Personalsamordnare till Sjöbo simanläggning entré/försäljning/admin


Sjöbo simanläggning öppnade under sensommaren 2016 och är en mötesplats för alla där glädje, avkoppling, gemenskap, hälsa och lärande är i fokus. En simanläggning med bl.a. en 25 meters motions-och tävlingsbassäng, multibassäng med höj-och sänkbar botten för bl.a. simundervisning och gruppträning, barnbassäng och bastu-och relaxavdelning samt café och shop.

Vi är för närvarande 12 st badvärdar, fördelade på månads- och timanställningar.

Arbetsplats

Sjöbo Simanläggning

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna för personalsamordnaren ingår att planera, leda och operativt delta i den dagliga verksamheten för Sjöbo simanläggnings reception/entré, försäljning samt uppföljning av verksamheten. Du arbetsleder personalen i simanläggningen, ansvarar för personaladministration så som schemaläggning, tidsrapportering, i uppdraget ingår även ekonomiadministration. Arbetsuppgifterna som ingår i Sjöbo simanläggnings reception är bland annat arbete i kassa, beställning av varor, kontakt med leverantörer, bokningar och lokalvård.

Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att besökarna ska få ett fint bemötande, trivas och få den hjälp de behöver under sitt besök. Eftersom arbetet har besökaren i fokus ställer det stora krav på service- och säkerhetstänkande. Du ingår även i Sjöbo simanläggnings ledningsgrupp som gemensamt ansvarar för att säkerställa kvaliteten i verksamheten ur ett helhetsperspektiv och som metodiskt arbetar med förbättringsprocesser och utveckling.

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen och med fördel även en eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten. Aktuell och uppdaterad HLR och kunskap i första hjälpen, du är simkunnig och det är meriterande om du kan livräddning och har erfarenhet och kunskap i lokalvård. Vi ser det som en självklarhet att du är väl förtrogen med att kommunicera i skrift och har erfarenhet av att använda olika kommunikationskanaler.

Vi vill även att du har erfarenhet av att vara arbetsledare och har erfarenhet av servicearbete med kundkontakt. Det är meriterande om du tidigare arbetat med och har erfarenhet av något boknings-, biljett och entrésystem, schemaplaneringsprogram och ekonomisystem. Vid Sjöbo simanläggning använder vi ACTOR biljett och entrésystem, schemaläggningsprogrammet TIMECARE och ekonomisystemet VISMA.

Arbetet är omväxlande och ställer krav på att du är organiserad och strukturerad och att du kan jobba med flera olika uppgifter samtidigt.
Det är av stor vikt att du har intresse för service och värdskap då alla ska känna sig välkomna till simanläggningen. Du har förmågan att hantera människor och agerar som en god ambassadör i alla lägen och situationer. Som person är du en glad, engagerad och nyfiken lagspelare som lägger stor vikt vid noggrannhet och organisering.
Du har lätt för att sätta dig in i en föränderlig vardag och förmågan att snabbt lösa problem och du står för ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.
Körkort krävs.
Löpande urval och intervjuer görs så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-08
Referensnummer: 159/17
Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

1

Krav på yrkeserfarenhet

Erfarenhet krävs, Arbetstid enligt schema, morgon/dag/kväll- och helgtjänstgöring, under tid som vår anläggning är öppen för allmänhet, simundervisning och annan verksamhet, upplåtelse eller event. Under sommarmånaderna inkluderar uppdraget tjänst och verksamhet vid Sjöbo kommuns tre friluftsbad samt vid kultur-, tillväxt- och fritidsavdelningen.

Schema

Arbetstid enligt schema, morgon/dag/kväll- och helgtjänstgöring

Övrigt

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktpersoner

Magdalena Unosson, Avdelningschef kultur, turism och fritid
Telefon: 0416-270 78
E-post:

Bianca Gustafsson, Samordnare aktiviteter och verksamhet
Telefon: 0416-27158
E-post:

Fackliga representanter

Kommunals exp
Telefon: 0416-27141

Daniel Nordbeck, VISION
Telefon: 0734-242598