Timvikarier till Emanuelskolan! Förskoleklass, fritidshem och skola!


Emanuelskolan är en F-9 skola med ca 520 elever belägen i centrala Sjöbo, men med närhet till fin natur.

Vi bjuder in dig som är nyfiken på att jobba hos oss nu eller i framtiden till ett ÖPPET HUS på Emanuelskolan onsd 27 sept kl 17.00-19.00 Adress: Domaregatan 1, Sjöbo.
Kom till Emanuelskolan för att träffa oss som jobbar här, vi kan bli dina framtida kollegor och du får kanske chansen att jobba med våra härliga barn & ungdomar på vår fina skola!

Timvikarier till Emanuelskolan i Sjöbo – förskoleklass, fritidshem och grundskola!

Arbetsplats

Emanuelskolan

Arbetsbeskrivning

Vi behöver fler kollegor! Är du en av dem? Vill du ha ett roligt, varierande, meningsfullt och ett givande arbete? Vi har behov av flera timvikarier på Emanuelskolan. Som timvikarie har du möjlighet att prova på att jobba i förskoleklass, fritidshem samt grundskola och få nyttig arbetslivserfarenhet!

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill arbeta. Det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.
I samband med anställning som timvikarie får du praktisk information och en introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot barn- och fritid. Det är meriterande om du har högskoleutbildning, studerar vid högskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga. Om du är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi givetvis det som ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.
Löpande urval och tillsättning kan tillämpas.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-08
Referensnummer: 152/17
Sök jobbet här

Antal tjänster

3

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs

Övrigt

Inför detta rekryteringsarbete har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Kontaktperson

Daniel Jägestedt, Rektor
Telefon: 0416 – 271 55

Fackliga representanter

Peter Nilsson , Lärarnas Riksförbund

Mobiltelefon: 0766-34 27 12

Mona Rosberg, Lärarförbundet

Mobiltelefon: 0709-50 48 61