Förskollärare till Sjöbo Centrums förskoleenhet


Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt.
Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare!

Centrums förskoleenhet består av två förskolor, Lillgården och Linnéstugan, med barn i åldern 1-5 år som arbetar tillsammans som en enhet. Vi arbetar medvetet med att skapa trivsel genom utmanande lärmiljöer inspirerande av Reggio Emilia. Vi arbetar aktivt med vår yrkesroll och profession som gagnar stimuleringen av barnens utveckling och lärande, där leken får ta plats. Vi arbetar med tema kring naturvetenskap, teknik samt matematik och vi gör tillsammans med barnen spännande upptäckter i naturen, sjunger, dramatiserar, skapar och experimenterar.

Arbetsplats

Sjöbo förskoleområde

Arbetsbeskrivning

Vi söker två förskollärare till Centrums förskoleenhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön på förskolan är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du ska vara en medupptäckande pedagog med barnen samt ha viljan och lusten till att göra vår förskola till barnens förskola. Du kommer även att, i samarbete med arbetslaget, utveckla och utvärdera förskolans kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dej som är förskollärare med engagemang och intresse för barns utveckling och lärande och som vill vara med och möta de spännande utmaningarna som förskolan står inför. Du kommer att få vara med och utveckla vår förskola med lärmiljöer och pedagogisk dokumentation.
Vi förutsätter att du är positiv och kan möta föräldrar och kollegor med glädje, har en tro på det kompetenta barnet och ser möjligheterna i ditt arbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Anställningens längd: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-22
Referensnummer: 166/17
Sök jobbet här

Lön

Månadslön.

Antal tjänster

2

Krav på yrkeserfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Sjöbo kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.
Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 900 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.

Kontaktperson

Gunnel Bengtsson, Förskolechef
Telefon: 0416-274 06
E-post:

Facklig representant

Malin Magnusson, Förskollärare, Skyddsombud
Telefon: 0417-27197