du läsa de vanligaste frågor och svar som vi får om feriearbete

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 januari 2019
Sidan publicerad av: Else Håkansson
Näringsliv och arbete